Môžem mať príznaky tehotenstva deň po styku?
Ahojte mozem mat príznaky tehu den po ?
@matejko18 nafúknuté brucho , nevoľnosť , bolesť hlavy , časté močenie
@vanesasoradova 🤦🏻♀️
@matejko18 povedané všetko, už nie je čo doplniť.
@vanesasoradova deň po sexe ešte nemusíš byť reálne ani tehotná, ak ste nestrelili priamo do ovulácie.spermie si tam ešte môžu ďalšie tri dni plávať a čakať, či sa vajku uráči prísť. ... Btw, časté močenie je spôsobené tým, že zväčšená maternica tlačí na mechúr. Vieš si predstaviť, že za noc ti tak narastie???? Takže skôr si prechladnuta.
@ukulela mávam nepravidelnú ms cize si ani nebiem vypočítať kedy by som mala mat ovuláciu
@zirafienka ?
Nie.
@vanesasoradova tak deň po sexe určite nebudeš cítiť nič :d to neni ani uhniezdená spermia riadne
@vanesasoradova Ked sa spermia spoji s vajickom, vznikne embryo a toto sa zacne vyvyjat. Prvych 6-7 dni len plava vo vajcovodoch alebo maternici a deli sa. Na 6-9 den sa prichyti na stenu maternice a zacne produkovat tehotensky hormon (Hcg) ktory, sa dostava cez maternicu do tela matky a sposobuje tehotenske symptomy.
Dokial nie je embryo spojene s telom matky nie si tehotna.
Kolko mas rokov? Toto by si mala vediet zo skoly.
@vanesasoradova to si si skôr vsugerovala než by si mala príznaky
@vanesasoradova naco som sa ti snazila v tvojej minulej diskusii vysvetlit, ako to funguje, ked ty si ides aj tak furt to svoje...??? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
NIE, nemozes mat priznaky den po sexe. Fakt si to dostuduj, lebo je to hanba, aby jedna dospela zena nevedela, ako funguje jej telo.
Ved môže mať príznaky den po sexe 😂😂
Ved tehotná už môže byt aj mesiac 🤔😂😂
@fadama ona ani sex inak nemala 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-mozne-otehotniet-takymto-sposobom/
Asi si moc nedávala pozor na biologii vsak?
@vanesasoradova Ano, a na.druhy.den mozes.mat.kludne kontrakcie😀😀😀😀
@veronikaszabova 😂😂😂
@vanesasoradova Nie je mozne, aby si mala priznaky den po. Jedina moznost je, ze si tehotna dlhsie a nevies o tom. Ale skor to bude psychika, ze si tie priznaky nahovaras, to je dost bezne.
Dufam,ze srandujes.. Aj ked vtipne to nie je...
Prepáč musím sa zasmiať z plných pľúc 😂😂😂😂 určite nie .jedine ak by si bola skôr trhu a tým pádom možno .ale skôr si myslím že si niečo zjedla 😀 alebo prechladla
Biológia 7rocnika ti nič nehovorí? Ujo Google tiež nič?... Tak teda den po styku možno ťa spermia ešte len dorazila k vajíčku a to vajíčko ak ju ta spermia náhodou "nasla" sa musí dostať ešte do maternice ak tam dorazí, musí si to vajíčko nájsť miestečko v tej maternici a sa tam u hniezdi... A keďže to nejde všetko lusknutim prstov trvá to par dni... A ak to to oplodnenie vajíčko všetko zvládne na výbornú potom môžu začať príznaky.... Dúfam že dostatočne vysvetlene aj pre nižšie ročníky kt sa k biológii 7 ročníka ešte nedostali alebo z nejakého iného dôvodu v škole chybali
Nie 😆
Nie, tak telo nefunguje 🙂 jedine, ze by si bola tehotna z predosleho cyklu. Ale to su take vseobecne priznaky, ktore moze sposobit hocico - nafuknute brucho, bolest hlavy, nevolnost - nieco si mohla zjest, co ti nesadlo. Caste mocenie - prechladnutie. Hocico.
Nie, nemôžeš. Jedine ze by si bola tehotná už z predisleho cyklu. Ale ak styk bol len ten jediný za dlhý čas, tak je nereálne cítiť priznaky na druhý deň
A nič v zlom, ale ako 20 ročná by si mala mat už aspoň teoretické vedomosti o sexe, počati a podobne. Jednoducho ako funguje tvoje telo, proste musíš vedieť, aj keď si neskúsena.
Mlada zena v elektricke oslovi starca:
"Prepacte pane, som tehotna, mozete ma pustit sadnut?"
Starec sa okamzite postavi a pustajuc zenu na svoje miesto hovori: "Prepacte, ze som nezareagovl sam ale vobec to na Vas nevidno".
Zena si sadne a odpveda: "Nie je sa co cudovat pane, ved je to sotva pol hodinka".
@jankalukasova 😂😂😂😂😂
A ked clovek napise takymto zazrakom,ze nech si to deti nerobi lebo je to sproste a neda do zivota tomu dietatu absolutne nic som najhorsia.Boze moj🤦♀️To mysli vazne s touto temou,ci to je len na rozprudenie debaty?Mne sa vazne nechce verit,zeby bol niekto v 20tke tak hlupy😔
@robin30 no nikdy nevies. 😀 raz som mala v casaku taky test a bola u mna suseda ( o cosi mladsia odo mna ) a robila si ten test. v jednej otazke boli cisla 4 8 12 16 20 24 ...?
toto nevedela doplnit. no co si o tom mozes mysliet? a naschval to neurobila, bolo normalne vidiet, ako na to nevie prist. taka dobra herecka nie je,a by to zahrala.

@vanesasoradova také ake deň pred 🤣