icon

Môžem mať príznaky tehotenstva deň po styku?

vanesasoradova
10. dec 2020

Ahojte mozem mat príznaky tehu den po ?

Strana
z2
matejko18
10. dec 2020

@vanesasoradova také ake deň pred 🤣

vanesasoradova
autor
10. dec 2020

@matejko18 nafúknuté brucho , nevoľnosť , bolesť hlavy , časté močenie

nina255
10. dec 2020

@vanesasoradova 🤦🏻‍♀️

ukulela
10. dec 2020

@matejko18 povedané všetko, už nie je čo doplniť.
@vanesasoradova deň po sexe ešte nemusíš byť reálne ani tehotná, ak ste nestrelili priamo do ovulácie.spermie si tam ešte môžu ďalšie tri dni plávať a čakať, či sa vajku uráči prísť. ... Btw, časté močenie je spôsobené tým, že zväčšená maternica tlačí na mechúr. Vieš si predstaviť, že za noc ti tak narastie???? Takže skôr si prechladnuta.

vanesasoradova
autor
10. dec 2020

@ukulela mávam nepravidelnú ms cize si ani nebiem vypočítať kedy by som mala mat ovuláciu

zirafienka
10. dec 2020
vanesasoradova
autor
10. dec 2020
sandra151
10. dec 2020

Nie.

simona1998
10. dec 2020

@vanesasoradova tak deň po sexe určite nebudeš cítiť nič :d to neni ani uhniezdená spermia riadne

andreatytler
11. dec 2020

@vanesasoradova Ked sa spermia spoji s vajickom, vznikne embryo a toto sa zacne vyvyjat. Prvych 6-7 dni len plava vo vajcovodoch alebo maternici a deli sa. Na 6-9 den sa prichyti na stenu maternice a zacne produkovat tehotensky hormon (Hcg) ktory, sa dostava cez maternicu do tela matky a sposobuje tehotenske symptomy.
Dokial nie je embryo spojene s telom matky nie si tehotna.
Kolko mas rokov? Toto by si mala vediet zo skoly.

1katus1
11. dec 2020

@vanesasoradova to si si skôr vsugerovala než by si mala príznaky

veronikaszabova
11. dec 2020

@vanesasoradova naco som sa ti snazila v tvojej minulej diskusii vysvetlit, ako to funguje, ked ty si ides aj tak furt to svoje...??? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
NIE, nemozes mat priznaky den po sexe. Fakt si to dostuduj, lebo je to hanba, aby jedna dospela zena nevedela, ako funguje jej telo.

fadama
11. dec 2020

Ved môže mať príznaky den po sexe 😂😂
Ved tehotná už môže byt aj mesiac 🤔😂😂

klarissa25
11. dec 2020

Asi si moc nedávala pozor na biologii vsak?

akbara77
11. dec 2020

@vanesasoradova Ano, a na.druhy.den mozes.mat.kludne kontrakcie😀😀😀😀

fadama
11. dec 2020

@veronikaszabova 😂😂😂

fadama
11. dec 2020

@akbara77 všetko je možné v dobe korony 😂😂😂😂

cervenaruza123
11. dec 2020

@vanesasoradova Nie je mozne, aby si mala priznaky den po. Jedina moznost je, ze si tehotna dlhsie a nevies o tom. Ale skor to bude psychika, ze si tie priznaky nahovaras, to je dost bezne.

stanulienkat
11. dec 2020

Dufam,ze srandujes.. Aj ked vtipne to nie je...

mariska1989
11. dec 2020

Prepáč musím sa zasmiať z plných pľúc 😂😂😂😂 určite nie .jedine ak by si bola skôr trhu a tým pádom možno .ale skôr si myslím že si niečo zjedla 😀 alebo prechladla

sense
11. dec 2020

Biológia 7rocnika ti nič nehovorí? Ujo Google tiež nič?... Tak teda den po styku možno ťa spermia ešte len dorazila k vajíčku a to vajíčko ak ju ta spermia náhodou "nasla" sa musí dostať ešte do maternice ak tam dorazí, musí si to vajíčko nájsť miestečko v tej maternici a sa tam u hniezdi... A keďže to nejde všetko lusknutim prstov trvá to par dni... A ak to to oplodnenie vajíčko všetko zvládne na výbornú potom môžu začať príznaky.... Dúfam že dostatočne vysvetlene aj pre nižšie ročníky kt sa k biológii 7 ročníka ešte nedostali alebo z nejakého iného dôvodu v škole chybali

viikkki
11. dec 2020

Nie 😆

hederamonstera
11. dec 2020

Nie, tak telo nefunguje 🙂 jedine, ze by si bola tehotna z predosleho cyklu. Ale to su take vseobecne priznaky, ktore moze sposobit hocico - nafuknute brucho, bolest hlavy, nevolnost - nieco si mohla zjest, co ti nesadlo. Caste mocenie - prechladnutie. Hocico.

jaskolka
11. dec 2020

Nie, nemôžeš. Jedine ze by si bola tehotná už z predisleho cyklu. Ale ak styk bol len ten jediný za dlhý čas, tak je nereálne cítiť priznaky na druhý deň
A nič v zlom, ale ako 20 ročná by si mala mat už aspoň teoretické vedomosti o sexe, počati a podobne. Jednoducho ako funguje tvoje telo, proste musíš vedieť, aj keď si neskúsena.

jankalukasova
11. dec 2020

Mlada zena v elektricke oslovi starca:
"Prepacte pane, som tehotna, mozete ma pustit sadnut?"
Starec sa okamzite postavi a pustajuc zenu na svoje miesto hovori: "Prepacte, ze som nezareagovl sam ale vobec to na Vas nevidno".
Zena si sadne a odpveda: "Nie je sa co cudovat pane, ved je to sotva pol hodinka".

sense
11. dec 2020

@jankalukasova 😂😂😂😂😂

majamat
11. dec 2020
robin30
11. dec 2020

A ked clovek napise takymto zazrakom,ze nech si to deti nerobi lebo je to sproste a neda do zivota tomu dietatu absolutne nic som najhorsia.Boze moj🤦‍♀️To mysli vazne s touto temou,ci to je len na rozprudenie debaty?Mne sa vazne nechce verit,zeby bol niekto v 20tke tak hlupy😔

majamat
11. dec 2020

@robin30 no nikdy nevies. 😀 raz som mala v casaku taky test a bola u mna suseda ( o cosi mladsia odo mna ) a robila si ten test. v jednej otazke boli cisla 4 8 12 16 20 24 ...?
toto nevedela doplnit. no co si o tom mozes mysliet? a naschval to neurobila, bolo normalne vidiet, ako na to nevie prist. taka dobra herecka nie je,a by to zahrala.

Strana
z2