icon

Môžem ostať tehotná?

mirkastevko
12. mar 2023

Dobry den ... chcela by som sa opytať vas na take otazky 🙈...vcera som mala pohlavny styk a muz sa do mna urobil ale po tom som isla hned na wc a dnes som sa okupala a este dnes som mala dostat menzes ....nemozem ostat tehotna nie?? Lebo to fakt nechcem.. 🙈🙈

Strana
z2
stellarstar
12. mar 2023

@janai1 🤣🤣🤣👍

diewcatqoo
12. mar 2023

To, ze pojdes potom na wc, tak to ti nepomoze.. treba si tam strcit pralen a drzat nohy pri sebe aspon 20 minut 🙄

limoncino
12. mar 2023

@pribinak niečo podobné som išla napísať ja. Akože vážne si dospelá žena myslí, že sa stačí vycikať? Fakt, že to je úplne iná trubica asi ani nestojí za komentár

pribinak
12. mar 2023

@limoncino ja si myslím že na školách by naozaj mala byt sexuálna výchova, na biológii sa viac venovať rozmnožovaniu človeka a viac vysvetľovať rôzne mýty

Niekedy je až zarážajúce čomu všetkému ľudia veria

matullienka
12. mar 2023

@pribinak keby to bolo decko ešte chápem, že pubertiacka to nemá úplne upratané v hlave ale pre boha dospelá žena. To sa naozaj človeku rozum zastavuje a ďalšia jej napíše, že ovu je Max 10-14 dní pred ms. Nechcem vedieť ako to raz budú vysvetľovať svojím deťom keď samé v tom majú obrovské medzery

pribinak
12. mar 2023

@matullienka veď toto že tato žena už rodila a napriek tomu že verí všelijakým poveram a mýtom.
Preto by mala byt sexuálna výchova na školách
Čo asi takáto žena bude raz vysvetľovať svojmu dieťaťu keď neovláda biológiu vládneho tela a reprukcny systém

pribinak
12. mar 2023

@pribinak vlastného a nie vládneho

pribinak
12. mar 2023

@pribinak reprodukčný. Bože tento mobil si píše čo chce

loyda
Odpoveď bola odstránená
whatever1
12. mar 2023

@mirkastevko Kup si v lekarni tabletku “po”- escapelle alebo postinor, este dnes. Otehotniet mozes aj keby sa neurobil lebo na oplodnenie staci jedna spermia. Ak nechces dieta tak zvaz antikoncepciu alebo kondom.

bimbambim
12. mar 2023

Som za normálnu sexuálnu výchovu na školách ,ale to najskôr tie deti musia do 7 ročníka aj prejsť .Totiz niektoré sa zaseknu v 6 triede a ďalej už nepokračujú.Mali by to už začať v 5 triede preberať a pripomínať v každom ročníku aj na strednej škole 😁

oli18
12. mar 2023

@bimbambim to je asi jej pripad. Po 15tke otehotnela. Dedina Sol, Vychodniarky pozname.

nnnuuunnn
12. mar 2023

Na čo vymysleli antikoncepciu, keď stačí ísť sa vycikať a umyť? 🤔

daniela2202
12. mar 2023

@mirkastevko fúúú....to my nevieme

diaszoky
12. mar 2023

@stellarstar ano maju ju tie zeny kt maju kratky cyklus

floki1994
12. mar 2023

@mirkastevko a preco sa do teba muz urobil ked nechces byt tehotna? To mi nejako hlava neberie ....

xena0
12. mar 2023

Urobil sa ale keďže si bola na wc a aj si sa umyla tak určite byť tehotná nemôžeš 😭😅

mmoni89
12. mar 2023

@mirkastevko tehotná byt môžeš. Skus tabletku po ak chceš mať 99%istotu. No 100%istotu je iba nesexovat to snáď vieš

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lenkapk2
Autor odpoveď zmazal
klaridka
13. mar 2023

@viestta 😂

banderaska29
13. mar 2023

nevrátila by som sexuálnu vychovu iba do škol, ale aj na pracovisko, niečo ako BOZP - ale BOZS - bezpečnosť a ochrana zdravia pri sexe. vy ste niektore totalne ako z inej planéty baby 😀 nič v zlom.

janulienka888
25. máj 2023

@stellarstar Môžeme si tikat?no my sme to s partnerom robili s kondómom a praskol nám mohla som zostať tehotná?

10zabka
25. máj 2023

@janulienka888 tikajú hodiny. Vy si môžete tykať. A áno, môžeš byť tehotná. Záleží od toho, či si vtedy mala plodné dni.

stellarstar
25. máj 2023

@janulienka888 áno stat sa môže vzdy

janulienka888
19. júl 2023

Žienky ďakujem vám za zodpovedanie otázok ešte sa opýtam na začiatku my vždy príde menzes stále začiatkom mesiaca 2,3,4 tak ako mám vedieť kedy mám plodné dni poradte

Strana
z2