Môžem ostať tehotná?
Dobry den ... chcela by som sa opytať vas na take otazky 🙈...vcera som mala pohlavny styk a muz sa do mna urobil ale po tom som isla hned na wc a dnes som sa okupala a este dnes som mala dostat menzes ....nemozem ostat tehotna nie?? Lebo to fakt nechcem.. 🙈🙈
To, ze pojdes potom na wc, tak to ti nepomoze.. treba si tam strcit pralen a drzat nohy pri sebe aspon 20 minut 🙄
@pribinak keby to bolo decko ešte chápem, že pubertiacka to nemá úplne upratané v hlave ale pre boha dospelá žena. To sa naozaj človeku rozum zastavuje a ďalšia jej napíše, že ovu je Max 10-14 dní pred ms. Nechcem vedieť ako to raz budú vysvetľovať svojím deťom keď samé v tom majú obrovské medzery
@matullienka veď toto že tato žena už rodila a napriek tomu že verí všelijakým poveram a mýtom.
Preto by mala byt sexuálna výchova na školách
Čo asi takáto žena bude raz vysvetľovať svojmu dieťaťu keď neovláda biológiu vládneho tela a reprukcny systém
@mirkastevko Kup si v lekarni tabletku “po”- escapelle alebo postinor, este dnes. Otehotniet mozes aj keby sa neurobil lebo na oplodnenie staci jedna spermia. Ak nechces dieta tak zvaz antikoncepciu alebo kondom.
Som za normálnu sexuálnu výchovu na školách ,ale to najskôr tie deti musia do 7 ročníka aj prejsť .Totiz niektoré sa zaseknu v 6 triede a ďalej už nepokračujú.Mali by to už začať v 5 triede preberať a pripomínať v každom ročníku aj na strednej škole 😁
Na čo vymysleli antikoncepciu, keď stačí ísť sa vycikať a umyť? 🤔
@mirkastevko fúúú....to my nevieme
@stellarstar ano maju ju tie zeny kt maju kratky cyklus
@mirkastevko a preco sa do teba muz urobil ked nechces byt tehotna? To mi nejako hlava neberie ....
Urobil sa ale keďže si bola na wc a aj si sa umyla tak určite byť tehotná nemôžeš 😭😅
@mirkastevko tehotná byt môžeš. Skus tabletku po ak chceš mať 99%istotu. No 100%istotu je iba nesexovat to snáď vieš
nevrátila by som sexuálnu vychovu iba do škol, ale aj na pracovisko, niečo ako BOZP - ale BOZS - bezpečnosť a ochrana zdravia pri sexe. vy ste niektore totalne ako z inej planéty baby 😀 nič v zlom.
@stellarstar Môžeme si tikat?no my sme to s partnerom robili s kondómom a praskol nám mohla som zostať tehotná?
@janulienka888 tikajú hodiny. Vy si môžete tykať. A áno, môžeš byť tehotná. Záleží od toho, či si vtedy mala plodné dni.
@janulienka888 áno stat sa môže vzdy
Žienky ďakujem vám za zodpovedanie otázok ešte sa opýtam na začiatku my vždy príde menzes stále začiatkom mesiaca 2,3,4 tak ako mám vedieť kedy mám plodné dni poradte

@janai1 🤣🤣🤣👍