Môžem otehotnieť aj cez neplodné dni po menštruácii?

sharpey
5. mar 2016

Dobry den...ak po menstriacii su neplodne dni... Moze zena otehotniet? Je tam aka asi sanca? Dva dni po menstriacii sa to vydarilo niektoej dakujem za odpovede ;)

shia
5. mar 2016

Ano, ano, presne vtedy som otehotnela, takze ano - da sa to uplne bezne a normalne ;) 🙂

sabina1975
5. mar 2016

Nechapem ako sa da otehotniet ak su neplodne dni @shia otehotniet sa da len ak je vajicko zrele a pripravene k oplodneniu /plodne dni / inokedy urcite nie

zuzada29
5. mar 2016

Po menstruacii nie sú zaručené neplodne dni. Tie nasledujú po ovulacii. Ked zaručene zistis že máš neplodny deň, nemozes otehotnieť.

bajana
5. mar 2016

Ak máš MS dlhšiu napr.6 dní a cyklus kratší, napr. 24 dní, tak ti ovulka vychádza na cca 10 deň a teda plodne dni začínajú cca 6DC. Takže áno je to v pohode možné.

siska53
5. mar 2016

Cez neplodne dni neotehotnies. Ale plodne dni mozu byt aj v ine dni,ako byva bezne,cize mozes ich mat tesne po ms alebo tesne pred (ako ja som tak otehotnela a to sme si este davali pozor 🙂 ).

michala.s
5. mar 2016

A este perlicka, muzske spermie mozu prezit v zenskom tele za priaznivych podmienok 5 dni

sardinka335
5. mar 2016

Ak zaručene vieš, ze to je neplodny den, tak nemožeš otehotnieť...tie čo tvrdia, ze otehotneli ,,cez neplodne dni,, zjavne neplodne dni nemali a pomylili sa, možno sa riadili len jedným znakom neplodnosti a nie viacerymi. A na kalendarnu metodu, ze ,,ak mas cyklus taky a taky tak ti vychadzaju neplodne dni na .....na tieto ,,štatistiky,, by som sa nespoliehala. Sanca otehotnieť je vzdy po nechránenom pohlavnom styku - zvlášť ak nepoznáš svoj cyklus, svoju plodnost, nesleduješ bazalnu teplotu, hlien, krčok...tak naozaj nemozes vedieť.

babydesire
5. mar 2016

To je zaujimave,kolko zien sa zle pyta a teda zle formuluje otazku..zjavne niektore nechapu co je plodny den: to je vtedy ked sa vo vajcovode nachadza zrele vajicko,vajicko "zije" par hodin (vcul presne neviem kolko) to su plodne dni,,vajicko sa z vajecniku uvolni raz za mesiac (raz v jednom ms cykle) a toto uvolnenie sa nazyva ovulacia...vacsinou ju zeny maju v strede cyklu,ake nie kazda a nie vzdy,mozes ju mat aj trebars pocas ms,ci tesne po nej a teda plodne dni mas vtedy,,,ked vezmeme v uvahu ze zdrave spermie dokazu v zenskom tele prezit az 5dni,su toto vlastne plodne dni,nezabudaj ze vajicko zije iba par hodin..

egiginka
5. mar 2016

🙂))))) ovulacia : plodne.dni znamena, ze vajecniky vyprodukovali vajicka a tie sa daju oplodnit, mimo plodnych dni, spermie nemaju co oplodnit, oni po plodnych dnoch sa vylycia aj so sliznicou ( menstruacia), ale plodne dni nemusia byt podla tabulky presne v strede cyklu, mozu byt aj pred menstruaciou; alebo dokonca aj pocas!, a aj trvanie je individualne, ja som orehotnela par dni pred menstruaciou.
)

bebe02
6. mar 2016

Nie vsetky zeny maju tabulkovo ovulaciu v strede cyklu. Niektore otehotneli aj pocas menstruacie.
Ja som otehotnela hned po skonceni MS.
Takze je to rozne, kedy ma ktora zena plodne dni, ovulaciu.
A ano, pravda je aj to, ze spermie v zenskom tele vydrzia niekolko dni, takze sa da vajicko oplodnit, i ked k styku doslo par dni pred ovulaciu.

balkica
6. mar 2016

Anoooo mne sa to podarilo 🙂 este v juli som si robila ovulacne testy a vychadzala mi ovulacia normalne uprostred cyklu...a potom som v septembri otehotnela hned po menstruacii asi dva dni 🙂 a s prvym som otehotnela 2 dni pred menstruaciou 🙂

sasa1310
6. mar 2016

ja som otehotnela v deň kedy mi skončila menštruácia. Ráno skončila a večer som otehotnela. Takže áno môžeš

evka64
6. mar 2016

Necitala som vyssie komentare, ale ano da sa to...ja som otehodnela den po skonceni menzesu 🙂

inuska16
6. mar 2016

Myslim,ze ano.Ja som podla Dr otehotnela inokedy,podla jej tabulky,ale viem sama ,ze som otehotnela v den ked podla nej som mala neplodne dni😉

lisiatko1906
31. jan 2019

Moja skúsenosť. Ja som otehotnela 1 deň pred menštruáciou 🙂 a moja kamarátka počas menštruácie. A jedna známa co pracuje v laboratóriu mi vravela ze pokiaľ ma žena silný orgazmus tak môže vyvolať ovulaciu. Takže podľa mňa plodné a neplodné dní sú úplná kravinka 🙂

luckacik
2. sep 2019

@sasa1310 a to je ako mozne skonci menštruácia a hned si tehotná tomu nerozumiem

sasa1310
2. sep 2019

@luckacik pretože v ten mesiac to bol jediný styk bez ochrany, takže tak

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre