Môžem otehotnieť po krátkom styku?
Dobrý deň, s priateľom sme mali nedávno prvý sex (deň po mojej menštruácii). Bolo to celkom trápne, popravde sa do mňa vsunul iba raz a bez kondómu bol vo mne maximálne 5 sekúnd a už hneď sme prestali, nepociťujem žiadne príznaky ale aj tak sa bojím, mohla som otehotnieť?
@maria32mleckova v skole ste sa neucili, ako prebieha oplodnenie?
Na 100% nie. A nabuduce s ochranou 👍
Na čo máš takýto sex? To radšej žiadny nemaj.
@veronikaszabova ahoj, učili sme sa a viem ako to funguje. Chcela som sa len uistiť, ten strach tam proste bol
@maria32mleckova samozrejme ze si mohla otehotniet, ved kapocky lasky, pripadne ak mal predcasnu ejakulaciu (tych 5 sekund staci), alebo jeho osemenene prsteky v ramci predohry, alebo dohry ti mohli zaviest jeho vyzbroj do tvojich cakajucich utrob a teda bud zoberies teraz kalendar do ruky a zacnes hladat meno pre dietatko, alebo sup sup za rodicmi sa priznat, ze budu starymi rodicmi cochvila mozno ;)
Z tohto tehotná nebudeš
@maria32mleckova nie z tohto naozaj nebudeš tehotná. Ale prosim ťa, ak si myslis, ze uz si pripravena mat sex, mala by si byt pripravena aj niest pripadne nasledky. A hlavne pouzivat kondom. Ci uz kvoli tehotenstvu, ale aj kvoli chorobam.

Nie