Môžem po interrupcii otehotnieť z kvapiek lásky?
Baby je možné otehotniet ak som bola na interupcii pred 2 týždňami koli zdravotným problémom..
Samozrejme s mužom sme dávali pozor vždy pred vyvrcholením vybral ale píše sa že je možné otehotniet aj z kvapvociek lásky.. Túžime po deťoch, ale viem že po zákroku musíme počkať aspon pol roka... Mate niektorá skúsenosť???
Baby ti to tu uz napisali, otvoreny krcok, vyskrabnuta stielka maternice, obrovske riziko infekcii... zavlecies si tam streptokoka, osidli stielku maternice, problemy si nevsimnes dlho dlho, az teda bude problem z otehotnenim alebo skorymi potratmi alebo alebo ... nejdeme ta tu poucovat, je to tvoj zivot... ale tych 5-6 tyzdnov po zakroku proste na sex pouzivajte vsetko ostatne, ale nie tvoju vaginu... bez srandy a bez sudenia... mozes si velmi uskodit...bakterie, ktore tvoje telo bezne porazi, teraz je proti nim bezbranne...
Pri každom ne chránenom styku môžeš otehotnieť.
😀 tak toto je jedna z mnohych tem, ktore ma pobavili a znechutili sucasne. Pelesit sa 2 tyzdne po interupcii a subezne sa obavat dalsieho tehotenstva? Hlavne aby anča bola uspokojena, mozog je uplne offline.
Mna najviac udivuje ze sama hovoris, ze Ti lekar vyslovene povedal ze treba cakat, a aj kolko a aj preco. Napriek tomu, ze to priznavas a uvedomujes si, napriek tomu ides hlavou proti muru vedena hlupostou, a jeho odporucanie mas uplne na salame.
Tak Ti drzim palce aby si na tu svoju tvrdohlavost nejak nedoplatila, uprimne Ti to zelam, s takymto pristupom....
@solange7 🤣🤣🤣
@nafka0483 bolo len mi zistili toxoplazmu
uzasne takze si sla na UPT kvoli toxoplazmoze a o dva tyzdne uz sexujes bez ochrany
🙄
Cize lekari ti odporucili potrat lebo mas toxoplazmozu??
Mas cerstvtch 16?
Najviac ma udivuje fakt,ze si muselala prerusit tehotenstvo kvoli zdravotnym problemom aj ked chcete deti a potom ti je uplne jedno,ze si nechranenym sexom po kyrete mozes vedome privodit dalsie zdravotne problemy a je ti to jedno,clovek je tvor nepoucitelny

Zdravotne dovody = babo nebolo zdrave?