icon

Môžete sa mi pozrieť na tento test?

kingi111
25. máj 2022

Dobry den. Mohli by ste sa prosim pozriet na teh. test? Podla vas pozitiv ci negat? Dakujem

Strana
z2
zuzsat
13. jún 2022

@mamulik10 najprv sa testovala...preboha....

kingi111
autor
15. jún 2022

Oh, boze zeny! Som slubila ze uz sem nenapisem. Ale neda sa to uz citat co vy tu produkujete.... Vy ste akoze gynekologicky? Viete diagnozu bez vysetrenia? Jedjoznacne nie! Takze este raz, ano aj napriek slabym ciarkam na teste som tehotna a chvala bohu vsetko je v poriadku! A ano vysetrenie mi spravil vlastny spickovy gynekolog! Nemusite sa spoliehat na testy absolutne..... Mozete davat rady a mozete napisat skusenosti ale niekomu napisat ze to je absurdne a nemozne nemozete! Nakolko neviete nic o doticnej a ani ste neboli pri vysetreniach. Len toto som chcela napisat. Dakujem. Viac nepisem. Nema zmysel.....

anjelicek26
15. jún 2022

@kingi111 klidek na co bol tento koment dobry 😂 Pytala si sa gynekologiciek ci zien na verejnom fore? Dostala si presne taku odpoved, aku tu mozes ocakavat... na testy sa da spoliehat, tebe proste pomaly stupa hcg - si VYNIMKA, co samozrejme existuje, ale je zriedkave a mimo tabuliek (v 6.tyzdni)...podla terminu MS ti to nesedi, ale ty si otehu cyklus pred tym uz... a dostala este MS... stava sa... uzivaj si tehotenstvo.

gertys
15. jún 2022

@kingi111 nič si z toho nerob 😀 aj mne sa tu už dostalo presne aj od niektorych tychto ,,odborničiek” ako bez toho aby vedeli podrobnosti hneď vedeli že je niečo nemožne 😀 pousmej sa nad tym a nerozčuluj sa škodi to tebe aj babatku

zuzsat
15. jún 2022

Dievcata nic v zlom ale citali ste si celu diskusiu a pozerali tie fotky???

zuzsat
15. jún 2022

Ja vychadzam len z toho ze ak na 10tkovom teste je slabulilinka ciarocka to hcg nie je dostatocne aby na ultrazvuki bola vidiet aspon nejaka dutinka .. toto mozno len krvne testy by potvrdili aj to len hcg by bolo okolo 20-30

acrobaleno
15. jún 2022

Ja som si myslela, že toto je antigénový test.

evaachesa
15. jún 2022

@zuzsat zase ani na testy sa nedá úplne spoliehať. Možno keby si urobila test inej značky, tak tam má koľajnice. Ja som doteraz nemala problém s tehu testami z Aliexpress čo som riešila pred prvým tehotenstvom. Nikdy mi neukázali ani len ducha, neboli falošné pozitívne, no keď som bola tehotná, tak ukázali už na 7dpo jemnú čiarku. Teraz mám ďalšiu várku nových testov z Ali a tie sú úplne nespoľahlivé a ukazujú falošných duchov skoro zakaždým. Rovnako autorka mohla mať nekvalitné testy. Ale možno by ti bola ochotná poslať tehotenskú knižku s odfoteným občianskym preukazom a výsledkami z odberov aby si uverila. 😏🤭

lusinda1989
15. jún 2022

@zuzsat ten druhý test čo pridala bol dva si po tom prvom teste teda 6 dni do menštruácie treba citat s porozumením kým sa do niekoho pustím.
@kingi111 tebe zelam všetko dobre a prijemne tehulkovanie

zuzsat
15. jún 2022

@lusinda1989 hej hej. Mas pravdu.

zuzsat
15. jún 2022

@kingi111 ospravedlnujem sa teda.😉

Strana
z2