icon

Možné otehotnenie

3. júl 2023

Asi ma vysmejete,ale mne do smiechu nieje....som dospelá žena,ktorá má deti a naozaj potrebujem vedieť či ste sa stretli s tým že žena otehotnela tak,že mala na sebe spodnú bielizeň a spermie sa cez ňu nejako dostali....pretože ja som myslela že sa to nedá no asi som sa mýlila🙈

gejb
3. júl 2023

Z nohavičiek preplavali až do krčka? A ešte aj polouschnute? Ak sa tak stalo daj sa zapísať niekam do knihy rekordov...nemali ste sex ešte dávnejšie a len došlo k oplodneniu neskôr?

veronikaszabova
3. júl 2023

Akoze chlap sa vystriekal na nohavicky, spermie sa predrali cez latku az dnu? A zena este aj otehotnela? No to vazne pochybujem

koniarova
3. júl 2023

Za mňa 0% šanca.

safina541
3. júl 2023

A do školy ste chodili na Prirodopis?

autor
3. júl 2023

@safina541 veľmi vtipne.....skúste si niečo prečítať o tom od rôznych doktorov a gynekológov a potom sa vyjadrujte

januska12323
3. júl 2023

Kým sa tie nohavičky nenachádzajú vnútri tak to nie je možné. Jedine, že by si mala doma houdoniho.

cookie29
3. júl 2023

a tie prve deti vznikli ako? Oralom? :(

P.S. pokial si vies precitat studie od roznych panov doktorov a gynekologov urcite najdes adekvatnu odpoved aj na Tvoju otazku

nikolca
3. júl 2023

🤣🤣🤣🤣ale ma autorka rozosmiala a vraj ma deti otazne je ako vznikli🤣🥰

vero96
3. júl 2023

😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 pobavila som sa

lauriik
3. júl 2023

Urcite to mozne neni! Do buducna odporucam sa chranit.

safina541
3. júl 2023

Mozete mi odporucit literatúru, nastudujem si to, kedze som zdravotnik, rada sa dozviem viac

janetinka27
3. júl 2023

ahoj, podla mna je to nepravdepodobne, ze by si tymto sposobom otehotnela. nohavicky maju obycajne vsity bavlneny klin, cize su tam az dve vrstvy. jedine, ze by muz trafil mimo nich.
co si tu pridala link, tak tam sa pytala pani, ktora mala spermie zvnutra na nohavickach, ale ty si ich mala oblecene.

stanulienkat
3. júl 2023

Ak sa ti to podarilo cez dve vrstvy nohavičiek, tak mi daj kontakt na partnera. Už mám vymysleny businessplán. Budem predávať jeho spermie.🤣🤣

safina541
3. júl 2023

Cez oblecene nohavičky, je ziadna sanca na otehotnenie. mam to potvrdene od doktorky. Vela žien ma problém otehotnieť normálne, ak sa ti podarilo fakt tak otehotnieť tak gratulujem si šťastná žena

jj298
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
3. júl 2023

V článku, aký si dala, je jasne uvedené, že spermie boli V nohavickach, teda priamo sa partner "urobil zvnútra žene na tie nohavičky. Teoreticky je tam takto minimálna šanca.
No podľa toho, čo píšeš ty, tak to chápem, že ty si bola oblečená v nohavickach a chlsp sa "urobil" zvonku na tie nohavičky. V takom prípade je šanca otehotnieť nulová, keďže spermie nedokážu preliezť cez látkovú bariéru, to by museli byť neviem aké zázračné.
Jedine ze by si mala bielizeň s otvorom na patricnom mieste alebo úplne nejakú super krajkovu s otvormi. Aj v tomto prípade by bola šanca takmer nulová.

banderaska29
3. júl 2023

@safina541 😀 super koment 😀

banderaska29
3. júl 2023

som tu iba kvôli komentárom 📱 a ešte som tu aj skoro 😀

marhulka13
3. júl 2023

@jaskolka a tiež úplne veriť všetkým článkom na nete sa úplne nedá. To sú také spôsoby niekedy popísané len nech je článok zaujímavý. V realite je tam mizivé percento ze sa to tak podarí.

julia2002
Odpoveď bola odstránená