Možné príznaky tehotenstva alebo ovulačné symptómy?
Ahojte, rada by som sa s vami poradila pred tým než začnem niečo riešiť 🙂 Mám 6 dní po ms od zajtra by mi malo začať plodné obdobie ale... Moja ms trvala 5 dní co nieje také nezvyčajné u mňa ale bola veľmi slabá prvý deň len malý tmavohnedočervený fľak na druhy deň som už mala na vložke toho viac tej istej farby na tretí deň zas len malý fľak a 4-5 deň len špinenie. Dva dni pred ms som mala hlien s prímesou krvy.
Ms prišla 12.3 a 16.3 kedy mi končila a v ten deň som začala pociťovať prechladnutie ale syn bol tiež prechladnuty tak som to pripisovala tomu ale dnes je to 7 dní od prechladnutia a ja mam stále sopeľ a aj siedmi deň mam zvýšenú teplotu 37,1-37-4 (prve dni do 37,8). Stále mi je zima ako pred ms, v noci mam navali tepla a strašne sa dopotím. Prsia mam naliate a citlivé a pociťujem aj naozaj ale ze naozaj jemnunku bolesť v oblasti krížov občas aj v podbrušku. Bolieva ma hlava celý tento týždeň a som otravená z toho ze mam a musím ísť niečo spraviť proste sa mi nechce. Chodím odost častejšie cikať a vytok mam krémový hustý biely. V tomto týždni boli aj dni keď som si poplakala nad úplnými blbosťami teraz sa to pre zmenu vystriedalo a všetko má nasiera 😂 keby nemám po ms pripisujem to pmsku ale nejde mi do hlavy ze by som mala takéto priznaky pred ovulaciou... Ak by to nebola ms ale uhniezdenie tak to neobsahuje tie kusy z vystelky co zo mňa v sprcháči aj vypadli takže toto jedine ma usvedčuje o tom ze to nieje tehotenstvo. Ale robila som si test nič nezvyčajné jedna čiarka ale po chvíli keď som sa tak dobre zadivala tam niečo vidím a reálne to ani nieje vidno len z určiteho uhla a už si myslím ze mi šibe 😂
Môžu byť takéto priznaky spojené s ovulaciou a plodnymi dňami plus to prechladnutie?
@michaela789 Je normálne ze pocas ms zo ženy vychádzajú kusy vystelky skuste si o tom prečítat. Nijak som neni chorá len sopeľ a zvysena teplota prvý den som mala len 37,8 klesla sama a nieje normálne aby som mala 37,3-37,4 týždeň pri chorobe vôbec nie ale opakujem znova nijak inak som chorá není a co viem je normálne že ženy majú počas tehu zvýšenú teplotu a niektoré aj celé tehotenstvo. Nikdy v živote som nepočula o tom ze by prsia boleli a boli citlive ako pms kvôli chorobe. Netreba hodnotiť podla seba netreba zabúdať že každá sme iná... A ako hovorím začínajú mi plodné dní takže v tomto období ovulovat aj budem a je jedno koľko mam teplotu...
@dominika7117 a podľa koho mám hodnotiť ak nie podľa seba? Iným ženám menštruačné a ovulačné príznaky nesledujem. Dobre teda, môžeš byť tehotná, keď vezmem do úvahy, že sme naozaj každá iná. Sprav si test a budeš na čistom, ten, narozdiel od príznakov, funguje pri väčšine žien rovnako.
@michaela789 Ja si samozrejme vážim tvoj názor na to. A je jasne že jedine podľa čoho môžeš hodnotiť je podľa seba 🙂 Ale skôr som čakala taky všeobecný pohľad na to. Alebo od niekoho kto to mal podobne. Ja si myslím ze je to len tým prechladnutím ale nejde mi skratka do hlavy ze to trvá tak dlho odhliadnuc od toho ze som v podstate ani chorá neni plus tie citlivé prsia aj väčšiu chuť mam na jedlo , včera ma nadraplo zo strojovej kávy smrdela neskutočne. Ale keď si vezmem ze mi idú tie plodné dni plus to prechladnutie tak mi tehu proste nesedí k tomu. Ale stále sa mi to nejako nezdá... samozrejme test si pravým určite ešte počkám do zajtra a uvidíme 🙂
@michaela789 samozrejme ze s krvou odchaza vystelka maternice, ved to je podstata menstruacie…
@vanilkovazmrzka ja ich nemávam 🤷🏻♀️ ale ja mám vo všeobecnosti slabšie krvácanie. V puberte a skorej dospelosti som mala iné katastrofy, odpadavala som od bolesti a vtedy som mávala veru aj zrazeniny. Ale to bol zrejme zložitejší problém a zrazeniny boli len dôsledok. Riešila som to s gynekológom a považoval to za časť problému. Tak ak je to bez tých pridružených komplikácií v poriadku, tak okej 🤷🏻♀️ ja som si to asi na základe svojej skúsenosti zaškatuľkovala, že to tak nemá byť.
@dominika7117 múdrejšia budeš asi naozaj len po tom teste a od toho sa potom odraziť. Je to veľmi zvláštna situácia. Každopádne, nech to dopadne ako si praješ.
@dominika7117 skor to bude ovulacia ako tehu,na tehu priznaky je skoro
@wejuska7910 Treba čítať s porozumením... Je mi jasné že pred ovulaciou ani priznaky mať nemôžem keďže ovulaciu ešte ani nemám tým pádom nemôžem byť ani tehotná...

@dominika7117 kusy vystelky? Hrčky v menštruácii nie sú normálny zdravý jav. Nemohla si byť tehotná predtým a ten zvláštny menzes bol len čistenie po zamlčanom potrate? Ja teda pred, počas ani po ovulácii nemávam teplotu. 37.8 mi príde už na chorobu. Nemyslím si, že si tehotná ani že ovuluješ...resp. nemyslím si, že tieto symptómy sú normálne pre ktorýkoľvek z týchto stavov. Ešte mi napadol nejaký zápal...to by vysvetľovalo tú teplotu, bolesti, a nakoniec aj tie kusy v menštruácii.