icon

Možné tehotenstvo - biela ryska

13. máj 2022

Ahojte, počas plodných dní som mala chránený pohlavný styk (bez toho aby sa priateľ spravil).Dnes mám 28 deň cyklu a asi 2-3 dni do menštruácie. Tehotenský test mám negatívny. Teda vyskočila mi na ňom biela ryska. Čítala som aj iné diskusie ale odpovede tam boli že je to duch. Tak sa chcem spýtať či vidieť niečo na tomto teste pretože ja vidím bielu rysku. Dosť sa obávam že som mohla otehotnieť.

Možné tehotenstvo - biela ryska
Strana
z2
autor
16. máj 2022

@nika_val dnes- zajtra by som mala dostať. Čiže nemeška zatial

miskamicha
16. máj 2022

Nic nevidim. Skus zajtra resp.o 2 dni

autor
16. máj 2022

@miskamicha robila som dnes ráno, 3 dní od prvého testu a negatívny

lucia7933
16. máj 2022

MS príde neboj nic 😉 fakt sa nemas preco stresovat :D

ankare
16. máj 2022

@nina004 to je úžasné. ❤️ Keď má k Vám prísť dušička, nič tomu nezabráni. ❤️ Prajem Ti zdravé a krásne dieťatko! ❤️

ankare
16. máj 2022

Test je negatívny.

autor
18. máj 2022

@lucia7933 už sa mi spúšťa čiže vážne mi preskočilo. Už od tohto dňa začínam brať antikoncepciu.

nika_val
18. máj 2022

No vidiš vraveli sme ti že tehotenstvo to nie je 🙂
A pri antikoncepcii pozor najlepšie je 1mesiac sa ešte chrániť aj inak a až neskor sa spoliehať iba na antiku

autor
18. máj 2022

@nika_val gynekologička mi vravela že som chránená aj ten prvý mesiac ak si prvú tabletku vezmem hneď v prvý deň menštruácie, dokonca aj v pribalovom letáku to tak je napísané čiže teraz neviem 🤷‍♀️

nika_val
18. máj 2022

Ano vraví sa to tak ale ja by som na tvojom mieste ten 1mesiac bola opatrná..

lucia7933
18. máj 2022

vidis a zbytocne stresy ...hovorili sme ti ze nemas sa coho obavat..otehotniet neni zas take lahke 😉 a duplom nie s ochranou

lalenka33
18. máj 2022

Áno, až vezmeš 1.tabletku v prvý deň menštruacie, tak si chranena hneď a žiadnu ďalšiu ochranu nepotrebuješ. Ver lekárke aj príbalovému letáku.

autor
19. máj 2022

@lalenka33 zobrala som si prvu tabletku o 17:00 včera keďže skôr sa mi nedalo ale chcela by som ju brať teraz. Ak ju od dnes začnem brať o takomto čase tak by sa nič nemali stať či?

nika_val
19. máj 2022

Nie kludne si to môžeš prehodit na tu 15tu ale porozmyšlaj nad tym z dlhodobeho hladiska
Ja keď som v minulosti brala hak tak som začala o 17tej ale zistila som že niektore dni o takej hodine ešte byvam v škole a to mi nevyhovovalo tak som si zaužívala ju davat si o 19tej
Taktiež ja som tabletky napr nosila v peňaženke lebo som vedela že nech budem kdekolvek tu budem mat vždy pri sebe 🙂

lucia7933
19. máj 2022

inak ja mam kamosku ktora sa spoliehala len na antikoncepciu...uzivala ja neviem no dlhsiu dobu a otehotnela ani nevie ako a kedy 😂 to len tak mimochodom 🙈

lalenka33
19. máj 2022

Čas si môžeš posunúť. Ja som nikdy nebrala na minuty presne. Vždy som si len dala pozor, aby som nezabudla zobrať, ale neriešila som či je 19 alebo 20 hod.

lalenka33
19. máj 2022

@lucia7933 zlyhať môže každá ochrana, kondom praskne, tabletka sa zabudne užiť, alebo sa zníži jej učinok vracaním, hnačkou, inými liekmi, kopec žien otehotnie s telieskom. 100% ochrana je len celibát 😁

autor
19. máj 2022

@nika_val ďakujem 🙂 dnes som si dala druhú tabletku ale je mi po nej veľmi zle. Na zmenu antikoncepcie musím ísť priamo ku gynekologička?

ailiba
19. máj 2022

Ja tam nic nevidim. Podla mna je negativny.

nika_val
19. máj 2022

Ano určite ano

autor
20. máj 2022

@nika_val aj keď som mala nechrány styk počas menstruacie? (Síce krátky a tiež bez toho aby sa priateľ spravil) Som teraz trošku v rozpakoch. Pretože ak teraz zmením antikoncepciu tak asi nebude účinkovať a ja z tohto styku môžem otehotnieť.

nika_val
20. máj 2022

Nie nemôžeš už maš v sebe tu ochranu a tá bude teraz najbližší mesiac učinkovať
Nasledne ked zmeníš značku antikoncepcie začne učinkovať ta..

autor
20. máj 2022

@nika_val dobre ďakujem, som teraz trošku mimo z toho lebo keď som ju brala pred dvoma rokmi tak som také problémy nemala. A keďže mi je zle tak sa bojím že či tá tabletka vôbec účinkuje.

autor
21. máj 2022

@nika_val prepáč že sa takto pýtam ale v pondelok tam mám ísť, keď tam pôjdem a nevoľnosti dovtedy prestanú tak mi nemusí meniť antikoncepciu za inú?

nika_val
21. máj 2022

To ja neviem ti povedať, určite jej povedz že ti z nej bolo zle aj keby to prestalo..možno ta bude sledovat nejaky tyzden a dva a potom urobi rozhodnutie či ti ju zmeni alebo nie

autor
26. máj 2022

@lalenka33 patria medzi lieky ktoré znižujú účinnosť antikoncepcie aj antidepresíva?

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2