Možnosť otehotnenia, keď kondóm nikdy nepraskol

apple309
24. dec 2012

Ahojte, som tu nová, a chcem sa spýtať - na niekoľkých internetových stránkach a rôznych fórach, dokonca i na samotnej krabičke od kondómov je napísané, že účinnosť kondómu proti neželanému tehotenstvu je 98% - a pýtam sa, kde sú tie 2%? Viete, mávam sex tak 5-6x za mesiac, a vždy používame s partnerom kondóm, od začiatku styku po koniec, vyvrcholí vo mne, no potom sa vzápätí vytiahne a kondóm si drží pri tzv. základni. Drží si ho, i keď ejakuluje. Kondóm vždy skontrolujeme zo všetkých strán, nikdy nám nepraskol. Menštruácia mi však mešká už 6ty deň, preto sa chcem spýtať, či je možnosť otehotnenia? Príznaky mávam pred menštruáciou, bolenie bradaviek, podbruška, no teraz akosi veľmi nič necítim.
Mám za sebou pár skúšok, stresy s mamou a po predpokladanom termíne menštruácie som ochorela, to je teraz, ale neviem, či ešte aj to môže na to vplývať.
Menštruácia mi niekedy príde presne na deň, inokedy mešká aj 4-5 dní, no ale dnes je už šiesty,....
Aký je váš názor?
Ďakujem za skorú odpoveď.

sisaha
24. dec 2012

@apple309 urob si test a budes mudrejsia

fabant
24. dec 2012

z osobnej skusenosti viem, ze cim viac sa zaoberam tym, ze mi meska...a atd...tym som viac v strese a len sa mi to oddialuje...proste stres vie narobit vela...ale tiez by som si uz asi urobila test...aj ked ono..podla mna ak ti vyjde negativny, stale neostanes bez pochyb ;)...ale mozno ta to aspon trochu ukludni a men. dojde 😉

erikasadek
24. dec 2012

@apple309 ako pises casto ti meska takze u teba normal

druha vec ja osm otehotnela aj napriek kondomu a aj napriek antikocepcii , proste nahoda je zabijak mozno som jedna s miliona ale stalo sa.. 😀 😀 😀

teraz ak budes len zit v strese tak najlepsi liek je ist do lekarne a kupit si test... 😉

strawberry17
24. dec 2012

ako sa pise na krabicke, kondom nie je 100percentna antikoncepcia, ale to napriklad ani Dana...
jedine tehotensky si test si urobit, ale ani ten nie je stopercentny 😝

cabby88
24. dec 2012

Podla mna si tehotna urcite neni..skor tie stresy a tiez aj choroba sposobila meskanie menstruacie...uvidis ze dostanes co nevidiet 🙂

billam
24. dec 2012

@apple309 meškanie menstruacia má vela pricin...mozes byt prechladnuta, mohla si výrazne pochudnut, stres, ale aj cysta...sprav si test, pripadne chod k lekarovi.

sorciera24
25. dec 2012

@apple309 moznost otehotnenia je vzdy, ekd mas sex...proste kto sexuje musi rata s tym, ze sa moze stat, ked priroda chce... 😉 ....aj ked z mojej skusenosti sa mi nic take pri kondomoch nestalo (pouzivame ich takmer 10 rokov....)....a myslim, ze ti meska prave z toho stresu....odpoved by som hlada na tehotenskom teste, nie tu;)

apple309
autor
27. dec 2012

Ahojte, ďakujem za vaše názory a postrehy. Menzes mi prišiel na ôsmy deň meškania. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre