icon

Môžu byť falošne pozitívne výsledky tehotenských testov?

Včera o 02:48

Dobre ráno žienky, viete ako som písala stými negatívnymi testami a tak po vyše mesiaca. Dneska je to 40. Deň od styku a od in:time testoch mi vyšli hentaký duchovia ale po takom dlhom čase by som mala koľajnice nie? Môže byť chybné balenie alebo som fakt tehotná.

Môžu byť falošne pozitívne výsledky tehotenských testov?
anonym_f9716c
Včera o 02:58

Styk bol iba pred tymi 40 dnami ? Lebo toto z toho obdobia byt nemoze . Ked tak nove .

autor
Včera o 03:10
@anonym_f9716c

Styk bol iba pred tymi 40 dnami ? Lebo toto z toho obdobia byt nemoze . Ked tak nove .

@anonym_f9716c od vtedy som styk nemala tak preto sa pýtam či to môže byť chybné balenie

anonym_e7b4a5
Včera o 04:20

Ten jeden má celkom výraznejšiu čiarku - môžeš mať možno cystu, asi by som zbehla k dr. Tehotná nie si.

anonym_8d3c8b
Včera o 06:09

No ja neviem teda kedy si písala s NG testami,ale toto ozaj pozitívne niesu.teda ten jeden nie,ten druhý je falošne,alebo ako sa písalo vyššie môže to byť cysta.menzes ti mešká?

autor
Včera o 07:21
@anonym_8d3c8b

No ja neviem teda kedy si písala s NG testami,ale toto ozaj pozitívne niesu.teda ten jeden nie,ten druhý je falošne,alebo ako sa písalo vyššie môže to byť cysta.menzes ti mešká?

@anonym_8d3c8b ešte nie do pondelka by mali prísť ale minulý mesiac som mala trocha slabšiu ale furt trvala 5 dní

anonym_8d3c8b
Včera o 07:35

Bože ...to si ty?🤦.pred 40 dňami si mala sex,keby si bola tehotná ,tak máš na teste čiary jak hovädo.navstiv aj gynekológa a aj psychológa

crazy_cat_lady
Včera o 09:11

Po 40tich dnoch od styku by si mala take kolajnice, ze by ti oci vybili