Môžu Mamatesty ukazovať falošné čiarky?
Prosím vás robia falošné čiarky mamatesty.dnes takto test deň pred 🩸

Tak neni tam druhá čiarka
Počkaj dva dni a ak nepríde ms sprav test znova a budeš vedieť na čom si.Žiaľ tento test robí aj silnejších duchov, stačí nechať test o sekundu dlhšie alebo počkať kým zaschne a spraví ducha aj po namočeni do koly
Žiadna druhá tam nie je.
Žiaľ nič tam nie je...deň pred MS by si už nelovila duchov ale videla reálnu ciarku
A kde mas akoze tu druhu /? Ten test je biely ako sneh
@macicka111 úplne biely negatívny test
Toto nie je ani duch, ani kanálik ani falošné pozitívny test..toto je jasne negatívny test a nič iné
Som jediná ktorá ducha vidí? 😃 Ešte som pozrela na fotky, že konečne aspoň duch
@macicka111 ja som mala ešte silnejšiu a veľa krát a nikdy som nebola tehotna never mamatestu
Som jediná ktorá ducha vidí? 😃 Ešte som pozrela na fotky, že konečne aspoň duch
@oliviakatka na živo je pekne vidieť zle sa to fotí .ale pohode počkám čo bude ďalej
@oliviakatka na živo je pekne vidieť zle sa to fotí .ale pohode počkám čo bude ďalej
@macicka111 to poznám, tiez som mala čiarky ktoré som videla len ja a už odpocitavam posledné dni do pôrodu 😊 držím palce nech to vyjde podľa tvojich predstáv
@macicka111 to poznám, tiez som mala čiarky ktoré som videla len ja a už odpocitavam posledné dni do pôrodu 😊 držím palce nech to vyjde podľa tvojich predstáv
@oliviakatka ďakujem ❤️
@macicka111 ja mam takéto a tehotna nie som je to test slniečko
@macicka111 ja mam takéto a tehotna nie som je to test slniečko
@macicka111 ako si dopadla
@macicka111 Ja som skúsila MAMAtest ten bol pozitívny potom som skúsila o 2 dni DR.Max paličkový ten bol negatívny a nakoniec som kúpila ClearBlue digitálny ten bol pozitívny.
@macicka111 Ja som skúsila MAMAtest ten bol pozitívny potom som skúsila o 2 dni DR.Max paličkový ten bol negatívny a nakoniec som kúpila ClearBlue digitálny ten bol pozitívny.
@aylin21 super gratulujem az je vsetko v poriadku

Ja tam nič nevidím, črtá sa druhá čiarka ?