Môžu sa tehotenské príznaky objaviť počas menštruácie?
Ahojte všetky .. mám na vas otazočku .
Čo to znamena keď .. mam tak jak v bruchu tvrdo trozku jak keby sa hibalo ale take tvrde mam brucho môže to zignalizovať tehotenstvo aj počas menstuaciu ???
Aj take jak zavraty mam mavala som aj pichane pod bruška aj vpravom boku dole som mavala pichanie čo to môže signalizovať prosim ??
mozno aj preto sa pyta lebo by sa rada venovala skole. vela mamiciek je tu co malo dieta v 18 tiez len nestastnou nahodou. ale ano test mas najistejsiu moznost. avsak myslim si ze toto tehotenstvo nie je. pohyby citis az niekedy v stvrtom piatom mesiaci.
@plgn no hybat sa ti urcite nic nemoze pohyby citit bajskor medzi 16-20 tyzdnom tehotenstva. Podla mna mas len normalne priznakh MS. Bolesti a pichanie a zavratybtiez ni nezvycajne pocas MS ale ak si chces byt ista sprav si test a mas rychlu odpoved.
@kammik mat dieťa nešťastnou náhodou v 18 ? To ako ? To náhodné mala sex?
No ked pozeram tvoj profil, tak sa chcem opytat ci uz nahodou nie si tehotna s dvojickami od januara, leno tam ti to vyvestili, vtedy nehrozi ze si znova.😁 Prosim ta kup si nabuduce kondomy aby si nemala stres vzdy po sexe ci si tehotna, ak fakt nechces byt v 18 tehotna
Mne sa väčšinou všetko dole hýbe a boli, brucho mam ako v treťom mesiaci. Už by som mala 20 detí 🙄
To tvrdé, čo sa to tam hýbe môže byť kako 🤭😂
test zo slovenciny bude jednoznacne negativny...
Ale ked uz sme pri tom, co by mohli tak byt priznaky tehotenstva pocas menstruacie? Take ktore nespadaju do PMS, menstruacie, crevnych priznakov a podobne?
a podobne priznaky si mala uz v januari a zrejme tehu ziadne...

Ze si urob test...snáď bude negatívny.. keď máš 18 tak sa máš venovať škole....aké bolo vysvedčenie?