MS 6 dní mešká, aj napriek tomu negatívny tehotenský test
Ahojte,
Smiesne ano,ze sem pisem,treba ist kvoli istote k lekarovi,aj sa k nemu chystam.
Otazka znie:mate niekto podobnu skusenost?
Kedze mam nepravid.menzes (az 34-36 cyklus), mala som aj omeskanu ovulaciu a ovu.testom zachytenu az na 29-30den cyklu.Kedze sa snazime o bejby,tento den-1a pol dna sme to viac x poistili,ci to vyjde.
Ta omeskana ovulacia vysla na 3-4.1.a ms som mala dostat 11-15.1 co bolo vcera(29-30.den cyklu mi teda vysla cca tyzden pre ocakavanou ms!!)
Takze uz mi ms 6dni meska,bazal.teplota je sustavne zvysena vcera napr.az 37.6,rano stale 37.Mam akoby stvrdnute prsia,bolave aj bez dotyku,co som mala aj pri predoslej dcerke.No...len test tnejak nechapem...vysiel negativny vcera,robila som ale ten 25-kovy,nie 10tkovy
@danginko Jaj takto. Tak to by Ti mohol už aj ten 25kový test ukázať. Ale lepšie ten 10kový, hCG rastie každému individuálne, nemuselo ešte zachytiť.
A odporúčam kupit taký 10kovy kde sú 2ks v baleni - spravila by som jeden ráno z prvého moču a druhý poobede/podvečer. Niektorým babam rano neukaže nič a večer peknú čiarku už.
Držim palce nech to dopadne tak ako si praješ ❤
Moc rada by som bola ak by vam to vyslo lebo je vidno, ze si to moc prajes. No treba si proste kupit test a uvidis. Teplota moze byt aj z nervozity
@danginko ako sa mozrs spoliehat na nejaky kalendar. Ktovie kedy si mala ovulaciu.
@miriam1983 ved som to vyssie napisala, kedy som ju mala :D
@danginko to som pisala do inej diskusie a skocilo to sem,neviem preco. Nepatrilo to tebe.

@danginko
Je lepsie robit 10tkovy ako 25kovy