icon

Myslíte, že by som mohla byť tehotná?

izabelaje
26. aug 2024

Ahojte, stala sa mi taka vec ze sa mi priatel urobil na ruku, potom sme to so servitkami utreli a nasledne som si sla dat tampon. Ruky som si neumyla a bojim sa ze by som mohla byt v tom. Myslite ze by som mohla byt tehotna?

cyberk
26. aug 2024

Nastastie nie

klarissa25
26. aug 2024

Troll 🤣😀

stellarstar
26. aug 2024

@izabelaje lepšie si to nemohla vymyslieť? Btw? A načo tampón? Aby sa tam spermie nedostali dnu?

betulinka1
26. aug 2024

@izabelaje jasne, ze si asi tehotna, typujem na 10 tyzden. Zavolaj radsej gynekológovi on ti povie.

pe_mi
26. aug 2024

@izabelaje môj manžel sa urobil na plachtu a keď som si išla obliekať nohavičky a sadla som si holou riťou na posteľ , vieš čo sa stalo?tiež som otehotnela 🙆

vanilkovazmrzka
26. aug 2024

@pe_mi isto nie z plachty 😂

izabelaje
autor
26. aug 2024

@stellarstar nie tampon som menila pretoze som mala menstruaciu

izabelaje
autor
26. aug 2024

@betulinka1 ja sa pytam normalne a chcem si vypocut vazny nazor pretoze sa bojim ze by som mohla byt v tom

nika_val
26. aug 2024

@izabelaje keby bolo také jednoduché otehotnieť tak všetky tie reprodukčné kliniky, by už dávno boli skrachovane
Odpovedz prosím úprimne: to si naozaj reálne myslíš ze je tak ľahké otehotnieť?

tiezjedna
26. aug 2024

@izabelaje ak si mala menštruáciu, tak ste sa ušulili o fajn sex až do konca 😉...keď už teda ste také🐷 že vám to nevadí😉

bejbs123
27. aug 2024

Esteze uz koncia prazdniny

izabelaje
autor
27. aug 2024

@nika_val viem ze nieje lahke otehotniet ale pocula som o vela pripadoch kde je mozne vsetko

stellarstar
27. aug 2024

@izabelaje treba dávať pozor aj v bazéne to ide lahko