icon

Myslíte, že toto je pozitívny test?

greeetas
23. okt 2021

Robeny teraz o 18:30, vobec neviem kedy bola ovulacia, Ms ma prist az o 6 dni, no nedalo mi to

Myslíte, že toto je pozitívny test?
Strana
z2
leuska1991
23. okt 2021

@greeetas podla mna ano. Je to tam,aj ja som to takto mala a som tehu. Gratulujem😍

wewuliatko174
23. okt 2021

@greeetas Veru vyzera pozitivny,ešte pre istotu o den dva sprav ešte jeden či silnie budem držam palce

michaela789
23. okt 2021

@greeetas na to že 6 dní do menzesu tak riadna čiara 😀

tncka
23. okt 2021

@greeetas podla mna je,zajtra z ranajsieho mocu bude 2 / vyraznejsia

greeetas
autor
23. okt 2021

Baby, ta ciarka este zosilnela, ja odpadnem 😅

leuska1991
23. okt 2021

@greeetas no super,tesim sa s Vami🥰🥰🥰

leuska1991
23. okt 2021

@greeetas prve babo?

greeetas
autor
23. okt 2021

@leuska1991 dakujem 😊 a to som sa v piatok objednavala gynekologicke s tym ze sa nam nedari, ze asi nemavam ovulaciu

greeetas
autor
23. okt 2021

@leuska1991 druhe 😊 nedarilo sa nam ale...prve sa nam podarilo na prvy sup

petus998
23. okt 2021

@greeetas takto som mala aj ja a este aj slabsi a uz cakam kazdym dnom na porod 🤣

leuska1991
23. okt 2021

@greeetas ja som mala pred dvoma mesiacmi biochemicke a teraz som v 6tyzdni. Tak vytuzene druhe baby🥰🥰🥰

leuska1991
23. okt 2021

@greeetas inak aj ja som si to myslela,ze neovulujem,pokupovala vitex a gynex a boli mi uz nanic🤣🤣🤣

greeetas
autor
23. okt 2021

@petus998 drzim palce pri porode 😊

greeetas
autor
23. okt 2021

@leuska1991 ja sa este nechcem tesit, dufam ze vsetko bude ok 🙃

wewuliatko174
23. okt 2021

@greeetas my tiež prve na prvykrat,potom MA vo 8tyždni a potom 3 roku snaženia a bum som tehu v 13 tyždni

greeetas
autor
23. okt 2021

@wewuliatko174 super 😊 tak nech vsetko dobre dopadne

amelie22
23. okt 2021

Krásne dve čiarky, a tak skoro pre MS! Grartulujem! Ja mám plno príznakov tehu, PMS nemávam normálne žiadne, takže teraz som rýchlo spozornela, už sa pozorujem viac ako týždeň a stále som viac a viac presvedčená, že som v tom, ale testy zatiaľ negatívne. MS má prísť v pondelok.

floren
23. okt 2021

@greeetas gratulujem, tiež som vraj nemala v daný mesiac ovuláciu a malý bude mať budúci mesiac dva roky

greeetas
autor
23. okt 2021

@amelie22 drzim moc palce ☺ mne takto zosilnela ta ciarka, dufam ze bude vsetko ok

maria898
23. okt 2021

@greeetas fuuuuha 6 dni do ms a taketo kolajnice? Waw, gratulujem a zelam abybto dobre dopadlo❤️

luciannka83
23. okt 2021

@greeetas ano je😊

martul
23. okt 2021

@greeetas Žeby dvojičky?

dejna_
23. okt 2021

@wewuliatko174 bože už v 13 ty ❤️🥰 jak to letí 😊

dejna_
23. okt 2021

@greeetas tak to vyzerá veľmi dobre ❤️🥰.gratulujem.

greeetas
autor
23. okt 2021

@martul 😳😳😳

summersunny94
23. okt 2021

@greeetas jasné pozitívny gratulujem 😊 možno ak dvojičky budú keď taký silný test toľko pred MS. 😊

majamat
23. okt 2021

jasna pozitivita. mohla si mat skor ovulku, kedze mas uz tak dlho pred ms takto vela hormonu HCG. ja som mala 2 dni pred ducha

wewuliatko174
24. okt 2021

@greeetas krasny testik je to jasné uz len zdravičko prajem 🙏

amelie22
24. okt 2021

Ahojte baby, možno by ste mi vedeli poradiť. Alebo teda aspoň upokojiť :D už som písala aj vyššie. MS by som mala dostať dnes/ zajtra. Týždeň a pol sa pozorujem, že je niečo inak ako normálne. pobolieva ma brucho, kŕče, vaječníky, hocičo, sem tam aj taká bolesť ako pred MS, ale na pár minút a hlavne o týždeň skôr. Prsia sa mi naliali a včera ma večer boleli už tak že som si nemohla ani na brucho večer lahnúť. Tak zhora nad bradavkami. Predmenštruačný syndrom som nemala nikdy žiadny, maximálne den pred som cítila kríže a prvý deň ma trochu bolelo brucho, ale tú bolesť poznám. Často som ale ani nevedela že niečo bude. Určite nie týždeň a pol dopredu, a prsia nikdy nič. Myslela som si, že mohlo by to byť tehotenstvo (keďže sa pridružili aj dalsie veci ako pálenie záhy - čo máme v rodine, casté cikanie aj mierne nevolnos atd) ale testy stále negatívne a včera večer som zistila že úplne úplne maličko špiním, tak do hneda. Tie bolesti v podbrušku sa včera (ako keby s prichádzajúcou MS) stupnovali a aj dnes, prsia ani nehovorím, už ani bez podprsenky nemôžem chodiť doma. Je to však iná bolesť ako som bola doteraz zvyknutá, a to mám cez 30. Myslíte, že sa mi mohlo telo zblbnúť a zrazu prežívať PMS úplne inak?

greeetas
autor
24. okt 2021

@amelie22 no v inej diskusii som videla ze mas pozitivny test 😉 tak to vyzera ze to vyslo 😉

Strana
z2