icon

Na čo si dávať pozor, keď som tehotná v 17?

Včera o 14:22

Na čo si mám dať veľký pozor chcem sa spýtať aj niekto kto ma viac skúsenosti nakoľko mám v decembri 18 neviem čo ma čaká ak by som naozaj bola tehotná čo všetko mať nemať ako moc je to náročné , ale viem že som už moc dlhu dobu túžila mať malé

tiezjednababa
Včera o 15:49
@sisska96

@tiezjednababa Vidno že bude z tej vrstvy

@sisska96 a tebe príde normálne narážať na farbu alebo? Si uvedomuješ že o tom to nie je? Len si ukázala primitivizmus

autor
Včera o 15:53
@tiezjednababa

@sisska96 a tebe príde normálne narážať na farbu alebo? Si uvedomuješ že o tom to nie je? Len si ukázala primitivizmus

@tiezjednababa 😀aj keby som ina rasa čo to ma s tým každý si vychováva ako chce už som pani pisala že nemám inú národnosť som biela ale ukázalo sa ako ľudia reagujú a furt majú problém

tiezjednababa
Včera o 15:59
@anonym_autor

@tiezjednababa 😀aj keby som ina rasa čo to ma s tým každý si vychováva ako chce už som pani pisala že nemám inú národnosť som biela ale ukázalo sa ako ľudia reagujú a furt majú problém

@anonym_autor ty sa tu na mňa láskavo nerozčuluj, nepísala som to tebe tak sa ukľudni. Nemala si zakladať tému keď ti vadí že tu baby píšu

autor
Včera o 16:01
@tiezjednababa

@anonym_autor ty sa tu na mňa láskavo nerozčuluj, nepísala som to tebe tak sa ukľudni. Nemala si zakladať tému keď ti vadí že tu baby píšu

@tiezjednababa asi ste ma nepochopili ka som to napísala na pani ktorá ma nazvala inou že mám inú farbu☺️🙏🏽ďakujem že ste si ma zastali ale ten komentár som myslela na pani

januska12323
Včera o 16:01
@anonym_autor

@januska12323 pani mám brigádu do školy chodím jasne že mám aj babku a dedka ku ktorým chodím stále 😀

@anonym_autor no tak super ale prečo potrebuješ dieťa práve teraz? Nechceš mu ponúknuť viac?

autor
Včera o 16:02
@januska12323

@anonym_autor no tak super ale prečo potrebuješ dieťa práve teraz? Nechceš mu ponúknuť viac?

@januska12323 ja netvrdím že dieťa potrebujem hneď teraz 😃ako ste mysleli ponúknuť mu viac

tiezjednababa
Včera o 16:04
@anonym_autor

@tiezjednababa asi ste ma nepochopili ka som to napísala na pani ktorá ma nazvala inou že mám inú farbu☺️🙏🏽ďakujem že ste si ma zastali ale ten komentár som myslela na pani

@anonym_autor tak to sa naozaj ospravedlňujem že som to zle pochopila 🙈

autor
Včera o 16:05
@tiezjednababa

@anonym_autor tak to sa naozaj ospravedlňujem že som to zle pochopila 🙈

@tiezjednababa pohode ja som sa zle tiež trošku vyjadrila nebolo to myslené na vás alw na pani čo pisala ze som ina národnosť

anonym_9f6fc7
Včera o 16:10
@anonym_autor

@tiezjednababa pohode ja som sa zle tiež trošku vyjadrila nebolo to myslené na vás alw na pani čo pisala ze som ina národnosť

@anonym_autor vyraz "pani" pouziva vacsinou mensina, z toho usudila siska, ze si z mensiny. Takisto, kedze nemas 18 a nebyvas s tym, komu si bola zverena do opatery, moze to riesit socialka. Nie si plnoleta.... Rozumies slecna?

anonym_02bfd5
Včera o 16:12

Dieťa čo rozmýšľa o dietati ... Dievča v 17 má dieťa len keď sa ,,náhodou pošťastí" alebo keď je (prepáč) z tých jednoduchších. Takéto zbrklé rozhodnutie, dieťa je na celý život, to nie je nová TV, reálne ešte nechápeš čo to asi obnáša. Priateľ je zodpovedný? Finančne by ste to zvládli? Nemyslím, to by si musela mať veľké šťastie. Počkaj aspoň do 20, aj vtedy budeš veľmi mladá ale lepšie ako teraz, nič ti neujde.

autor
Včera o 16:14
@anonym_02bfd5

Dieťa čo rozmýšľa o dietati ... Dievča v 17 má dieťa len keď sa ,,náhodou pošťastí" alebo keď je (prepáč) z tých jednoduchších. Takéto zbrklé rozhodnutie, dieťa je na celý život, to nie je nová TV, reálne ešte nechápeš čo to asi obnáša. Priateľ je zodpovedný? Finančne by ste to zvládli? Nemyslím, to by si musela mať veľké šťastie. Počkaj aspoň do 20, aj vtedy budeš veľmi mladá ale lepšie ako teraz, nič ti neujde.

@anonym_9f6fc7
@anonym_02bfd5 jasne viem čo to obnáša mám brata mladšieho partner ma stabilnú prácu a nechodím ani po zábavach preto sa zaujímam viac o babo

anonym_02bfd5
Včera o 16:20
@anonym_autor

@anonym_9f6fc7
@anonym_02bfd5 jasne viem čo to obnáša mám brata mladšieho partner ma stabilnú prácu a nechodím ani po zábavach preto sa zaujímam viac o babo

@anonym_autor ale ty budeš s tým zlatým dudlom aj smajlikov máte rovnakých🙏🏽, týchto. Keď rozmýšľaš nad zlatým dudlom ... to si človek spravi rýchlo názor 🙂. Počkaj ešte pár rokov a radšej si našetri, aj s partnerom budete dlhšie, viac sa budete poznať. Nemáš sa kam ponáhľať. Naozaj.

autor
Včera o 16:21
@anonym_02bfd5

@anonym_autor ale ty budeš s tým zlatým dudlom aj smajlikov máte rovnakých🙏🏽, týchto. Keď rozmýšľaš nad zlatým dudlom ... to si človek spravi rýchlo názor 🙂. Počkaj ešte pár rokov a radšej si našetri, aj s partnerom budete dlhšie, viac sa budete poznať. Nemáš sa kam ponáhľať. Naozaj.

@anonym_02bfd5 akým dudlom ? O com hovoríte

autor
Včera o 16:21
@anonym_02bfd5

@anonym_02bfd5 s partnerom sme 3 roky

anonym_9f6fc7
Včera o 16:27
@anonym_autor

@anonym_02bfd5 s partnerom sme 3 roky

@anonym_autor a ako dlho spolu byvate?

autor
Včera o 16:28
@anonym_9f6fc7

@anonym_autor a ako dlho spolu byvate?

@anonym_9f6fc7 rok pred tým s jeho rodičmi

anonym_9f6fc7
Včera o 16:29
@anonym_autor

@anonym_autor a ked nemas rodicov, kto ta ma v starostlivosti? Babka a dedko?

alison11
Včera o 16:42
@anonym_autor

@anonym_autor O tejto téme by si sa mala z priateľom porozprávať čo on na tému mať dieťa.Predca by sa mal vyjadriť,aby sa nestalo,že on by nechcel dieťa a ostaneš sama zo starými rodičmi naň.

martinka13
Včera o 16:47

No v prvom rade, ak si naozaj tehotná v 17 a bez rodičov (za mňa takmer samovražda), ostáva Ti už len dúfať, že "priateľ " chce dieťa rovnako ako Ty. A na čo si dávať pozor? Aby si neostala sama s deckom na ulici, alebo v krízovom centre. Len na to sa asi "pozor" ani nedá dávať. Nakoľko nemáš manžela a priateľ voči Tebe nemá povinnosti. Tak dúfaj, že si si správne vybrala....

autor
Včera o 16:50
@anonym_9f6fc7

@anonym_autor a ked nemas rodicov, kto ta ma v starostlivosti? Babka a dedko?

@anonym_9f6fc7 áno😃ale to už sa vám tu snáď nemám spovedať

anonym_f4b18b
Včera o 16:52

Je pekne, ze chces mat dieta, ale este krajsie bude, ak ho budes mat zabezpecena. Nemyslim teraz luxus, ale zakladny standard. Nepozeraj na to, co zabezpeci priatel, ale co si schopna (v pripade, ze by si zostala na dieta sama) zabezpecit sama. Taketo zmyslanie je prvoplanove a detinske, aj ked si myslis, aka si uz dospelacka, nie si. Mala som sesternicu s takymto zmyslanim, prve mala v 18ke, tiez vtedy laska ako hrom.. do 4roch rokov dalsie dve deti, medzitym ju ten jej uzasny zacal mlatit, chodila po zobrackach po celej rodine, lebo nemala dat detom ani co jest, deti chodili do skoly spinave, zanedbane… dnes je ona mrtva, on v base a deti v domove. Ano, je to extremny priklad, chcem nim ale len poukazat na to, ze v tvojom veku si mozes vela veci idealizovat. Skus pockat do 20ky, nic ti neujde budes stale dost mlada na deti.

anonym_9f6fc7
Včera o 16:53
@anonym_autor

@anonym_9f6fc7 áno😃ale to už sa vám tu snáď nemám spovedať

@anonym_autor mne nie, ale socialke ano...

lenka13332
Včera o 16:54

@anonym_autor ak máš bývanie a našetrenu finančnú rezervu tak do toho choď. Ale myslím tým svoje peniažky nie priateľove ani spoločne ale svoje. Nikdy nevieš čo sa môže stať.

anonym_87d9a2
Včera o 16:56

Ešte máš čas naozaj . Ja sama som otehotnela v 18 porodila v 19. Bolo to narocne a to dietatko si
ani nestihas uzit popritom vsetko. Poslwdne som porodila v 33r a za mna toto je vek na materatvo . Vztah zo starsimi detmi mam krasny ,doverny . Ale ta zrelost prisla az neskor .. Kludne maj aj skor. Ale nie teraz .uzivajte si s partnetom ,lebo potom uz budete hlavne rodicia .

anonym_ed3f1e
Včera o 17:02
@anonym_autor

@anonym_9f6fc7

@anonym_autor ty mas 17 a pristel kolko 50?

autor
Včera o 17:05
@anonym_ed3f1e

@anonym_autor ty mas 17 a pristel kolko 50?

@anonym_ed3f1e tento komentár si odpustite dobre 20 ma 😃

autor
Včera o 17:06
@lenka13332

@anonym_autor ak máš bývanie a našetrenu finančnú rezervu tak do toho choď. Ale myslím tým svoje peniažky nie priateľove ani spoločne ale svoje. Nikdy nevieš čo sa môže stať.

@lenka13332
@lenka13332 mamina mala bývanie u mami vedela sa postarať o malého aj sama nevidím nič zle v tom plno mladých ľudí býva s rodičmi

autor
Včera o 17:07
@anonym_9f6fc7

@anonym_autor mne nie, ale socialke ano...

@anonym_9f6fc7 🤦🏽‍♀️

lenka13332
Včera o 17:10
@anonym_autor

@lenka13332
@lenka13332 mamina mala bývanie u mami vedela sa postarať o malého aj sama nevidím nič zle v tom plno mladých ľudí býva s rodičmi

@anonym_autor tak máš vlastné bývanie alebo bývaš u mami ?

anonym_9f6fc7
Včera o 17:12
@lenka13332

@anonym_autor tak máš vlastné bývanie alebo bývaš u mami ?

@lenka13332 u priatela byva, nema 18 a teda neviem co na to ti, co ju maju v starostlivosti. Mozu mat za to poriadne problemy, kedze su za nu zodpovedni...