icon

Názor na test

13. okt 2023

Ahojte. Dnes mi mala prísť ms. Včera aj predvčerom spinenie. Dnes už nič. Vidíte prosím niečo na tomto teste ? Test je robený večer

Názor na test
Strana
z2
autor
14. okt 2023

@jana0215 ďakujem krásne 🙂

vanilka3
14. okt 2023

Blahozelam 🍀🍀🍀 ja inak tiez nevidim nic na tom, ze v den meskajucej menstruacie sa robi test. A fotoaparat na mobile pri slabej ciarke ju tak dobre nezachyti.
Ja som si test robila na 4. den meskajucej menstruacie a mala som uz aj druhu ciarku dost vyraznu, takze ty ked si robila v prvy den verim, ze slabu ciarku mohlo byt vidno, len na fotke uz nie. A tiez som zdravotnik 😉

autor
14. okt 2023

@vanilka3 ďakujem veľmi pekne za milé slová. No mne neprišlo naozaj nič zvláštne, že si robím test v deň meskajucej menštruácie. Áno tie fotky za svetla keď je von už tma sa robia ťažko. Ja som ju tam proste videla na zivo oveľa krajšie. Ale Oto nejde. Aj keď ju niekto nevidel. Ale stačilo len napísať názor, že nevidím a nie človeka urážať. Si myslím, že nie je nič zlé natom pýtať sa tu. Keď nato slúži konik.

tehotna40
14. okt 2023

Tak toto si mala pridať hneď 😀 to už je jasne, tíško gratulujem

autor
14. okt 2023

@tehotna40 ďakujem 🙂 mne prišla pekne viditeľná aj natom pepine 🙂)

tehotna40
15. okt 2023

Ved som písala ze vidím, bol pekne viditeľná aj na pepine ale si pozri diskusie aké čiarky tu maju na pepinach aj silnejšie a nakoniec žiadne tehotenstvo ale toto je už jasné 🙂

luciah187
15. okt 2023

Vravela som, ze tam vidim 🙂

julia2002
Odpoveď bola odstránená
autor
16. okt 2023

@julia2002 mala som intímku len jednu za celý deň.

liall08
17. okt 2023

Ahojte, prosim vas co si myslite o tomto, viem ze to je asi priskoro..MS mam dostat az v piatok.. ale nevydrzala som..test dole je zo vcera a horny z dnesneho rana.

jana0215
17. okt 2023

@liall08 črtá sa tam, ale je naozaj ešte skoro. Tešiť by som sa začala, až keď ms nepríde vôbec. Počkaj aspoň do toho piatku, ideálne týždeň, ked ti už ms bude pár dní meškať, aby si si bola istá.

liall08
17. okt 2023

@jana0215 dakujem uvidime teda..a jasne nic ine mi neostava len cakat 🙂

Strana
z2