Nechránený styk
Teraz sa mi priznala dcera, že 14DC , 15DC a 18 DC mala nechránený pohlavný styk. Chlap do nej neejakuloval ale toho 18 DC mali opakovaný styk po styku. Máva +- 30 dňové cykly.
Viem, že je to i moja zodpovednosť a spravila som chybu vo výchove. No teraz sa chcem obrátiť na vás, aká je šanca, že otehotnela?
Mám už dieťa a nemám 30 ale tieto plodné dni a šancu na tehotenstvo s prerušovanou súložou som nikdy neriešila tak sa chcem spýtať vás, ktoré sa v tom vyznáte. Ďakujem.
Akože nemyslím si úplne že zlyhala výchova, jednoducho mladá asi nerozmýšľa aké to môže mať následky a áno je pravda, že takýto prerušovaný styk môže mať následky, a treba asi len dúfať aby tehotná nebola.
Z prerusovaneho a este 16 rocna moze otehotniet raz dva.. z takeho prerusovaneho som nechceno otehotnela hned na prvy mesiac.. treba hned riesit sposob ochrany ak este nebude tehu.. a niake skolenie nech chape rizika takeho konania.. je este moc mladunka a asi nema dostatocne informacie ked taketo veci spravila.

Nechcem ťa strašiť, ale nemusí sa k tomu postaviť zodpovedne, veď ani pri sexe neboli zodpovední.
Tam budeš vychovávať ty a aj ju ešte.