Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny
Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....
ahojte dievcata, poradite niektora? dnes som 30DC, cykly mavam ako hodinky presne 29 dnove...BT si meriam od 18DC, cize uz dnes uz 13ty den ju mam vyosku - 37,2. Nikdy som az takuto nemavala....ovu presne neviem kedy bola ale vacsinou mam v strede cyklu cize okolo 15DC...dnes ked som zas namerala 37,2 tak som testla ale bola len jedna palicka myslite ze este je nejaka sanca na tehotenstvo? mate niekto skusenost ze ste testovali napr. tak ako ja a o par dni uz bolo pozitivne? dakujem krasne...
@babulinka29 Ahojky, no dnes som bola u dokyho a tehu sa nekoná :-/ výsledok sliznica 10 mm! a anovulačný cyklus, takže som dostala injekciu na vyvolanie menštruácie a povedal, že to sa občas stáva, po menzese môžeme znovu pracovať na mimi 🙂 tak dúfam, že sa podarí 🙂 tiež máme dve deti a tretiemu sa nebránime 🙂 Ak ti vyšiel test negatívny, tak tehu nebudeš, a ak aj druhý tak duplom, išla by som na tvojom mieste tiež k dokymu, držím palce a daj vedieť ako sa darí 🙂
@dudinka31 ahoj tak nič dostala som dnes mrchu ☹ tušila somt o ráno ako som prišla do práce...no nič budeme čakať na ďalší mesiac či sa ujme alebo nie...snažíme sa iba štyri mesiace ale tak ani pri jednom som nemala problém otehotnieť tak som si myslela, že ani teraz to nebude problém ale vidím,že asi aj roky už robia svoje 🙂
@babulinka29 ale neboj sa, podarí sa to, len nesmieš sa tak na to sústrediť a ani sa nenazdáš a budú // 🙂 držím palčeky. tá moja zatiaľ neprišla, ale ked príde tak to bude stáť za to 😖 už sa teším ☹
@dudinka31 toto si hovorím aj ja stále, že nebudem na to myslieť len keby to bolo také ľahké a vrja pomáha byť v kľude a ja som v poslednej dobe stále v strese v práci je to o nervy niekedy mám chuť odísť ............no verím, že keď ti príde budeš ako ja dnes na ibalgine v práci ledva čakám kedy už pôjdem domov a to mi meškali iba dva dni a som ako keby ma niekto prešiel parným valcom 🙂
ahojte mam depku z toho že som nedostala menzes aj ked ho mavam previdelne na 28 den a teraz už skoro 20 dni potom nič ... ešte sa mi to nestalo.
Takze blahozelam a dakujem, ze si mi odpisala -🙂) Mile po tolkych mesiacoch si spomenut 🙂
no mne ties meska bolesti mavam sem tam take akoby menstruacne mavala som cca 7 dni predtim bolestive a na liate prsia teras nic hlien mam taky cisto akoby som mala ovulaciu...testy negativne ...a co je najdivnejsie tak ma pali zaha mna nikdy nepalila a mam pocit akoby tu zaludocnu kyselinuci co to som mala niekde v krku pretrvaa to uz asi 3 den mala ste niektora nieco take prosim ? dakujem
@snehulkaa8 ahoj,momentalne sa so mnou deje nieco podobne.
Mne tiez meska ms,no len tri dni, ale mam strasne palenie zahy uz asi 2tyzdne. Neviem co je so mnou.
Vcera strasne bolesti okolo pupku smerujuce k zaludku.Ale bolesti na ms nikde.
Robila som si aj test dnes rano(co som fakt myslela ze tam budu//), ale negativny.
Co ma ale zaraza ze som si skusala na 25DC ovulacny test a na nom // rovnako silne.A 27DC to iste. A to palenie zahy neskutocne.
Je to vsetko divne...
@nini011 fu ha no tak po pravde ja som isla ku lekarke s tim ze mi meskaju ona mi robila ultrazvuk s tim ze je tak taky jakeby flak a pytala sa ma ci moze to byyt tehotenstvo a ja mam odkial vediet ja niesom lekarka a tak pockame este 14 dni a uvime bud mam znovu ovulaciu alebo som tehotna lekarka povedala tak uvidme no skus ist aj ty ku lekarke a budes viediet aspon nacom si 🙂 moze to byt fakt hocico radsej skoc a uvidis 🙂 🙂
Ahojte som tu prvý krát ... Prosím poradte mi ..S manželom sa snažíme o bábo . Minulý mesiac som mala ms 13.9 tak som podľa menš.kalendára čakala mrchu okolo 11.10 alebo najneskôr 13.10. no nič .Mrcha nedošla ... Mám boľavé prsia , tlak v podbrušku , a ako blbá sa chodím kontrolovať na wc .Spravila som si test ale negatívny výsledok.neviem či mám ešte počkať alebo zájsť na gyndu...poradte prosím.🙂
Ahojte 🙂 Meska mi menstruácia už tretí týžden, 10.10 som mala pohlavný styk a menstruacia mi mala prist 23.10 no neprisla, a dostala som vytok. týžden ako neprisla som si spravila test bol negativny dalsi týžden co meskala som si spravila asi 4 testy a na treti dalsie 3 a všetky boli engativne. Tak som sla na gynekologiu a tam mi povedali že mam zvacsenu sliznicu co to može znamenat? Možem byt tehotna? dakujem za odpoved 🙂 prosim vas pomožte mi
ahojte mohli bi ste mi porad ja som mala menstruvaiu ked som porodila ale teraz uz mi meska a test mi ukazuje len jedna palicka
s partnerom vždy použijeme kondom, praskol iba raz, ale to som menzes dostala hneď o dva dni. Je to dva mesiace čo sa tak stalo. Teraz som ale menzes nedostala, pocity mám také akoby som ho mala dostať do hodiny a stále nič. Je to niečo ako návaly. Mešká mi to už skoro 2 týždeň. Test som nerobila lebo si nemyslím že som tehotná ak som po tej "nehode" menzes dostala. Moj gynekolog má momentalne dovolenku ešte 2 týždne. Je možné aby som bola v tom, alebo ide o nejaký gynekologický problém?
@murka71 ahoj ja mam ties taky problem ja som mala dostat MS 11.11,2013 a este nic dnes uz je tomu 7 dni co mi meska dnes som si robila tes a nic nebola tam ani ciarocka ani duch ☹ dnes mi bola aj zle tak na vracanie bradavky ma bolia ale uz to telo je take oblbene ze sama neviem co mam robit ci este pockat ci bude MS alebo uz je to zbitocne aj brucho ma pobolievalo dost intezivne teraz len tak raz za cas ☹ uy neviem co mam robit chcela som ist doktorovii ale este nemam odvahu niak ist ☹
@snehulkaa8 ahoj ja mam ties taky problem ja som mala dostat MS 11.11,2013 a este nic dnes uz je tomu 7 dni co mi meska dnes som si robila tes a nic nebola tam ani ciarocka ani duch emoticon dnes mi bola aj zle tak na vracanie bradavky ma bolia ale uz to telo je take oblbene ze sama neviem co mam robit ci este pockat ci bude MS alebo uz je to zbitocne aj brucho ma pobolievalo dost intezivne teraz len tak raz za cas emoticon uy neviem co mam robit chcela som ist doktorovii ale este nemam odvahu niak ist emoticon
@milujemkuzmu ahoj ja by som sa chcela opitat MS som mala dostat 11.11.2013 zatial nic meska mi presne 7 dni uz som si robila 4 testy a dnes som si robila dalsi a zas nic pobolieva ma brucho rano ma napina ale uz to telo je take osprostene ze sama neviem bradavky ma bolia ale to uz ani neviem ci uz si nenamislam MSeste neprisla a uz ani neviem ci sa oplati tes kupovat ☹
@iinka ahoj ja mamten isti problem mne meska 7 dni tes som si robila dnes a zas nic bradavky ma bolia dnes ma aj napinalo rano uz ani neviemci si to nevimislam alebo nesugerujem tie neviem co mam robit ale tes by mi mal uz ukazat 7dni je podla mna aj dost
ahoj. mam taky problem menzes mam pravidelny vyse 2 rokov. cyklus mavam tak 31 32 dnovy. naposledy sme boli z muzom 25.11 od vtedy pocitujem take divne bolesti v podbrusku kramy som mala dostat 8,9.12 a doteraz nic len taky vytok a stale obcas pobolieva podbrusko ale nie stale test mi ukazuje len jednu ciarku ja neviem teda.
ahojte žienky... budem rada ak mi odpoviete.. mrcha mi mešká už približne 9 deň .. test som si robila a bol negatívny... stale mam obr brucho a bolesti raz vpravo raz v lavo ptm zas v strede podbruška.. prsia veľmi citlivé na dotyk... stále myslím nato že už príde a ona nič.. je pravda ze mi tento mesiac praskla cysta na lavom vaječníku tak asi to mi rozhádzalo cyklus však? ale keby mi aspon nie je stále tak čudne.. mali ste niektorá podobný problém? ja už naozaj nwm čo si mám o tom myslieť :(
vďaka 🙂 mno možno aj ty ani nebudeš vediet ako a budú kolajničky 🙂 veľa štastia 🙂
Baby chcem sa opytat sice mi meska len2dni menzes a bolia ma strasne prsia aj spodok brucha tak som si spravila teh.test a vysiel pozitivny.Viete mi poradit?dakujem

@dudinka31 Ahoj dudinka ja som si robila x testov síce mi meškajú iba dva dni ale už štvrtý deň ma bolieva v podbrušku a tiež sa snažíme o mimi a to už mám za sebou dve tehotenstvá a nebol žiadny problém otehotnieť proste som si povedala že chcem a aj sa zadarilo hneď na prvý krát teraz sa snažíme už štvrtý mesiac a nič......tiež pri druhom mi vyšiel test pozitívny až po 9 dňoch meškania a stále dúfam, že by to mohlo vyjsť ale môj vnútorný pocit je taký, že mrcha sa dostaví a zase sklamanie......daj vedieť ako si dopadla