icon

Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny

murka71
30. jan 2010

Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....

simca06022011
30. okt 2012

@viecko09071 ja som nemala teplotu od malicka a posledny mesiac ju mam kazdy vecer. Iba lekar ti uz povie co a ako... priznaky su kadejake, mozu byt s prechladnutia aj z prichadzajuceho menzesu a mozu byt aj tehu, aj ked mne sa to nezda. Ja som mala test pozitivny hned na zaciatku, este ani lekar to nevedel zistit. Ale sono ano, preto sa treba ist dat vysetrit a ak si chora tak aj vyliecit. Ja neviem, vyhovorky moja gynekologicka blabla... to ta akoze mame vysetrit online? Ked sa ti gynekologicka nepaci zmen ju, ked budes tehotna budes tam kazdy mesiac, najdi si takeho so sonom a detto nemocnica... 🙂
Ja som na zaciatku spala ako medved tiez:P Isla som zomriet, vstala som o 8mej a o 12tej mi padala hlava...

viecko09071
30. okt 2012

@cawes a v robote raz mma zalejet potom za chvilku mi je strasna zima a toto mi nikd ytak nebyvalo ked som mala vzdy dostat MS tak mi byvalo teplo ale teraz ej to take striedanie

simca06022011
30. okt 2012

@viecko09071 doteraz nemeskali, ale mozu. Ja ta nepresviedcam ze nie si tehu, mozes byt, ale iba lekar ti to urcite povie 🙂

viecko09071
30. okt 2012

@simca06022011 ale ja som nidky nemala taketo stav yked mi mala prist MS a ked budem tehotna poviem to ocovi on mi tam gynekologa vybavy

viecko09071
30. okt 2012

@simca06022011 sak jasne to je samozrejmost sak uvidim este tyzden lebo aj kamaratka si robila testy a ukazali negatovne a na koniec zistila ze je v druhom mesiaci

simca06022011
30. okt 2012

@viecko09071 ako som povedala, vsetko je raz... kazdy moze povedat ze ja som toto nikdy nemal a dostat prave to. Pekne bezkaj k lekarke, alebo si este pockaj tyzden dva a uvidis.

viecko09071
30. okt 2012

@simca06022011 ze som prechladnuta si vysudila len z toho ze mam teplitu a zima mi je ale ja som citala ze to byva normalne takto som s aprost eest enecitila pockam tyzden urobim test vide negativny pojdem ku gynek. dakujem inak za rady 🙂

viecko09071
30. okt 2012

@simca06022011 a ja uz uzjakziva chodievam spavat o pol noci a teraz pol siestej a uz zaspavam

simca06022011
30. okt 2012

@viecko09071 no podla mna je to v prvom rade prave priznak prechladnutia, my to mame od septembra v kuse, menzes nikde tiez... tak za to. Ale drzim prsty nech si tehu 🙂)) Ked uz ma tu ides tolko presviedcat :P Daj potom vediet 🙂)))

cawes
30. okt 2012

@viecko09071 hm tak atzko povedat lieky by som nebrala ziadne, ked som zostala tehotna tak som sa citila ako pri chripke plus prechladnutie a spava nemoc k tomu🙂

zora256
28. nov 2012

Ahoje baby!
Ja som už 35dc a chodieva mi na 29dc po vysadení Duphastonu ms,A takto isto som mala aj pri tehotenstve,že mi až na 3týždeň meškania ukázali // testy,žeby som bola znovu tak isto?Mala tu niektorá takto isto?Že až na 3týždeň meškania ukážu len testy // dovtedy sú negatívne,čím to súvisí,pomalým rastom Hcg,alebo pozdejšou ovuláciou?

denisa87
29. nov 2012

Ahoj baby,aj umna je to tak,tehu test negativny,na jednom je duch ,dnes 39dc a ms nikde,4-teho idem k lekarovi ak dovtedy nepride mrcha,uz ma to hnevá ze neviem na com som,je tu niektora ktorej test ukazal // az po 40DC?

dadka115505
2. dec 2012

Ahojte potrebujem radu meska my menstruacia a test my ukazuje ze niesom tehotna ale doktorka my povedala ze mam zvacsenu maternicu ale ze tam nic nevidi a aj my pichla inekciu na vyvolanie menstruacie a stale nic co nam robyt prosim radu

zuzi0911
2. dec 2012

@dadka115505 po inekcii by si ich mala dostat do 14 dni.ak nedostanes pojdes znova k lekarke.a ta zvacsena moze svedcit o tehotenstve a podla tyzdna ete nemuselo byt nic vidiet. mala ti zibrat krv na hcg. teraz musis len cakat

lauritka
2. dec 2012

@dadka115505 skus testikk zase o dva dni. vyvlavacka neposkodi, aj keby si bola tehu. tiez si myslim, ze mohla zobrat krv na hcg,

kvetinka988
26. dec 2012

ahojte baby, mam podobny problem.. dnes mi meska uz 3 den,co sa mi nestava. cyklus mam 28 dnovi, podla mojho odhadu mam ovulaciu okolo 18-20 dna cyklu podla hlienu. Sex sme mali velakrat v tychto dnoch / nie planovane/.. A na 28 den cyklu som mala velmi velmi slabucke spinenie, som si myslela ze zaciatok mrchy, ale odvtedy nic.. dnes som robila test negativny.. nemam bolesti ako pred mrchou, co inokedy mam a dost silne.. neviem co to moze byt..

daniaz
26. dec 2012

@kvetinka988 mne dnes meska 6ty den a vcera vecer test bol negativny. Spinenie som mala tyzden pred menstruciou tri dni, len hnedy vytok a od vtedy nic. Tiez netusim co sa deje ☹

kvetinka988
26. dec 2012

daniaz ja som si dnes utekala kupit femibion, lebo mi dosiel pred tyzdnom, tak pre istotu, ak by k niecomu doslo.. hmm inak mas pravidelny cyklus ?

kvetinka988
26. dec 2012

@daniaz ja som si dnes utekala kupit femibion, lebo mi dosiel pred tyzdnom, tak pre istotu, ak by k niecomu doslo.. hmm inak mas pravidelny cyklus ?

daniaz
26. dec 2012

@kvetinka988 Ano ja mam pravidelny 28 dnovy cyklus, este sa mi nestalo zeby mi meskalo.A ty?

zvolsiinylogin
15. feb 2013

@kvetinka988
@daniaz
ahojte zienky, ako ste dopadli z toho decembra, co ste pisali,(vidim, ze kvetinka uz si tehotna, tak asi to v decembri nevyslo) ze menzes nikde a test negativny...ja mam teraz to iste, dostala som vyvolavacku, tak uz asi iba cakat...meska mi 6 dni...

nanaba
15. feb 2013

Ahojte...prosim poradte..beriem antikoncepciu ale menzes mi meska treti den..zabudla som jednu tabletu zobrat ale test je negativny.naposledy sme to s manzelom robili pred dvoma tyzdnami.myslite ze mozem byt tehotna??test som robika vecer nie rano.

kvetinka988
16. feb 2013

@zvolsiinylogin ahoj, tak v decembri meskalo, ale nakoniec dosla ms a v januari sa nam podarilo a uz pred ms, som mala pozitivny tehu test 🙂

daniaz
19. feb 2013

@zvolsiinylogin ja som menstruaciu dostala a dalsie snazilkovanie bude az v aprili 🙂 drzim palceky

ptr
27. feb 2013

Prosim poradte mi niekto dobreho gynekolaga hovoriaceho slovensky,cesky ci polsky najlepsie okolie Birminghamu prosim suuuurne

lindakm
2. mar 2013

@murka71
ahoj Murka, to že ti vyšiel negatívny tehotenský test neznamená, že niesi tehotná. Určite by som na tvojom mieste navštívila gynekológa, pretože môžeš byť tehotná a môže sa to ukázať až pri odbere krvi, a môžeš mať aj mimomaternicové tehotenstvo, čo ak máš šikovného lekára a urobí ti ultrazvuk rýchle zistí /maternica sa zvykne naplniť askousi tekutinou/ ale je tu samozrejme aj možnosť cisty, či zápalu v krvi. Ale samozrejme menštuácia ti môže meškať aj z banálnych dôvodov ako náhla strata/nárast hmotnosti, stres... Pekný deň.

rybicka1117
22. mar 2013

ahojte baby..musi sa postazovat aj tu u vas,nakolko mi meska ms druhy den..nikdy predtym sa mi to nestalo,test je negativny,v pondelok som si bola pre vysledky HP a vsetko bolo oki a vo stvrtok som mala dostat a nic..cize by to tie testy odhalili keby mam nejaky hormonalny problem nie??ja uz neviem co mam robit,prave popijam cervene vino,horuci kupel mam uz tiez zasebou...najviac ma trapy to ze mm pracuje vonku a mal prist dom presne dva dni pred ovu,ale tym ze som nedostala ms sa to posuva samozrejme cize zase bude cely mesiac uuplne neplodny☹(som uz zufala vsetko bolo dokonale naplanovane,malo ti vyjst aspon raz za rok takto,ale aha..vsetko sa serie..ziedne priznaky tehu nemam,prsia ma dokonca prestali boliet..vy ste boli ako na tom ked vam meskala a neboli ste tehu??co vam povedal doktor??ze preco??dakujem za kazdu radu..

adulikka
6. apr 2013

mne už mešká 20 dní menzes ,bola u dr ,tak mi zistil cystu na vaječníku ,dal mi vo štvrtok 4.4 inekciu na vyvolanie a teraz len už čakám a čakám,bolesti mám stále ,ani si už tabletku nedávam..čo som počula známu ,tak ona potom chodila s troma vložkami čo mala taký silný...neteším sa . ☹

dudinka31
30. jún 2013

Ahojte babenky moje 🙂 môj problém je presne taký ako je uvedené v názve témy _ nedostala som meštruáciu - tehotenský test negatívny .( poslednú menzes som mala 20.5. a od vtedy nič, spravila som si 3 testy s odstupom času a všetky boli negatívne, brucho ma bolí ako pri mrche, prsia trochu citlivé a som viac unavená, chcem ísť zajtra ku gyndošovi, len enviem, čo si o tom môžem myslieť ... pri prvom tehu mi test vyšiel po 10 dňoch, pri druhom tehu na tretí deň ... ale toto sa mi ešte nestalo? ☹ čo to jeee? som z toho na prášky ... poraďte prosím... 🙂

darka11
1. júl 2013

Dobrý deň,
prosím o radu. V januári som po nechránenom styku vzala tabletku po. Vo februári sa mi menstruacia dostavila 2x, marec mi vynechal apríl bola menstruacia 7-13, maj 13-18.. 3.6 som mala znova nechránený styk ale nedoslo k vyvrcholeniu! ale menstruácia sa mi nedostavila do teraz.. robila som 4 testy v priebehu 2 týždňov RapiClear a vsetky vysli negativne..20.6 som bola aj u gynekologa ale on mi povedal ze tehotna by som byt nemala.. priznaky nepocitujem ziadne!.. dnes je 1. a menstruácia sa mi stále nedostavila..je možne ze by som mohla byt tehotná? alebo mi tabletka po mohla takto narušiť cyklus?