Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny
Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....
@monicka79 ale tehotensky som si nerobila rano ale ku veceru lebo pise ze mozem kedykolvek.Strasne chcem byt tehotna a neviem ked dostanem kramy tak ma porazi.
@semancikova ked si ho mala pozitívny večer, ráno bude ešte silnejší. Ja som pri dcérke dokonca menzes dostala, taký slabý, test som mala negatívny, tak som čakala že nič, hádam sa krámy rozbehnú ako vždy, ale také slabé som ich mala týždeň a len tak zo zvedavosti som urobila druhý test a boli dve čiarky. Takto slabo som krvácala vyše mesiaca, brala som lieky a potom to prešlo. Tiež som bola nafúknutá a mala som bolesti ako pri ms a všetko nakoniec dobre dopadlo. Ja by som teraz dala neviem čo za to, aby som znova mala pozitívny test. Snažíme sa o druhé už 3 a pol roka a stále nič. Neboj sa, bude to ok.
monicka79 tak ti prajem nech ti to vinde viem ake to je ked sa snazite u mna to bolo to iste dufam ze budem este si skusim kupit. jeden test.Len mi je divne ze ma boli brucho naspodu a tak divne sem tam pichne ako keby.
@semancikova Ahoj,pravdepodobne si tehotna,ked test vysiel pozitivne. Treba ist co najkor k lekarovi nech potvrdi tehotenstvo a vystavy tehu knizku. Drzim palce
Uz som bola u lekara len to este nevie zistit ale robil.mi ultrazvuk tak povedal ze mam nieco zvysene ja nechapem ze co ze ma byt26 a ja mam 36 tak ze pravdepodobne som brali mi krv v piatok budem vediet na 100%
@nigguska pisala som ti vysssie
Ahojte vsetky babulky co mate negativne testiky. Ja mam momentalen rovnaky problem. 7 dni meska a test negativny. Bolst v prsiach,este vacsia v krizoch,nevraciam ale je mi tazko,chute mam take,ze by som zozrala aj kona 🙂 ale toto vsetko mozu byt priznaky aj ms....uz jedno babo mam,skoro 4 rocne a pri nom mi uz po dvoch dnoch meskania vysiel test pozitivne....preto mi je to zvlastne....ale kazde tehotenstvo je ine,nikdy nie je rovnake. takze mozno som a mozno nie som tehotna. Chcem ale vsetkym zienkam povedat,ked sa tu pytate,co robit-vydrzte. 2 dni alebo 3 dni meskania este nic neznamena,aj ked po tom tuzite a test je negativny...pockajte pokial to bude 7 dni...ked aj tak negativny ako u mna,este nie je nic stratene...pockajte este dalsie 4 dni. pokial stale nedojde ms a test negativny,treba ist k lekarovi nech urobi usg a potom budete vediet na com ste realne. Hlavne netreba robit kazdy den 3 testy! je to zbytocne 🙂 vydrzte a urcite sa vam to podari.....drzim palceky nech sa vam coskoro potvrdi tehu a ja budem dufat aj za seba....ked nie nevadi,skusime znova 🙂
@semancikova Ja uz jedno babo mam ale s tymi cislami som sa nestretla 🙂 mne rovno potvrdila tehu. Krvne testy byvaju zvacsa 100% aj ked nie vzdy su....kazdopadne drzim palceky nech to vyjde podla tvojich predstav 🙂
Ahojte, chcela by som sa spytat a poprosit o radu. Myslite si, ze by som mohla otehotniet tyzden pred MS???...v sobotu 19.-teho sme mali sex a v piatok rano prislo krvacanie, ale take, ze som sa zobudila na to, ze zo mna nieco vytieklo a bola to krv...tak som sa umyla, dala vlozku a potom na nej bolo uz iba trosku krvi....a odvtedy ma stale pobolieva brucho tak, ako pri MS a aj prsia sa mi tak tlakuju ako pri prvom...myslite, ze by som mohla byt tehu,,,,.,testy zatial negativne kedze myslim, ze by to bolo skoro....????Dakujem za odpovede
V piatok budem mat vysledky krvi ale doktor povedal ze pravdepodobne som.Menstruacia mi meska8 den. @nigguska
@semancikova takto je super! gatulujem! ja som akurat dostala mrchu ☹
Dakujem ti.konecne po11rokoch babo.
@nigguska
@semancikova tak to gratulujem este viac!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
Dakujem @nigguska
Potom daj vediet,ked ti to lekar potvrdi 🙂 velmi sa tesim aj za teba 🙂
Ahojte, pridavam sa k Vam ak mozem 😉 Nazov temy uplne vystihuje moje dnesne myslienky. MS naposledy 27. alebo 28. december - zabudla som si poznacit, ale som si ista, ze to bolo par dni pred silvestrom. A od leta som mala pravidelne 26teho alebo 27meho. dnes je 30, tak som si urobila test a bol negativny... a MS nikde.
ahojte som na tom podobne..tehu test negatívny a menzes v omeškaní niekoľko dní 🙂 asi by sme mali zažalovať výrobcov tehu testov 😀
som rada, že som našla túto tému, presne ma vystihuje. Taktiež mi to mešká 7dní a nikdy predtým sa to nestalo. Snažíme sa cca 3 roky s malou prestávkou. Dnes ráno som robila test v nádeji, že som tehotná a veru negatívne. Celý týždeň mám bolesti v podbrušku ako na mrchu a dnes ta bolesť zosilnela. Som rada, že niesom sama a môžeme sa podeliť o skúsenosti. 😉
@semancikova no co,uz si bola u lekara? som zvedava 🙂
@ria007
@bronitka
@smejjkaa nuž mne tiež meškali 2 týždne, predtým nikdy nemeškali a všetky testy (presne 6) boli negatívne, už som myslela, že testy sú vadné. Ešte som mala aj pocit, že mám všetky príznaky, že určite som tehu, sama seba som o tom presvedčila. Už som si vravela, že keď cez víkend nič, tak idem k lekárovi, no cez víkend to prišlo.....
@nigguska volala som iba o vysledky som tehotna mam prist o3yzdne.
@semancikova
gratulujem ti k tehotenstvu a obdivujem ťa, že si dokázala 11r čakať. My sa snažíme 3roky a ja už uvažujem nad umelým, som z toho už na nervy. Veľa zdravíčka prajem 😉
No vysvetlila by som ti ze preco11rokov ale tu to nechcem pisat.dakujem aj tebe prajem vela zdravia a este sa ta opytam teraz ked som tehotna mozem mat s partnerom sex?
@smejjkaa
@semancikova huraaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
@semancikova tu sa naskytuje otazka...ci ste nemohli mat babo a mala si nejake potraty alebo ste len cakali na spravnu prilezitost.....pokial je to odpoved a-tak az po porade s lekarom aby si on neprisla....ak je to b tak smelo do toho 🙂 a kludne az do konca tehotenstva 🙂

@semancikova určite si tehotná, gratulujem 😉 a tie bolesti sú normálne. Vačšinou to brucho bolí ako ked má prísť menštruácia. Normálne choď k lekárovi.