icon

Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny

murka71
30. jan 2010

Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....

smejjkaa
3. feb 2014

@semancikova skús sa poradiť s lekárom, ale ja si myslím, že áno 🙂

smejjkaa
3. feb 2014

@nigguska tak tak, netreba to vzdávať a ak sa nepodarí do jesene, čo si dávame ultimátum, vyhľadáme centrum asistovanej reprodukcie

nigguska
3. feb 2014

@smejjkaa tak mi uz jedno babatko mame a to islo ako po masle....hned dalsi tyzden po prvotom skuseni bol test pozitivny 🙂 ale ako citam tieto fora tak druhe uz tak lahko podaktorym neslo....my sme si doteraz dvali pozor,tak by to bolo fakt taka nahoda,ale uz si nebudeme davat pozor,tak snad sa cim skor zadari 🙂
kamaratka tiez chodi teraz po vysetreniach lebo sa o babatko snazia uz 4rok a uz velmi chce,tak ide na kontrolu vajickovodou a tak...tak som zvedava ako to s nou dopadne...

semancikova
3. feb 2014

To je na dlhe rozpravanie musela by som ti to vysvetlit ale az teraz sme to dieta chceli ja mam noveho partnera byvaly len popijal tak tie11rokov som nemala nikoho.Opytam sa ta a sex s terajsim priatelm ked cakam babo mozme mat?
@nigguska

nigguska
3. feb 2014

@semancikova tak v tom pripade urcite ano....nemusite sa vobec obmadzovat....smelo do toho 🙂 a navyse babatku aj prospeje ked ty budes stastna nakolko pri sexe sa vylucuju hormony stastia 🙂

semancikova
3. feb 2014

@nigguska mozem sa ta opytat ja som mala s priatelom sex a po sexe ked som bola na zachod som sa poutierala a mala som trocha takej svetlej krvi na toaletnom len kusok taka ruzova co to znamena ?neuskodila som babu?preto sa ta aj pytam ci mozme mat sex som trosku aj prechladena ci to nieje z toho alebo neviem

nigguska
3. feb 2014

@semancikova tak toto neviem...mala by si sa o tom porozpravat s lekarom.....ja som taketo nikdy nemala po sexe ani ked som bola tehotna....kazdopadne,treba byt trosku opatrni a neprirazat tolko 😅 😉 ale moze to byt aj z toho ze si prechladnta a este to moze byt z toho,ze si mala mat mrchu,ale uz si tehotna a trosku sa docistujes.....moznosti je vela...ale pokial nemas bolesti v podbrusku a nekrvacas fakt ze ako pri mrche tak sa nemas coho bat....

semancikova
3. feb 2014

@nigguska no nekrvacam uz to len po sexe ked som sa utrela bolelo ma aj brucho po sexe uz teraz je to dobre ale aj tak mam strach .Dakujem za rady. 😉

semancikova
3. feb 2014

@nigguska este sa ta opytam prsia ma strasne bolia to ma akoze budu stale boliet?pri prvej dcere ma az v 7mom zacli boliet

nigguska
3. feb 2014

@semancikova hlavne nestresuj....urcite to nic nie je...ale ked pojdes najblizsie k dr tak sa na to opytaj....no mn prsia boleli od zaciatku do konca a muz sa mi ich nemohol ani chytit!!!!!! by som ho asi zabila vtedy 😀 no a ja som uz mala v 5mesiaci tehotenstva kolostrum,musela som nosit tamponiky nech mi nepreteka mlieko 🙂 hehehhe
a nemusia ta boliet stale,je to individualne....si na zaciatku a je to naval hormonou,zmena v prsnikoch a tak...to prejde....

ria007
3. feb 2014

@nigguska, mufik7- mne zatial takto dlho nemeskala, este stale nedosla. ale mozno sa rozbehne uz druhy den ked idem na malu a utriem sa akysi naznak na toaletaku je, ale nic moc. tak este pockam a ak nie cez vikend sa znova testnem a budem mozno mudrejsia a potom smer dr, nech je vysledok na teste akykolvek...

nigguska
3. feb 2014

@ria007 tak tak...urob ranny test a ked nic tak bez k dr....istota je istota....aby to nahodou nebol zapal a ten treba rychlo preliecit!

ria007
3. feb 2014

@nigguska veru, hlavne ked sa snazime, musime sa starat o zdravie 😉 mozno ani nevydrzim do vikendu a testnem sa zajtra ak je to zapal nech sa lieci cim skor.

bronitka
4. feb 2014

@mufik7
@nigguska
No baby tak ja opäť nič. Ako som tu sťažovala na zlé testy,asi o dve hodiny na to prišla mrcha.. 😠 no čo už.ide sa skúšať dalej. Raz to predsa musí výjsť 🙂

nigguska
4. feb 2014

@ria007 spravny postoj...potom daj vediet 🙂

nigguska
4. feb 2014

@bronitka tak to mi je luto....ale treba skusat dalej....snad uz nepride buduci mesiac...mne akurat skoncila mrcha,tak sa ide na to 🙂

ria007
4. feb 2014

@nigguska baby nie ste v tom same, ja som sa vcera rozhodla, ze do vikendu nevydrzim a ze sa dnes rano testnem... no uz netrebalo ☹ po tyzdni meskania, mrcha dosla. tak treba skusat dalej, raz sa to snad podari, drzim palceky 🙂

nigguska
4. feb 2014

@ria007 ach,to mi je luto.....ale netreba vesat hlavu...pozitivne je,ze dosla a zapal to teda nebude 🙂 aj v tom negativnom treba hladat vzdy to pozitivna 😀

bellisperennis
5. feb 2014

@ria007 ahoj, bud rada,ze dosla,aj ked si nechcela...ja som uz 60DC a stale nic :/ k dokymu idem az o tyzden a testy stale negativne,takze ako vravi nigguska, mozes byt aspon rada,ze nemas nejaky zapal alebo cosi take

ria007
5. feb 2014

@bellisperennis ahoj, ano som rada. aj ked sa uz dlhsiu dobu (s prestavkami) snazime, pravdu povediac to neprehaname, takze si este pockam 😉
ach jaaaj 60DC to je uz dost... drzim prsty nech to nie je nieco vazne a Dr nech to da cim skor do poriadku 🙂

bellisperennis
5. feb 2014

@ria007 dakujem 🙂 a vam nech to vyjde cim skor 😉

marianabodnarova
10. feb 2014

Ahojte.. mozem sa spytat nedostala som menstuaciu.. Mala spm dostat 7.2. A som nedostala a dnes je 10.2 ... Uz mam jedno dievcatkoo.. A neviem preco som nedostala.. Co moze byt pricinou?.. Dakujem! 🙂

macka012345
10. feb 2014

baby poradite mi ako otehotnim ked este kojim vecer ked ide maly spat aj v noci a chceme druhe miminko alebo ako stratim mlieko alebo neaku radu mal uz 2.5roka a uz je to otravne

misskate1
11. feb 2014

@marianabodnarova mozes byt tehotna. alebo meska kvoli chorobe, nejakym liekom, stres

bronitka
13. feb 2014

@marianabodnarova myslím že vieš čo môže byť príčinou ale chceš to počuť aj od nás 😀 no sprav si tehu test a uvidíme čo môže byť na príčine 😎

chevalbleu
10. apr 2014

Pridam sa aj ja k tejto teme, toto je mesiac snazenia c. 6. MS mi, pre mna vynimocne, meska 2 dni, co je v skutocnosti uz 5, kedze za posledne roky dostanem vzdy 3 dni pred MS spinenie, ktore je jej jasnou predzvestou. Tento mesiac je tiez netypicky v tom, ze ma vobec nebolia prsia, ako vzdy okolo 20. dna . Z dalsich subjektivnych priznakov mozem spomenut, ze som si zrazu vsimla vyraznejsie zily na prsiach a mierny biely vytok. Prirodzene som velmi nedockava, aby som zistila, ci sa konecne zadarilo, ale 2 testy mi zatial vysli negativne. Mali ste niektora podobne skusenosti? Zostava len cakat ... 😒

zabkaevicka
21. apr 2014

ahojte mne to meska uz 51 poslednu nmenstruaciu som mala1a2 marca mam citlive prsniky a velmi ma svrbia bolia ma krize a na lavej strane ma casto picha a citim sa nafuknuta casto ma napina a jem co vydim uz som si robila 2 testy a oba boli negativne co mam robit mam cakat alebo ist ku gynekologovy a dnes mi prislo ale len slabucke spineni poradte mi prosim vas
😕

mauythai
21. apr 2014

Ahojte poradi mi niekto? 22.3.som mala s manželom sex naplno kedže den predtím mi skončila MS no a tyžden na to som ochorela a brala v-penicilin 750mg no teraz mi MS neprišla mala prist 17.4 moze to byt antibiotikami? Dakujem

zuzulik78
21. apr 2014

Mne po 6 dňoch po meškaní ukazoval test negat, až lekár z krvi potvrdil tehotenstvo, tak sup k lekárske..

mauythai
22. apr 2014

Ahojte je tu niekto kto mi poradi? Lebo v lekarni mi povedala že antibiotika nemaju vplyv na menštruaciu a inde zas vravia že može to mat vplyv.