icon

Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny

murka71
30. jan 2010

Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....

lumimi
18. okt 2011
osky
18. okt 2011

ahojte.vidim ze sa tu riesia podobne problemy ako mam ja.
som v priprave na umele oplodnenie ale sme cakali na dalsi cyklus.
no a prave teraz,ked uz sme mali nasadit lieky,injekcie a vsetko naplanovat,nedosli mi.
je to uz 49 dni od poslednej MS ale test vysiel negativne.
mam rozne pocity,ale ako sa tu uz spominalo,tie mozu aj nemusia byt splahlivou znamkou tehotenstva.
ma s tym dakto skusenosti? co to moze byt?pred tym som mala cyklus taky normalny.

nurkita
21. okt 2011

ahojte chcela by som sa opytat ze ci mozembyt tehotna aj napriek tomu ze test vysiel negativny po 6.dnoch meskania menstruacii.dnes som sa vybrala ku svojmu gynekologovi ale neuspesne.neordinoval,tak si musim pockat do buducej stredy.ja to nevydrzim.mimochodom so 2 mesiace po potrate.prvy menzes som dostala na cas.nikdy nemam problemy s cyklusom je pravidelny.poradte mi

cicussa21
21. okt 2011

@nurkita ja mam podobny problem. tyzden mi meska mrcha a test je stale negativny.. tiez som sla lekarovi, ale mal klinicky den, takze az v pondelok..

nurkita
22. okt 2011

@cicussa21 stalo sa co sa stat nemalo.dostala som ju.

doory
1. nov 2011

@habibim jednoznačne tehu aj podla výtoku!!

sofilia
7. nov 2011

Ahojte, mala som pohl. styk s priatelom , a pocas styku som zacala dost krvacat trvalo to 2 dni . Menstruaciu sice nemam pravidelne ale mavam kazdy mesiac .Menstruaciu som mala dostat posledny oktob. tyzden a este som dodnes nedostala tehotensky test som si urobil a je to negativne. Kamoskami mi pichla vyvolavacku 3.11. lebo mala doma Agolutin co pouzivaju aj na gynekologii 5.11. som si urobila zase test aj to je neg. a uz je 7.11 a este nic.neviem ze co to moze byt .

endzu
8. nov 2011

ahojte, chcela by som vas aj ja poprosit o radu.Menstruacia mi meska uz 12ty den, obyvkle ju zvyknem mat pravidelnu. Ale v podbrusku stale citim jemnu bolest,pichanie,ako pred men. okrem toho mam aj biely vytok,bez zapachu,ani nie husty ani nie riedky. test vysiel negativne, tak neviem co by to mohlo byt. :-/

blau
8. nov 2011

@endzu zavolaj svojmu dr a objednaj sa, alebo chod rovno k nemu 😉 su to aj priznaky pre tehotenstvo co opisujes 😉

endzu
8. nov 2011

blau ahoj,ja som zabudla napisat ze som obejdnana stvrtok o 14tej.ale myslis ze by to test neodhalil po takom dlhom meskani???

jeny
8. nov 2011

@sofilia po vyvolavacke moze mr prist do 14dni tak este mas cas
@endzu no test by to uz isto zachytil,jedine ak by si otehotnela tesne predtym ako si mala dostat ms 😉 a to by lekar aj tak teraz nic nevidel este,no zrejme ti pichne vyvolavacku aspon

endzu
8. nov 2011

len dufam ze v tom nebude nic vazne,kedze sa mi to nikdy este nestalo,max +-2dni :/

mamina6410
8. nov 2011

ahojte, aj ja potrebujem poradit, poslednu menstruaciu som mala este 13.9., cely oktober nic a uz by som mala mat dalsiu a stale nic, testy mam negativne, ale ten menzes som mala prvykrat po 27 mesiacoch aj to az po dobrati tabletiek na zastavenie laktacie. Mate niekto podobnu skusenost? Ci to proste prve mesiace po nabehnuti totalne blbne alebo je niekde problem.

blau
8. nov 2011

@endzu ja poznam tolko pripadov, ze neukazal test , az doktor potvrdil tehu a to v 13tt! takze, kludne to moze byt.
Ked sa ti toto este nestalo, ja si myslim, ze to bude nieco take z vas dvoch 😵 😵 😵
vela stastia 😉

blau
8. nov 2011

@mamina6410 teraz musis napisat, ale co je v tom,ze meska:
ak si kojila ( lebo v pase nemas zapisane , kto si co si ci mas dieta atd) , preto len dedukujem kojila si a brala si tabletky na zastavenie? Kludne to moze byt , ja som nemala MS 8mesiacov pokial som kojila.
Snazite sa o dieta? V tomto pripade by som tiez zbehla na vysetrenie 😉

mamina6410
8. nov 2011

Kojila som 15 mesiacov, potom som brala tabletky na zastavenie laktacie, po ktorych som mala do 6 tyzdnov dostat menzes. Dostala som ho presne 8.9. a trval do 13.9., cize menzes som predtym nemala vkuse 27 mesiacov/ tehotenstvo, + dojcenie/, myslela som, ze ked som raz dostala, tak bude pravidelne, ale cely oktober nic a teraz tiez akosi nic. Snazit sa zatial nesnazime nejako cielene, ak sa zadari fajn, ak nie , este je cas, maly ma 19 esiacov a chcem ist z jednej materske do druhej. Len by ma zaujimalo, ci je mozne, ze teraz budem mat cyklus uplne rozhadzany, ked predtym som mala pravidelny s minimalnymi odchylkami.

blau
8. nov 2011

@mamina6410 _ je to mozne.
Moja svagrina mala pri druhom tiez problemy, ze mala napriklad aj vkuse 2tyzdne MS. Tiez jej dali tabletky na zastavenie laktacie.
Je mozne, ze si aj tehu, ono niekedy sa staci fakt vyslovene obtriet o manzelove trenky a je to! V kazdom pripade by som sa otestovala este raz. Kolky den si asi po?

blau
8. nov 2011

@mamina6410 a teraz si spominam aj mne to skakalo, alebo som ho mala strasne silny atd. POtom sa to zacalo upravovat a krasne na den mi chodil, az na par vynimok. 🙂

mamina6410
8. nov 2011

este teda pockam tento mesiac a ked nepride, behnem k doktorke

endzu
9. nov 2011

blau : trochu som sa prepocitala, dnes je 39DC, cize meskanie je az dnes 11dni

blau
9. nov 2011

@endzu hm robila si test? je to fajn, ze ste ani ucelne nesnazilkovali cize mysel bola oddychnuta, uzili ste si pekny sex a mozno z toho nieco bude. Drzim velmi palce 😉

blau
9. nov 2011

@mamina6410 to ja by som nevydrzala, drzim palce, nech to vyjde ako ma a nech je vsetko ok :-=

blau
9. nov 2011

@endzu sprav si zas test, po 11dnoch by uz mohol ukazat a ked nie, k doktorovi. Ten vytok je s jednych priznakov tehu, aj to pichanie 😵 😵

endzu
9. nov 2011

no ucelne urcite nie,pretoze tento rok statnicujeme,ale test je negat. idem zajtra k lekarke,som zvedava o co vlastne ide :-/ skor si myslim ze to bude nieco ine,neviem fakt, pretoze nemam skusenosti ani s jednym ani s druhym. nikdy som ziaden gynekolog.problem nemala,,ani len mykozu a podobne bezne veci,,nic, preto mi to nahana trochu strach

endzu
9. nov 2011

a ten vytok a jemne tlaky(bolesti) a obcasne pichanie stale pokracuje,,,

blau
9. nov 2011

@endzu tak sa potom ozvi, ako si dopadla.
( popripade daj odpovedat na moj nick), lebo az teraz napr. som nasla, ze si odpovedala 😉

endzu
9. nov 2011

@blau prepac niesom tu zbehla 🙂 a neviem ani presne ako, tak len skusam,,no ozvem sa urcite.sama som velmi zvedava co sa so mnou vlastne deje 😒 ,,aasi pred 2hod.som postrehla vytok sfarbeny trosku do ruzova,ale bez krvi a bez zapachu, tak som v dalsom pomykove, a dost ma v tu chvilu rozbolelo podbrusko :( najhorsie, ze clovek nevie na com je..

blau
9. nov 2011

ten ruzovy vytok som mala aj ja tento mesiac a potom sa spustila ms.
Ale moze to byt, ze je to uhniezdovanie 😉
@endzu uvidime, v kazdom pripade ti prajem nech to dopadne, tak ako si prajes.
Mala som aj ja taketo, ze mi meskali aj 10dni, lebo som mala stres v praci.

endzu
9. nov 2011

@blau a to uhniezdovanie by bolo az tak neskoro? ja si v podstate len nezelam aby to bol nejaky vazny gynekologicky problem. bud nech to dostanem alebo nech je z toho aspon nieco pozitivne 🙂 alenie choroba...inak v ziadnom strese niesom, bola somtrosku nachladena ale este 3tyzdne dozadu, no to ja zvyknem ale nikdy mi to cyklus neovplyvnilo,,a doteraz som to neriesila ale po 10tich dnoch mi to prestalo byt jedno ☹

blau
9. nov 2011

no veru moze to byt aj tak neskoro , nie ani len na to nemysli, ze by to mohlo byt nieco vazne
@endzu