icon

Nedostala som menzes

frantisekhav
22. jan 2022

pred cca mesiacom som tu pisala že deň kedy som mala ovulaciu som mala s priatelom nechraneni sex ale ejakulacia nebola neurobil sa ani nič bolo to chviľkove a dneska som mala dostať menzes a žial nedostala môžem byt tehotna?

Strana
z2
frantisekhav
autor
22. jan 2022

@adka176 ďakujem fakt za podporu.......🤦

jaskolka
22. jan 2022

Však si písala v predošlej diskusii, že ti často zvykne meškať menzes...A teraz už ho máš pravidelne? Píšeš úplne chaoticky a vždy dačo iné...

frantisekhav
autor
22. jan 2022

@jaskolka uz mi nemeškal 4 mesiace a teraz mi meška tak preto hovorim

jaskolka
22. jan 2022

@frantisekhav u nepravidelného cyklu jeden deň ani nie je meškanie. Teraz 4 mesiace že ti chodil v ten istý deň, ešte neznamená, že do konca života ti tak bude chodiť. Telo nie su hodinky.Ani aplikácia nie je 100 %na každú ženu že už nikdy inak menzes nebude, len podľa dákej aplikácie.. 🙉
Ja mam relatívne pravidelný cyklus, 28-29dni.a predstav si tiež sa mi stane, že párkrát (1-2x do roka) príde až po 30 dňoch, aj 32 dňoch..
Ale nesaliem z toho, pretože to sa môže stať...

evaachesa
22. jan 2022

Áno, môžeš byť 🤰😊

frantisekhav
autor
22. jan 2022

@jaskolka neriešila by som to keby mi neslo o tehotenstvo možno tak to necham tak ale bol nechraneny sex

misina36
22. jan 2022

Ak si mala ovulaciu 8.1 ( co pochybujem. Aplikacie len predikuju ale naisto urci ovulaciu len sono)je to 14 dni od tvojej ovulacie. Normalna lutealna faza je 12-16 dni takze ocakavaj menstruaciu zajtra,pozajtra. Bolesti mozes mat preto ze sa blizi menstruacia ale bolesti su aj pri uhniezdovani embrya a to velmi caste. S urcitostou ti to povie len tehu test alebo doktor na zaklade krvnych testov kedze na sone by to este nemuselo bit vidiet….. Do buducnosti pouzite aspon kondom lebo garantujem ti ze chlapec sa odbavi a ked za nim prides ze si tehotna starat sa nebude. Nebud naivna a chran hlavne sama seba a bud zodpovedna

frantisekhav
autor
22. jan 2022

@misina36 už len počkať lebo mala som bolesti ale uz mam iba take slabe a stale menštruacia nechodi ani necitim lebo ma poli brucho v podbrušku tak uvidime dufam to dopadne dobre lebo to iba niekedy ma boli brucho a po chviľke prestane ale ine priznaky nemam už ani nič občas bolesti

Strana
z2