Nedostala som menzes a je mi zle. Som tehotná?
Menzes som mala dostať okolo 21.1. nedostala som. Robila som si test, prvý, 2. ukázal negatívny výsledok. Potom som si robila 3 tak jedná z paličiek bola jasne ružová a druhá len trošíčka. menzes neprišiel Príznaky bolesti - tlak v prsiach asi už 2 týždne+-, ráno mi býva od žalúdka trocha zle, ale nevraciam. No, ale v nedeľu som začala mať trocha hnedastí výtok, troška. V pondelok som robila test, negatívny, a sem tam ma pichne alebo tak zabolí v podbrušku? K lekárovi sa chystám koncom tohto týždňa alebo na budúci týždeň, ale už nemôžem vydržať lebo neviem čo sa deje???????
@stanca22 Aj na začiatku tehu bývajú bolesti v podbrušku,ked sa zahniezduje oplodnené vajíčko,aj ja som si myslela,že mi už prídu ale každý den ma tam bolelo,a nič asi aj týždeň,majd uvidíš ak ťa bude bolieť a neprídu,tak oddychuj a ak do pondelka neprídu,zájdi k lekárovi.veľa šťastia! 😉
Dneska som sa poriadne vytočila, bola u nás návšteva s šestnásťročným synovcom. Išla som si pre veci do poschodí a čo sa nestalo, načapal som ho ako si to robí s mojimi nohavičkami. Prosil ma aby som to nehovorila švagrinej, tak som povedala že nie. Som z toho ešte ted na vetve, neviem čo s tým. Je mi to trápne ale nemáte niektorá podobné skúsenosti ako ste to riešili? ☹
@stanca22 Ahoj neboj nic moja aj mi sme mali ten isty problem ako vy potom som otehotnela ale aj potratila v 20 tyzdny takze to bolo tazke a po roku som otehotnela znovu presne ten isty mesiac a asi aj den lebo mam rovnaky datum porodu a sme v 28tt tak sa modlime a cakame ,ale tiez som bola uz zufala tak viem ako sa citis drzim palce dufam ze bude vsetko ok ale nemysli na to a dovolenka naozaj pomaha....ale neverila som tomu....
@stanca22 Neboj!Všetko má svoj čas.A keď to príde,tak si to budeš viac vážiť,a viac prežívať a vychutnávať tehuľkovanie.A dozrieš do vtedy.Pán Boh vie najlepšie,kedy je vhodný čas,lebo on nám chce len to najlepšie.Keď to necháš naňho,uvidíš príde to ani sa nenazdáš,ja som posledný polrok verila v neho,že to celé on riadi,že proste tam hore musí byť nejaká dušička i prenás,ved vieš,že veľa ľudí je na zemi a tak každemu sa nemôže v jednom roku narodiť,bábo,ved toľko ľudí neumrie.Vertomu,že ked bude tá vaša dušička voľná,tak príde k vám.Len sa daj do poriadku telesne,zdravotne i duševne musíš byť v rovnováhe.Veľa šťastia! 😉
Ahojte chcem sa vas opytat či neviete poradit. teraz by som mala dostat druhu mrchu od kyretu ale nejak my to meška už 7 dni neviem co sa deje ci je to normalne alebo mohlo by to byt pre to ze sme mali sex po prvej mrche a nedali sme si pozor ja by som velmi chcela dalsie babo ale bojim sa kupit teh, test aby som nahodou ne bola sklamana ze niesom tehotna preto sa chcem poradiť čo si o tom myslieť, dakujem za vase odpovede
@vivienkatka ahoj, neviem, ako je to po kyrete, ale vzdy, ked menzes meska je sanca, ze si tehotna. Tak utekaj do lekarne, kup ten test 🙂 drzim prsteky, aby si tam mala 2 ciarocky 😉
@kitchima dakujem pekne dufam ze tam budu strasne by som chcela dalsie babo , v decembri som prisla o mojho anjelika a bola by som stastna keby som bola tehotna,
@vivienkatka 🙂 daj potom vediet, ako vysiel testik 😵
@kitchima jasne dam .
tak ahojte tak niesom tehotna mrcha dorazila ☹ tak som nesla kupiť test.
Ahojte🙂🙂🙂🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No včera som bola u dokyho a hádajte 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 som v 6týž. veľmi veľmi sa teším a dúfam že všetko prebehne ok, nie ako pri prvom:( ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ tak majte sa 🙂
ako som hľadala tak som hľadala ale nikde som nemohla nájsť tému ktorá by mi pomohla...tak to risknem tu u Vás
Počujte....sexovali sme s mužom zhruba na 9-10 deň po menzese...je vtedy nejaká pravdepodobnosť otehotnenia?
Prosím napíšte mi na adika10@post.sk sem moc často nechodím...
Moc Vám ďakujem,krásne zajtrajšky prajem Andrea
Ahojte. Chcela by som poradiť. Mešká mi ms už 9 deň s tým že mám taký nezvyčajný cyklus 34 dní čo som si všimla pretože takto mi chodili skoro presne. No teraz aj keď mám dlhý cyklus mi to mešká už viac ako týždeň. Posledný menzes som mala 24. Októbra. Rozhodla som si spraviť test tak som rýchlo z dm zobrala značku Pepino s 10 HCG ale vyšiel negatívny. Mám príznaky ako taký nepríjemný pocit v žalúdku, rannu nevoľnosť, tlak v podbrušku, bolesť hlavy a bolestivé prsia. Ovulaciu si pravidelne nesledujem. Akákoľvek rada ma poteší. Ďakujem
0
Odpovedz

@zora256 Ahoj, no neviem moja, teraz to už nevyzerá ako tehotenstvo, mám dosť silné bolesti v podbrušku a v pupku, takže pochybujem už dosť o tom a skôr si myslím, že zase mám v sebe vzrasty, ktoré mi budú musieť vyoperovať ... Mám to od detstva a neviem sa toho žiadno zbaviť ... Stále čosi, nemocnice neznášam z duše !!! 😠