Negatívne testy a zväčšené brucho
ahojte, prosim o vas nazor. sex som mala 14/9/2013, pri ktorom mohla byt nejaka mala sanca na otehotnenie. potom som mala 2 krat menezes, vzdy skor..cca ma 25-26 den. pri tom druhom som zacala brat HAK a teraz mam akurat tu 7dnovu pauzu... dnes je 4 ty den bez tabletky a menzes sa nedostavil. robila som si aj testy a vsetky negativne.... ale brucho sa mi zvacsilo. prosim o vas nazor...logicky ked mam negativne testy tak by som tehu byt nemala... hlavne ked od priprad. otehotnenia presli takmer dva mesiace.... ci je mozne zeby som bola????
zufala som lebo neviem co si mysliet...cakam na MS ako na spasenie a ona nikde :( preto som si dala HAK predpisat aby som nemala starosti..... posledny menzes som mala 23.10 kedy som zacala brat HAK... posledny tehu test som si robila vo stvrtok , ale cez den
viem ze nie ale preslo 21 dni co som brala hak...teraz mam 4ty den 7dnovej pauzy ked mam dostat MS a ona nikde
dakujem baby....ale tehu nemozem byt ze? ak by nedoslo tak mam ist k dr pred zacaytim dalsieho balenia? t.j v pondelok o je 7dmy den
@allie69 Tehu by si nemala byt, 100% ti to ale nepovie nik. Je to vsak minimalna pravdepodobnost, kedze mas testy negativne. Narastene brucho- mne sa zduje brucho pred kazdou jednou menstruaciou, s tym by som si starost nerobila, tehotenske brusko ako take zacne rast vyraznejsie az po 3tom mesiaci, to sa ta este netyka. A ked beries HAK nemusi sa menzes dostavit hned prvy den pauzy, vezmi si, ze si vlastne telu na chvilku vysadila hormony vplyvom coho sa zacne olupovat vystelka maternice- menzes. A to nepojde z hodiny na hodinu, kazda reagujeme inak, mne kedysi dosla tak na treti den vecer, ale niektorym dievcatam kludne ay ku koncu tej pauzy a dostavi sa ked uz vlastne zacinaju brat novy blister.
Takze hlavne bez stresu, kludne zacni brat nove balenie po pauze a ak by ti nedorazila ani po zacati noveho blistra, chod ku dokine, mohlo sa stat aj ze ti nesadla konkretna HAK. 😉

Někdy to u nasazení HAK umí zahaprovat.Myslím že tehu nejsi. Možná vlivem prášku se ti bříško zvětšilo.