icon

Negatívne testy a zväčšené brucho

allie69
16. nov 2013

ahojte, prosim o vas nazor. sex som mala 14/9/2013, pri ktorom mohla byt nejaka mala sanca na otehotnenie. potom som mala 2 krat menezes, vzdy skor..cca ma 25-26 den. pri tom druhom som zacala brat HAK a teraz mam akurat tu 7dnovu pauzu... dnes je 4 ty den bez tabletky a menzes sa nedostavil. robila som si aj testy a vsetky negativne.... ale brucho sa mi zvacsilo. prosim o vas nazor...logicky ked mam negativne testy tak by som tehu byt nemala... hlavne ked od priprad. otehotnenia presli takmer dva mesiace.... ci je mozne zeby som bola????

zutera
•
16. nov 2013

Někdy to u nasazení HAK umí zahaprovat.Myslím že tehu nejsi. Možná vlivem prášku se ti bříško zvětšilo.

allie69
autor
•
16. nov 2013

zufala som lebo neviem co si mysliet...cakam na MS ako na spasenie a ona nikde :( preto som si dala HAK predpisat aby som nemala starosti..... posledny menzes som mala 23.10 kedy som zacala brat HAK... posledny tehu test som si robila vo stvrtok , ale cez den

katie555
•
16. nov 2013

@allie69 no od 23.10 . nie je ani mesiac tak preco stresujes?

allie69
autor
•
16. nov 2013

viem ze nie ale preslo 21 dni co som brala hak...teraz mam 4ty den 7dnovej pauzy ked mam dostat MS a ona nikde

lucinka2ho
•
16. nov 2013

@allie69 aj mne chodí až v štvrtý deň až večer...

zutera
•
16. nov 2013

@allie69 mě to po HAK nedošlo vůbec. Nakonec jsem musela prášky vysadit protože mě nesedla. Pořád bolest jak před menzesem a furt nic.Skus jít k doktorovi a ten ti píchne vyvolavacku

mata128
•
16. nov 2013

@allie69 vobec sa neobavaj,aj mne pri nasadeni antikoncepcie haprovali,predsa len ide o hormony...

allie69
autor
•
16. nov 2013

dakujem baby....ale tehu nemozem byt ze? ak by nedoslo tak mam ist k dr pred zacaytim dalsieho balenia? t.j v pondelok o je 7dmy den

domin85
•
16. nov 2013

@allie69 Tehu by si nemala byt, 100% ti to ale nepovie nik. Je to vsak minimalna pravdepodobnost, kedze mas testy negativne. Narastene brucho- mne sa zduje brucho pred kazdou jednou menstruaciou, s tym by som si starost nerobila, tehotenske brusko ako take zacne rast vyraznejsie az po 3tom mesiaci, to sa ta este netyka. A ked beries HAK nemusi sa menzes dostavit hned prvy den pauzy, vezmi si, ze si vlastne telu na chvilku vysadila hormony vplyvom coho sa zacne olupovat vystelka maternice- menzes. A to nepojde z hodiny na hodinu, kazda reagujeme inak, mne kedysi dosla tak na treti den vecer, ale niektorym dievcatam kludne ay ku koncu tej pauzy a dostavi sa ked uz vlastne zacinaju brat novy blister.
Takze hlavne bez stresu, kludne zacni brat nove balenie po pauze a ak by ti nedorazila ani po zacati noveho blistra, chod ku dokine, mohlo sa stat aj ze ti nesadla konkretna HAK. 😉

allie69
autor
•
16. nov 2013

dakujem baby, zacina sa mi rozbiehat 🙂 tak sand sa rozbehne

lenuska1991
•
16. nov 2013

mne chodila po HAK 4 den vecer a niekedy aj 5 den pauzy... tak cakaj 🙂