Negativne testy, antikoncepcia a tehotenstvo
Ahojte baby,
chcem sa spytat ci mate niektora skusenosti, brala som antikoncepciu iba 3 mesiace, priznam sa, nebrala som ju uplne nacas, niekedy som zabudla.
S priatelom mame inak nechraneny sex, ale nie casto, neurobil sa do mna.
Meska mi to 10 dni, pred 3 dnami som testovala a testy boli negativne, stale mam pocit mokra ale vzdy je to len biely vytok, aj prsia ma bolia, krize tak detto, mam pocit nafuknutia a celkovej plnosti. K doktorovi idem samozrejme, ale az v pondelok, nemate niektora s tym skusenosti, alebo neprezivali ste to iste? Je mozme ze by mi to test po tyzdni neukazal? A myslite, ze po 3 mesiacoch uzivania HAK by som mohla mat nejake hormonalne nasledky? Este som zabudla, ze den po vynechani som mala silnejsiu bolest pod bruskom, kvapku krvi na toaletnom papiery a odvtedy nic? Pri prvom hned v den vynechanej som mala silne dve ciarky. Babatko by nolo aj prekvapenie, mozno trosku sok, ale je to dar, tak by sme sa urcite tesili... dufam ze napisete svoju skusenost..
@luchita no povedala mi že to vyzerá ako úplne na začiatku že mám vysoko sliznice prekrvenu maternicu, ze keď mi to pichne nič sa tomu nestane ak nedostanem MS že sa lepšie zahniezdi a keď dostanem tak som asi neni tehotna. Pondelok mám volať za ten výtok a dohodnúť ďalšie sedenie neviem či mal niekto podobnú skúsenosť. Ja som to tiež mala iba pocit že dostanem.
@s_lovenka ja nechapem preco ti ju pichla, ked mala podozrenie ze si tehu, preco ti nezobrala krv nechapem. Ja som toez velmi zvedava, ale nemyslim si, ze to je vysadenim HAK, kedze som ju uzivala kratko. Mne vzdy chodila MS 24-28 den nikdy nie neskor, iba raz a to som bola tehotna, ale vtedy mi test hned v den meskania vysiel pozitivny... tak vobec neviem co sa teraz mohlo stat..
@luchita
Neviem ja som jej povedala že sa snažíme s priateľom o bábätko, povedala že sk dostanem Niesom tehu. :( ale moc si to nechcem pripustiť. A aj teraz mám takú MS že jak hlieny nie normálnu jak mávam. Skôr tak fo hnedá. Neviem prečo mi nezobrala krv ale pondelok jak snou budem volať tak sa jej spýtam že či mi zoberie krv. Neviem skúsim si asi urobiť test. Neviem čo mám robiť. A priateľ ten je nedockavy cely že som tehu asi. Ani mu nechcem povedat že mám MS bude sklamaný.
@s_lovenka ale vsak nemas normalnu MS, ja pri prvom tehu som mala tiez vytoky a povedali mi ze to ked mi praskne cievka v prekrvenej maternici, a aj lieky som na to mala ked som zacala spinit hned som si dala a bolo dobre. Drzim ti prsty aby vam to vyslo. Mne test vysiel pozitivny a potom som zacala spinit isla som na pohotovost s tym ze mi vysiel pozitivny test a ze spinim a uz tam malilinko bolo vidiet.. a uz som mala fotku a 4+2tt ...
Ja ked mi test vysiel pozitivne a to som nemala este lekarom potvrdene a zacala som spinit tak som isla na pohotovost a povedala som im ze mi test vysiel ale ze spinim tak ma pozreli a povedali ze som tehotna dali mi lieky ak by sa mi to opakovalo a bolo dobre aspon som mala istotu..
Dakujem ti za radu
Za malicko, daj potom vediet ako si dopadla som aj ja zvedava🤗
Ak pôjdem urcote dam vedieť aj ty sa drž u doktor. ;)
@luchita ahoj ako si nakoniec dopadla?
Ahojte baby no dopadla som tak že som po vyše mesiaci dostala menštruáciu. A od vtedy som dostala ms každý mesiac sa snažíme a zatial nič. Už sme si povedali že nebudeme sa snažiť ale ja každý mesiac Dufam že uvidím dve //. Neviem asi to mechame na náhodu.
@gabrielapatrik tak isla som k doktorovi a hned na druhy den som ich dostala😁
@s_lovenka to ma mrzi, ale zo svojej skusenosti viem, ze to pride vtedy, ked to budes najmenej cakat...👍
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Ahoj ja som natom podobne tiež mi meškala ja som brala antiku dva mesiace potom som prestala. My sme mali tiež nechránený sex urobil sa domna meškala mi 7 dni. Potom som isla k doktorke ta mi pichla injekciu aby sa mi spustila MS. Tiež som si robila testy dokonca mi vyšiel pozitívny. A dnes je to už10 deň čo mi meškala a prišla mi MS. Pondelok mám volať doktorke pretože som mala take iste príznaky boleli má prsia a hrozne neskutočne mala som výtok (nesveběl, nepalil)za ktorý mám pondelok volať, bolesti v podbrušku . A tiež sa bojím lebo mi vyšiel pozitívny test a MS mi dnes dosla.