Negatívne testy v ranom tehotenstve
Ahojte,mali ste niektorá takéto testy a boli ste ajtak tehu ? (Úspešne do konca)Mňa už ide poraziť,že sa mám pripraviť na najhoršie..som 5+2 tt 🙂

Z coho ta ide porazit? Oba su pozitivne, netestuj stale. Radsej zajtra zavolaj gyn a dohodni prvu navstevu
Zajtra jej budem volať nakoľko povedala nech sa ozvem keď ms mešká 2 týždne len sa bojím, snažili sme sa veľmi dlho..
Držím palce, ale je teda o dosť slabší ako prvý ☹ Sprav si ďalší a dúfaj, že tento mal len menej farbiva.
Držíme palce!
Ten druhy si si robila naco ? Pozitivne su oba.
Testami by som sa ja uz neriadila. Pockaj si na dr
Ďakujem 🙂 počkám čo povie dr 🙂
Testy su pozitivne, za mna vsetko ok. Neviem co streckujes, Ak treba lieky tak k lekarovi. Uz viac pozitivne to nebude…
Kedy si začala testovať? Pred ms alebo už po vynechaní? Lebo môže byť aj také že testuješ pred a za tým príde ms… veľa žien má biochemické a ani o tom nevie… zato sa odporúča až po vynechaní ms… ja som urobila prvý test na 3. deň meškania a u lekára som bola až v 11tt
Kedy si začala testovať? Pred ms alebo už po vynechaní? Lebo môže byť aj také že testuješ pred a za tým príde ms… veľa žien má biochemické a ani o tom nevie… zato sa odporúča až po vynechaní ms… ja som urobila prvý test na 3. deň meškania a u lekára som bola až v 11tt
@diaalex ms mala prísť 24.4 🙂
Buď počkaj na kontrolu, alebo ak máš ešte doma test (rovnakú značku), skús zriediť moč vodou a tak otestovať, či nebude čiarka silnejšia. Pri vysokom hcg totiž tie testy už dobre nefungujú - volá sa to hook effect (neviem, či to má aj nejaký slovenský názov 🙂) - môžu ukázať slabú čiarku alebo aj žiadnu, no tehotná pritom si. Ten prvý test je pekný, taká silná čiarka pri biochemickom nebýva, čiže uhniezdenie bolo určite úspešné. Ostatné ukáže kontrola u lekára.
Na začiatku tehotenstva je hladina hcg v krvi rôzna. Záleží od množstva vody, od jedla požitého počas dňa, tiež v akú hodinu testuješ atď. Mne povedal gynekológ, že farbivo na teste nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Ja som mu tiež na stôl vybalila pri prvom synovi tri tehotenské testy a každý mal inú intenzitu farbiva. Len sa usmial, aby som netestovala už, že mi to nič nepovie.....Pri druhej dcére už som kúpila len Digi test a keď ukázal pozitivitu, tak už má zaujímal iba lekár a bol pokoj. Dve deti sú tu. 😀. Držím palce.
Tými testami by som sa az tak neriadila, aj tak potvrdí len lekár, ale chápem obavu, ale podľa mna to nič nemusí znamenať..ja som mala opačnú situáciu, test silný a lekár videl len plodový vak a žiaden plod..mna v druhom tehotenstve objednal lekár na vyšetrenie až v 8tt a keďže som nemala žiadne príznaky tehotenstva ako v prvom, tak som tiež znervóznela a asi v 7tt si urobila opätovne test a bol silnejši, ale plod sa už nevyvíjal..ono to hcg neklesá tak rýchlo aby ti to po pár dňoch ukázalo rozdiel..takze ja myslim že môže byt všetko ok..držím palce

A u gynekológa ste boli?