Negatívny test na 11. deň: Je ešte šanca na tehotenstvo?
Ahojte dnes mala doraziť mrcha zatiaľ neprisla
Výtok mám biely prsia boľavé myslite že mám ešte šancu byt tehotná ?
Záha má Pali a takto som to mala pól roka dozadu ako prvý príznak žiaľ to neskončilo dobre vtedy som potratila
Preto sa pýtam aj vás žien či máte skúsenosť s tým že môže test ukázať aj neskôr ďakujem
A robila si test úplne z ranného moču?
@calathea97 robila práveže uvidim zajtra ráno zas
Budem na teba myslieť. Ja som dostala ms ako hodinky :/
@zanzilady ďakujem krásne ráno sa ozvem
Joj to má mrzí ja som tak minulý mesiac presne na čas 🥲
@zanzilady test stále negatívny ms nikde
Autorka neviem koľko ti mešká ale ak to bude viac ako 14 dní smer gynekológ. Mne môj lekar vraví ze ešte do týždňa keď mešká sa to neráta za meškanie je to ešte norma keďže telo sa stále mení a reaguje na rôzne faktory napr. stres , hormonálne zmeny nadváha alebo podváha aj to ak začneš cvičiť,zmena jedálnička....
Telo na všetko reaguje. Ty hlavne teraz si dopraj kľud oddych už nemysli na testovanie daj za tým bodku.Ja ta chápem aj ja koľko krát mi meškala a testovala som sa ze to isto bude tehotenstvo alebo len posunutá ovulácia že bude možno pozitívny ale neskôr a nevedomky aj takto sa stresujúce a telo takto nepriamo reaguje. Takže povec si nevadí nabudúce a hlavne troška si dopraj pozri si filmy a celkovo vypni a relaxuj 🙂
@dianka3 ja už jedného huncúta mám a za každým mi meskala len keď som bola tehu pól roka dozadu som mala aj biochemické a teraz znova mešká čo mne chodí ako hodinky na čas preto mám strach aby sa zas čosi nepototo
Meška mi dnes 3 deň 🙏
Nikdy nehovor nikdy a každý raz musí byť prvý krát. Videla som že si založila ďalšiu diskusiu 3 dní mešká ci je nádej no testy máš tam oba negatívne. Tehotenstvo to nebude tak načo sa stále trápiš to koli tomu ti mešká MS sa vnútorne stresuješ a vďaka tomu ta meškajúca menštruácia. Ak by si tehotná bola testy by už boli dávno pozitívne toto je len trápenie seba samej. Prosím vykašli sa už nato. Ja som pred rokom a pol mala MMT a odvtedy tiež nič a tiež každý mesiac dúfam a stále len jedna čiarka tak ja ta úplne chápem. Ale ja som si už povedala že kašlem nato už s tým netrápim a ja už si plánujem dovolenku v lete chcela by som ísť k moru a potom aj Egypt na pyramídy už sme tam síce boli ale nestihli sme za 5 dní moc pochodiť. Preto sa už zameriavam na veci ktoré môžem dosiahnuť a netrápiť sa
Ahoooj ako dnes 🥹

@zanzilady negatívny ale ms stále nechodí