Negatívny test na 11. deň: Je ešte šanca na tehotenstvo?
Ahojte dnes mala doraziť mrcha zatiaľ neprisla
Výtok mám biely prsia boľavé myslite že mám ešte šancu byt tehotná ?
Záha má Pali a takto som to mala pól roka dozadu ako prvý príznak žiaľ to neskončilo dobre vtedy som potratila
Preto sa pýtam aj vás žien či máte skúsenosť s tým že môže test ukázať aj neskôr ďakujem
@magic08 test som robila žiaľ je negatívny
tak pockaj par dni a skus zas. drzim palce
veru, negativny. este počkaj, mozno bola ovu neskor
Ahoj, ja na tom teste veru niečo vidím, len ktovie či to nieje kanalik keď je už suchý ja som inak toez 11dpo, ale testy nejak nič. Ako možno niečo slabé skoro neviditeľne ale podľa mna to tie testy robia bežne. Naposledy keď som booa tehu (nedopadlo dobre) bolo na 11dpo už viditeľná čiarka… držím nám palce. Príznaky mám inak rovnaké, záha a prsia… tak som zvedavá.
@zanzilady verím že sa nám objavi jasná ružová druha čiarka čoskoro 🤍drzim ti palce
Tiez som 11 dpo a testy biele .uz som zacala aj spinit ako vzdy pred ms tak je to jasne.pri prvom tehu som mala na 11dpo viditelnu ciarku a aj pri druhom uz na 10dpo pekna ciarka ale to nedopadlo dobre .podla mna ked je na 11 dpo test biely tak uz moc nieje sanca
Ahoj, ja teda rozhodne na tom teste niečo vidím, ale teda ktovie, či to nie je kanálik 🤷♀️ Ja som dnes tiez 11dpo a teda už včera som na testoch videla slabunkú čiarku, takú, že keby som tu pridala fotky, všetci by povedali, že sú testy negatívne. Dnes sú čiarky už viditeľnejšie. Pri prvom tehu som už na 10dpo mala silnejšiu čiarku ako dnes a to som 11dpo 🤷♀️. Podľa mňa šancu ešte určite máš, držím palce 🍀🍀🍀
@calathea97 ďakujem krásne tebe drzim palce ❤️
Ja tiež na teste niečo vidîm. Ja som mala tiež takú čiarku na začiatku a nakoniec krásne silnela. Dnes má dcéra 2 roky. Niekedy to nemusí znamenať vždy negatívny test.
Ja tam niečo máličko vidím. Takýto som mala 5 dni pred MS
Mám na to len 2 odpovede ; keďže na tej fotke vidno slabého ducha a mala ti prísť dnes ms takže buď si mala posunutú ovulaciu a tým pádom môžeš byť tehotná alebo si mala biochemické a čochvíľa dôjde MS. No v každom prípade o 3 dní sa otestuj znova a buď bude čiarka viditelnejšia alebo test snehobiely
Ja tam čiarku vidím😊
Tiež tam slabú čiarku vidím 😍
@dianka3 dnes som 12dpo
@dibaby krásna ja som mala pri synovi úplne slabú na 3 deň meškania
Ahoooj 🙂 tak ako? U mna nič.
@zanzilady dnes takto 12 dpo
na 12dpo by ciarka uz mala byt aspon slabo viditelna. natomto teste ja nevidim nic
Na tej druhej foto sa mi niečo zdá. Ale ak už bola včera na toptest (ten ma menej farbiva za mna) tak by už mala byt aj na tomto. Skúsiš ešte aj zajtra ?
prepac, fakt ma to mrzi, ale aj ked som si foto zvacsila, tak nevidim a to ja vacsinou ciarky vidim vzdy
@magic08 to Nevadi snáď raz budú dve no🥲
držím palce
Ja tam vidím úplne úplne slabunkú. Počkaj ešte zo 2 dni ak ti ms nedorazí. Aký test to je?? Mne sa ukázali 2 čiarky najprv na teste z actionu a teraz testujem zakaždým intime ... skús iný test, možno ten čo si dnes použila má menej farbiva 🤷♀️. Inak robila si si test hneď ráno z prvého moču? Možno aj preto neukazuje 🤷♀️🤷♀️
@calathea97 nie nie to bolo poobede uvidim ráno kúpila som dr max
Som zvedavá čo tam bude 😍

sprav test a uvidis, test ukaze vtedy, ked bude dostatočné množstvo hcg. mne ukazal uz na 9 dpo pri tretom dieťaťi, prvé 2 na 10 dpo krasna viditelna ruzova čiarka