icon

Negatívny test na 39. deň cyklu bez menzesu. Som tehotná?

dila
30. mar 2014

Zdravim,dnes je 39DC bez menštruácie a test mi vyšiel negatívny 😒 .Myslite že možem byt tehotná?Ma niekto takúto skúsenosť ?

bubu4125
•
30. mar 2014

Záleží od toho aký dlhý cyklus mavas obvykle a kedy bola ovulka...môžeš byť tehotná...skús test za pár dní,ak bude negatívny,skoč k Dr

janie80
•
30. mar 2014

Mne vysiel pozitivny test az na 42DC, lebo som ovu mala az na 28DC. Takze tehotna byt mozes, ale nemusis. Kedy bola ovulacia? Bola vobec?

zuzkamin
•
30. mar 2014

Ahoj presne toto som riesila pred mesiacom. Nakoniec som si dala urobit krvny rozbor HCG a aj ten mi vysiel negativny. O dva dni nato som dostala menzes. Takze podla mna v tom zahrala rolu psychika.

bambula626
•
30. mar 2014

Mne vysli 3 testy negativme a dokonca som dostala aj slaby menzes, ale nie a nie sa poriadne rozbehnut a potom po tyzdni znovu test uz pozitivny. Este pockaj a skus obtyzden znovu test podla mna su spolahlive...

1234lubka
•
31. mar 2014

Ahoj ja som minuly mesiac dostala MS az presne na 7 tyzden.....a to tak dlho mi teda meskat nezvykne, bola som aj u dr ten povedal ze vsetko ok aj vysledky som mala dobre neviem co to bolo....nemusis byt tehotna

marielik78
•
21. jún 2016

Vplyv na cyklus ma vela faktorov... 🙂 A zaroven tehu sa moze prejavit na teste uz skor, ale aj neskor...