icon

Nehoda pri styku

tamarka1546
10. máj 2015

Ahojte. ..poradíte mi, dievčence?

bonaqa2013
10. máj 2015

čo si spadla z postele? Či partner? Napíš niečo viac o tom.

tamarka1546
autor
10. máj 2015

No neviem, či sa to zobrazilo. Už to píšem tretíkrát A fakt už cez slzy . baby, ja hlupaňa hlúpa som mala styk A strašne nechcem otehotnieť :( hak brat nesmiem. Tesne pred stykom som si do pošvy zaviedla čipok pharmatex a partner si dal kondóm. Ten sa nám roztrhol A moc ejakulatu sa mi dostalo dnu. Dala som si potom ďalšie dve pharmatex kapsule A do hodiny užila escapelle. Na druhý deň t.j. do ďalších 20 hodín som užila ďalšiu tabletku escapelle. Aké je riziko, že otehotiem? Styk bol V predposledný den menštruácie. Je to veľké riziko? Príšerne sa bojím :(

bonaqa2013
10. máj 2015

Počkaj máš teraz menzse? Predposledný deň menzesu. Tak to tehu nebudeš.

tamarka1546
autor
10. máj 2015

Áno. ..Teraz mi už končí menzes

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ivkadracova
10. máj 2015

mne fungoval menzes 12 rokov ako antikoncepcia

bonaqa2013
10. máj 2015

@tamarka1546 kľudne môžeš spávať, kdeže tehu, ani keby si tam tú spermiu tisla, tak tam nevojde.

evita_g
10. máj 2015

Ja by som sa na tvojom mieste nebala ani tak tehotenstva, ale toho "sajrajtu", co si si dopravila do tela vsetkymi tymi tabletkami 😒 Pises, ze HAK brat nesmies, predpokladam, ze zo zdrav. dovodov. Myslis, ze tabletka po ti neuskodi? Radsej upozorni svojho partnera, aby si daval pozor a neurobil sa do teba ani ked ma kondom, predides tymto infarktovym stavom a poskodzovaniu svojho zdravia.

tamarka1546
autor
10. máj 2015

Ja viem, čo som urobila, ale to zdravie má teraz toľko ani netrápi ako ten strach z otehotnenia :((( A styku sa už budem snažiť čo najviac vyhýbať. ..nestojí to za to

sissy27
10. máj 2015

@tamarka1546 už keď si zhltla dve tabletky escapelle v priebehu ani nie 24hodín, tak už ozaj môžeš aj hak užívať... to už keby si po tomto všetkom otehotnela, tak to bude väčší zázrak ako nepoškvrnené počatie pred nejakými 2000 rokmi... a teda ešte čisto zo zvedavosti - ako vieš, koľko ejakulátu sa ti dostalo dnu? 😅
neviem koľko máš rokov (podľa príspevkov by som povedala že ešte do plnoletosti ti nejaký ten rôčik chýba), ale teda tvoj partner bude určite šťastím bez seba, keď sa budeš vyhýbať intímnostiam miesto riešenia atk - aby si sa nedopracovala k tomu, že už ozaj atk nebudeš musieť riešiť vôbec... osobne si myslím, že pharmatex a kondóm je celkom slušná kombinácia...

prasiatko30
10. máj 2015

@evita_g presne som si to iste pomyslela - zo zdravotnych dovodov neberie HAK a drbne si dve tabletky escapelle za dva dni - co je pekna davka hormonov na jeden sup -
@tamarka1546 pokial mas fakt vazne zdravotne problemy koli ktorym nemozes brat HAK tak by som sa obavala toho ci by sa ti nemohli zhorsit - to skorej ako tehotenstvo.

tamarka1546
autor
10. máj 2015

Ja viem, že to bola hlúposť A viem, čo mi hrozí. ..Na to som sa nepýtala ani :( ide mi O riziko otehotnenia :(

samasa
10. máj 2015

@tamarka1546 ja teda neviem...ale ked napíše niekto, že sa bude styku vyhýbat, lebo za to nestojí... prepokladám, že namá viac ako 15rokov... 😉 😉 😉

tamarka1546
autor
10. máj 2015

Mám 27 , ale zle podmienky na dieťa. ..zdravotné, materiálne, všetky. Prosím, odpovedajte mi len na to, aké je asi riziko otehotnenia ...Prosím baby. .Nič iné mi nepomôže

mimla
10. máj 2015

@tamarka1546 Prosím ťa už nič neber, spravila si maximum, dokonca si maximum prekročila. Nie si tehotná. Ani omylom.

jane338
10. máj 2015

po takej kombinacii urcite tehotna nebudes.ale dala si si riadne aj tak.. (ja fungujem iba na pharmatexe a zatial nekocikujeme)

tamarka1546
autor
10. máj 2015

Áno, snažila som sa ...dúfam, že to bude V poriadku ...ďakujem

sibalka21
10. máj 2015

nie si tehotna, nestresuj preboha

mmoni89
10. máj 2015

@tamarka1546 tak ako keby si aj napriek tomuto otehotnela tak ja už fakt neviem čo by to bolo za nespravodlivosť.. 😉 ale do budúcna naozaj mysli aj na svoje zdravie, vôbec ta tabletka sa odporúča v kritickom prípade 3xdo roka Maximum! A ty si supnes dve naraz. OK ale si predsa žena tak trošku mysli na seba

ukulela
10. máj 2015

@tamarka1546 ty nemas aktualne stav z toho, ze sa bojis oehotnenia, ale z toho, co si do seba v panike narvala ... ved tabletka stacila jedna. podla mna si si tak rozhasila hormony, ze ti este budu haprovat kramy a opat budes na nervy, ci ozaj nie si tehotna ...
pytas sa na pravdepodobnost - to ti ziadna tu nevyrata. co chces pocut - jedna k miliarde? no pozri,ak tie cipky boli cokoladove a tabletky vo vyrobe vymenili za votamin B, a ty mas posunutu ovulaciu, tak si tehotna. sorry, ale vazne - upokoj sa. uz do seba nic nehadz,. ak by si po tomto vsetkom ostala tehotna, je to zazrak rovny neposkvrnenemu pocatiu. a ak mas z tehotenstva taku paniku, pytaj sa na gynde na dalsie mozne sposoby ochrany, okrem HAK. aj ked pisali vyssie, ze kondom a cipok je uz aj tak dost. normalne mam z teba pocit, ze mas az chorobny strach ... hlavne sa teda upokoj.

jessica1996
10. máj 2015

načo si si dávala 2tabletky po ? :D zbytočne vyhodené peniaze...myslím že by si nepotrebovala ani jednu, a mala si aj pharmatex tak čoho sa potom bojíš, okrem toho ovulácia je tak 13-14 den od prvého dna menstruácie vacsinou.. prehánaš moja .. neboj určite si neni tehu

tamarka1546
autor
10. máj 2015

Ja mám z toho panický strach. ..ďakujem za Vaše príspevky. ..úprimne dakujem. ..bude sa mi lepšie spat. .

iwesska
10. máj 2015

To si si fakt supla 2 tie megadavky hormonov? A este niekolko Pharmatexov? No teraz rataj s pekne rozhadzanym cyklom....nie ze budes stresovat o mesiac ked to nedostanes na den presne, pretoze na 99% to po takejto konskej davke hormonov bude meskat a mozno aj dost dlho.

sestricka52
10. máj 2015

@tamarka1546 ahojky. pokial si uzila escapele, tak sa bat nemusis, ze si otehotnela. volakedy som na tom bola podobne. neuzivala som nic, roztrhol sa nam kondom, rychlo som uzila escapele a nic sa nestalo.

kiki68
11. máj 2015

mas tam barieru uz tym pharmatexom, ten ma dost vysoku ucinnost, takze escapelle si uzila iba na istotu. Nemalo sa co stat, sak ta maternica je lepsie chranena nez americky pentagon. ale asi budes mat po tom escapelle rozhadzany cyklus,takze sa nestresuj ak dalia ms bude divna, posunuta, nepride atd.

tamarka1546
autor
11. máj 2015

Ďakujem za rady, kočky

beruska141
11. máj 2015

nie ze minimalna moznost otehotnenia, ale nulova. teraz a este aj par mesiacov, escapele ti tak rozhodi cely cyklus, ze by si teraz neotehotnela, ani keby si neviem ako chcela. to je kvantum kvantum hormonov v jednej tabletke, nehovoriac o dvoch....

lucinkaboz
17. máj 2015

@sissy27 to že užila 2 tabletky escapelle, neznamená ze hak može uživat...hak nie su lentilky,ale škodlive,velmi skodlive tabletky

sissy27
17. máj 2015

@lucinkaboz lebo espapelle sú karamelky... a čo sa týka škodlivosti hak - každá minca má dve strany, je pravda, že nie sú vhodné pre každého, ale často riešia aj zdravotné problémy, takže zas tak strašne škodlivé nie sú... ibalgin alebo paralen sú pre niektorých škodlivé a napriek tomu sú voľnopredajné v ľubovoľnom množstve a ľudia ich kupujú a hltajú vo veľkom a nikto sa nad tým nepozastavuje...