Nesprávne nasadený kondóm
Ja by som mal len otázku, pretože privelmi rozmýšľam.
Mal som styk s partnerkou s kondómom. Ten kondóm som najskôr nedával správne, tak som ho otočil a nasadil správne. K styku došlo po pokračujúcej predohre. Bojím sa len, či ta jedna strana prezervatívu nedošla do kontaktu s možným preejakulatom. Dostala menštruáciu, ale prišla o niečo skôr a trvala o deň dlhšie. Tu dobu sme sa nevideli ani. Druhá menštruácia jej prišla tak, že sa najskôr pustila na deň. O 4 dni neskôr sa rozbehla normálne. Ja len, prečítal som toho moc a mám obavy. Keď jej ta druhá meškala, tak si robila test, no ukázala sa jedna čiarka a vraj slabo. Hneď na to dostala menštruaciu. Aj tak si nie som istý a všímam si všeličo. Aj keď povie, že je unavená, tak mi zredne. Vedel by niekto poradiť? Ďakujem za normálne odpovede.
@adammm222 ale veď za ten čas mala dve menštruácie, to sú dva mesiace.. už by vedela, že je tehotná, aj keď šanca tam bola nulová.
@denisa_deniska ahoj, ďakujem
@anjelicek26 ahoj, ja len priveľmi rozmýšľam, chytím sa nejakej myšlienky a sedim za internetom potom aj 10 hodin. Už to asi nie je normálne. Ale ďakujem za tvoju reakciu, vážim si to.
Ak máš takto uzkostlive myšlienky, skús psychiatra. Je úplne vylúčené, aby bola tehotná.

Ze ked sa takto strasne bojite tehotenstva, asi by ste sex nemali mat vobec... je uplne vylucene, ze je tehotna... mala dve ms, ty si sa ani neurobil...