Neviditeľné tehotenstvo na ultrazvuku: Je to normálne?
Ahojte žienky,pár dní dozadu som tu zdieľala pozitívne testy.Dnes som bola na usg a nebolo tam vidno vôbec nič.Ani dutinku.Je to v poriadku? Podľa výpočtu poslednej ms by som mala byť 4+4 týždeň.Viem ,že obvykle v tomto čase vidieť prázdny gestačný vak.U mňa nevidela absolútne nič.Mne napísala dr do papierov ,že tehotenstvo (ešte) nepotvrdené.Máte niektorá podobnú skúsenosť? Ešte mi hovorila,že to môže byť mimomaternicove 😶Ďakujem za každú radu a skúsenosť
@anonym_5708ff cítila si nejaké príznaky? Lebo ja necítim nič len som trošku unavena..pri dcére to bolo diametrálne odlišne 🙈
@teduazemer Okrem únavy som vtedy ešte nič necítila. Až neskôr sa pridala nechutenstvo a večerné nevoľnosti. Potom v druhom trimestri už s nechutenstvom našťastie nebol problém. 😅 Teraz som v 8. mesiaci. 😊
Skús nemyslieť hneď na to najhoršie. A aj keby sa predsa len ukázal nejaký problém, tak to má zrejme svoj dôvod a človek to, hoci je to veľmi ťažké, musí prijať. Ja som sa veľmi stresovala pri všetkom, pri Trisomy teste, pri veľkom ultrazvuku, či to nie je mimomaternicové tehotenstvo(lebo špinila som), či nebude prázdny gestačný vak... V hlave mi bežali všetky možné najhoršie scenáre. Až potom som sa snažila zmeniť svoje myslenie a uvedomila som si, že tým, že sa budem trápiť, aj tak nič nezmením. Nakoniec sa aj tak stane to, čo sa má stať. 😊
@teduazemer v tomto stadiu moze ist o tolko moznosti.... prosperujuce tehu- len bolo skoro na sono... biochemicke tehu... preto nic nevidiet.. mimomaternicove... mola... atd atd... brali ti krv na hodnotu HCG?

@copakovasofia9 sprav si rano test a uvidis, kazdopadne ak bude negativny, tak je mozne, ze to bolo biochemicke tehotenstvo, vajicko sa oplodnilo ale neuchytilo a cakaj menstruaciu, drzim paste
@petamich ôk a dakujem