Neviditeľné tehotenstvo na ultrazvuku: Je to normálne?
Ahojte žienky,pár dní dozadu som tu zdieľala pozitívne testy.Dnes som bola na usg a nebolo tam vidno vôbec nič.Ani dutinku.Je to v poriadku? Podľa výpočtu poslednej ms by som mala byť 4+4 týždeň.Viem ,že obvykle v tomto čase vidieť prázdny gestačný vak.U mňa nevidela absolútne nič.Mne napísala dr do papierov ,že tehotenstvo (ešte) nepotvrdené.Máte niektorá podobnú skúsenosť? Ešte mi hovorila,že to môže byť mimomaternicove 😶Ďakujem za každú radu a skúsenosť
áno mala som to podobne. Bolo to biochemicke tehotenstvo. A prečo si vlastne išla tak skoro? ved to ti musi meskať možno 4-5 dni.
Podla mna 4+4 je skoro, nemusela vobec nic vidiet. Moze to byt len skoro, moze to byt biochemicke, ano moze to byt aj mimomaternicove ale to verim nie. Drzim paste!
Veľmi skoro si išla. Zvyčajne volajú medzi 6-8 tt, vtedy už pekne vidno plod a aj počuješ akciu srdiecka
Ja nechapem naco chodite tak skoro na utz a preco tieto otazky nesmerujete dr, ktory ho robil. 🤔 Ale radsej tu, kde je minimalna sanca, ze medzi uzivatelmi bude gynekolog. Moj objednava na utz az 8-9tt, skor len pri komplikaciach a aj to len pri vaznych problemoch pred 6tt. Celkovo si myslim, ze bude zazrak ak tu bude zena, ktora si tuto diskusiu vsimne a bola tak skoro na utz.
Baby ja sa nezdržiavam na SK a mala som mať preventívku a medzitým som zistila,že som tehotná,preto som šla tak skoro😬Za iných okolnosti by som určite nešla k dr keby meškal ms 4 dni😁
Ďakujem za vaše odpovede❤️
Ja som uz pri 1 dnovom medkani mala 3mm dutinku . Ale vela zavisi od skusenosti dr,sona atd . To ,ze nebolo nic vidno je ok . Testy si neskusala uz ? A krv nebrala?
Ja som uz pri 1 dnovom medkani mala 3mm dutinku . Ale vela zavisi od skusenosti dr,sona atd . To ,ze nebolo nic vidno je ok . Testy si neskusala uz ? A krv nebrala?
@anonym_a6243d Testy som neskúšala a krv nebrala..21.7 mam ísť znova na usg 👀
Prečo si neskúšala test ? Neviem pre mňa to nie je logické. Však keby si mala negatívny, nemusela by si behať znovu za doktorom. Prečo nebrala krv? Však to je úplne prvá vec
No 4+4 je este nic....tehotenstvo sa potvrdzuje neskor, u nas objednava sestricka 2 tyzdne po meskani ms
Prečo si neskúšala test ? Neviem pre mňa to nie je logické. Však keby si mala negatívny, nemusela by si behať znovu za doktorom. Prečo nebrala krv? Však to je úplne prvá vec
@sisska96 Neviem prečo nebrala krv,ja tomu celému nerozumiem a test som si mala robiť z akého dôvodu zase keď už mi ich 10 vyšlo pozitívne ? Ms nemám ..povedala len že vidí štrukturálne zmeny na maternici aké môžu byt v tehotenstve ale že nevidí nič viac..tak neviem 🙈
@teduazemer ja som bola 4+6 koli spineniu a nolo vidno prázdny gestacny vak.
@teduazemer ja som bola 4+6 koli spineniu a nolo vidno prázdny gestacny vak.
@anonym_a33063 Ďakujem za odpoved aj ja som čakala minimálne to..👀
4+4 je absolutne nic... Z akychkolvek dovodov si tam bola v tomto case - je to realne skoro nieco vidiet. V tom case este nemusi byt ani ten gestacny vak vidiet.
4+4 je absolutne nic... Z akychkolvek dovodov si tam bola v tomto case - je to realne skoro nieco vidiet. V tom case este nemusi byt ani ten gestacny vak vidiet.
@anonym_0d6fab Ďakujem 🙂
@teduazemer ved to Ti len 4 dni cca meska MS, co tam chces vidiet? Ja som bola naposledy pred Vianocami, bola som asi na tom podobne, doktor len skonstatoval vysoku sliznicu, a videl nejaku bodku, ze "asi" toto moze nieco byt, zobral mi krv na hcg, tam vyslo cez 1000. A predsa na sone nic este nevidel, sla som potom neskor na sono, ale chcela som vediet, ci je to aspon v maternici, lebo medzi sviatkami nerobil, no aj tak som si nepomohla. Ja som potrebovala aj zmenit lieky v pripade tehotenstva, ist na kardiologiu a endokrinologiu na kontrolu. Pozitivne testy som uz mala na 21.den cyklu. Termin porodu mam podla MS a sona v 12 tt., posunuty na skor, takze naozaj som mala ovu skor. Ale keby si mala ovu neskor, tak 4+4 fakt nema co vidiet na tom sone. A strasit mimomaternicovym uz vobec nie 🫣.
Ahojte môžte mi poradiť robila som si tehoteske testi utorok aj stredu aj pondelok poli pozitívne mešká mi to jeden deň a dnes som si robila tes a je tam úplne slabulinka druha čarka a na tamtich je pekne vidno
@teduazemer Ja som bola u lekára v 4+5 (išla som skôr kvôli tabletkám), ale ešte nič nevidel. Potom som bola, myslím, v 6+3 a vtedy už bolo vidieť aj tlkot srdiečka.
@teduazemer Ja som bola u lekára v 4+5 (išla som skôr kvôli tabletkám), ale ešte nič nevidel. Potom som bola, myslím, v 6+3 a vtedy už bolo vidieť aj tlkot srdiečka.
@anonym_5708ff cítila si nejaké príznaky? Lebo ja necítim nič len som trošku unavena..pri dcére to bolo diametrálne odlišne 🙈
Ahojte môžte mi poradiť robila som si tehoteske testi utorok aj stredu aj pondelok poli pozitívne mešká mi to jeden deň a dnes som si robila tes a je tam úplne slabulinka druha čarka a na tamtich je pekne vidno
@copakovasofia9 je to rovnaký test? Môže to byt biochemické ..
U mna 4+5 prazdna dutinka,krv tiez nebral a testy som nerobila viac.
@kendra73 takže niesom jediná..
U mna 4+5 prazdna dutinka,krv tiez nebral a testy som nerobila viac.
@kendra73 ale u mňa ani ta dutinka nebola
@copakovasofia9 je to rovnaký test? Môže to byt biochemické ..
@teduazemer áno je rovnaký ale citlivosť 25 ale pondelok som robila iná značka citlivosť 10 a setke boli pozitívne ale celi deň som pila veľa vody mam skúsiť si spravit ešte test
@teduazemer áno je rovnaký ale citlivosť 25 ale pondelok som robila iná značka citlivosť 10 a setke boli pozitívne ale celi deň som pila veľa vody mam skúsiť si spravit ešte test
@copakovasofia9 skús si spraviť aj ku večeru alebo počas dňa ale rovnakú značku skúšaj ..možno ešte 25neukazuje lebo je príliš skoro ..mne ukazoval 3dni pred ms už 10tkovy ..potom silnel a aj digi už ukázal 2-3
@copakovasofia9 skús si spraviť aj ku večeru alebo počas dňa ale rovnakú značku skúšaj ..možno ešte 25neukazuje lebo je príliš skoro ..mne ukazoval 3dni pred ms už 10tkovy ..potom silnel a aj digi už ukázal 2-3
@teduazemer ale utorok aj stredu mi ukazal a neskaj slabu ale skúsim zajtra ráno lebo us mam 3 deti a este sa mi to nestalo budem pit menej vodi ebo ces deň som vypila 2 L vodi ani moc na VC som moc nechodila možno bol zreteľný moč neviem no bojím sa
@teduazemer ale utorok aj stredu mi ukazal a neskaj slabu ale skúsim zajtra ráno lebo us mam 3 deti a este sa mi to nestalo budem pit menej vodi ebo ces deň som vypila 2 L vodi ani moc na VC som moc nechodila možno bol zreteľný moč neviem no bojím sa
@copakovasofia9 a teraz coho sa bojis, ze si tehotna alebo ze nie si tehotna? 🤷♀️ sprav si rano z ranneho mocu test a uvidis
@copakovasofia9 a teraz coho sa bojis, ze si tehotna alebo ze nie si tehotna? 🤷♀️ sprav si rano z ranneho mocu test a uvidis
@petamich bojím sa ze nebudem us som sa tešila
@petamich bojím sa ze nebudem us som sa tešila
@copakovasofia9 sprav si rano test a uvidis, kazdopadne ak bude negativny, tak je mozne, ze to bolo biochemicke tehotenstvo, vajicko sa oplodnilo ale neuchytilo a cakaj menstruaciu, drzim paste

Si išla moc skoro, prečo? Ak sama vieš že v tomto tt nič nevidieť?