icon

Nevydno plod a nepočuť tlkot srdca. Som tehotná?

sisimedinka
25. máj 2009

Ahojte, som asi tak 9tt, a bola som dnes u lekára a povedal mi ze nevidi plod, a ani funkciu srdca .. ze mam na dalsi pondelok prist a povie mi viac.. takze nejsom tehotna ???..alebo nechapem to... pretoze predtym mi robiili testy a vsetko aj skrvi ..a povedali ze som..a teraz toto... prosim poradte mi... ja uz neviem co si mam mysliet..a na babenko sa tesime... ☹ ☹ ☹

elitera
•
25. máj 2009

sisi, je možný, že se utvořil žloutkový váček, který má miminko vyživovat, ale miminko se už nevyvinulo. Stává se to, mně taky. Možná jsou i jiný volby, ale nevím o nich.

sisimedinka
autor
•
25. máj 2009

no co teraz tam robit ?... a proc mi to doktor nepovidal ??

sisimedinka
autor
•
25. máj 2009

a co mam teraz robit ?? ..a proc mi to doktor nepovidal ?

jahody11
•
25. máj 2009

sisimedika, s tym uz nenarobis nic, o tyzden uvidis, bud tam plod bude aj so srdieckom alebo pojdes na kiretaz, cize babatko sa ti neudrzi a odumrie.

narciska77
•
25. máj 2009

Sisimedinka,je to aj moj pripad.Na ultr. tiez bolo vidno len ten vacok a nic,v 8tt som minulý mesiac podstupila kyretáž. 😒 Takze táto odpved ťa asi nepoteší. ☹

very
•
25. máj 2009

Ahoj, tak mě tohle řekli v osmém týdnu..čekali jsme na srdíčko až do desátého..bylo to během vánočních svátků..neměla jsem žádné problémy, bolesti, krvácení.. Po svátcích jsem přišla na kontrolu a srdíčko pořád nikde.. Museli mě hned ten den vyčistit, aby nedošlo k zánětu nebo rozsáhlému krvácení..
V tom desátém jsem na ultrazvuku měla jen černou "bublinku", ale bez miminka, ničím nevyplněnou..
Přeji hodně síly a drž se!! Třeba jsi otěhotněla později..mě víra v dobrý konec opustila příliš brzy, možná to byla chyba!!

very
•
25. máj 2009

https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...

Tohle jsem založila v té době..třeba by tě z toho něco zajímalo.. Klidně mi napiš do IP..

sisimedinka
autor
•
26. máj 2009

Ale tak preco mi vychadzaju vsetky vysledky dobre? Ani v moci sa nic nenaslo, ze by bolo zle...a vcera som dostala aj matersku knizku...bojim sa ale bojujem poradte

sisimedinka
autor
•
26. máj 2009

A chcem este podotknut, ze ked som bola v 5tt tak mi ukazoval bodku ze je to vnutromaternicove... a teraz nevie ze nikdy sa stym nestretol.. a doktor je najlepsi vsetko unho klape vseci su spokojny tak co teraz?a nemala som ziadne krvacanie ani nic take ☹ ☹ ☹ ☹

magdal1
•
26. máj 2009

ahoj sisimedinka, drzim palce aby vsetko dobre dopadlo, mna caka ultrazvuk v 8.tt. - 3.6., robili mi v 6.tt. a bolo vidno taku ciernu bodku, este bez srdiecka,
mas priznaky tehotenstva ako nevolnost, bolesti prs 9aj ked nemusia byt), mne je stale spatne od zaludka, nemuozem poriadne jest

lienka79
•
26. máj 2009

je mozne,ze ide o zamlknuty potrat....mbryo sa jednoducho prestalo vyvijat...ak si naozaj v 9tt,uz musi byt vidiet akciu srdca na UZV
Ja som nieco podobne absolvovala zial 2x...oba potraty v 6tt..vyvijal sa len vacok,ale plod nebolo vidiet...bez akcie ☹
Prajem vela stastia..mozno mas len chybny vypocet tyzdna