Nízke hCG

leliah
6. jan 2024

Dobrý den, som 3 mesiace po porode, lekár mi na preventivke našiel na maternici gestacny vak zodpovedajúci 5+1tt, ale HCG veľmi nízke, len 98 😒 Asi tam nie je sanca na to, ze to zmeral zle a som v nižšom týždni (menzes som ešte nemala) a môžem mať klasické zdrave tehotenstvo? Nediskutovala som o tom s nim, lebo výsledky HCG som sa dozvedela az poobede, keď už neordinoval. V pondelok idem opäť na HCG, aj keď asi tuším, že to nedopadne dobre. Asi potrebujem len povzbudiť.... dakujem

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenusa20
6. jan 2024

@leliah ak v maternici tak nejde o mimomaternicové. Čo je naprd sú tie hodnoty. Vak bol prázdny? Ak aj toto tehu nebude v poriadku, nezúfaj. Ďalší možný pokus sa podarí.

leliah
autor
6. jan 2024

@lenusa20 Vak bol prázdny. Keď mi poobede volali ohľadne HCG, vedela som, že je zle.... len som dúfala, že sa niekde stala chyba, ale asi sa s tým musím proste vysporiadať a prijať to 😒 A ďakujem 🙏

lenusa20
6. jan 2024

@leliah úprimne a bez emócií... Nieje to dobré, teda bolo by fajn ak to odíde samo bez kyretu. Čo sa zrejme aj stane. Potom pri krvácaní popiť alchemilku. Nasadiť vitamíny ak plánuješ tehu a podarí sa to. Ja som prišla o 3 bábätká, a nakoniec máme zdravého synčeka. Netreba zúfať.

leliah
autor
6. jan 2024

@lenusa20 To je mi ľúto 😒 Tiež by som bola radšej, keby "to" odíde samo, prirodzene. Ďakujem za radu s tou alchemilkou. My sme prirodzene deti mat nikdy nemohli, toto sa stal zázrak, aj keď žiaľ sa tehotenstvo nekoná.

anicka2888
6. jan 2024

Ja být tebou tak počkám, jaká bude druhá hodnota.Ja měla u druhého hcg 36 a bylo to prosperující těhotenství.Budu ti držet palce.

leliah
autor
7. jan 2024

@anicka2888 Ďakujem 🥰 Ale už od rána krvácam, tak je to asi lepšie, snáď nabudúce 😇

anicka2888
7. jan 2024

@leliah To mě moc mrzí:( Hlavně ať jsi v pořádku a držím palce ❤️

leliah
autor
7. jan 2024

@anicka2888 Ďakujem 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre