Ochrana ostala vo mne. Som tehotná?
@viktoria4747 tak tento je najnegativnejsi 🤷🏻♀️ Ale je to 25, daj tomu čas 🫣
@viktoria4747 test je negatívny
@babushkaem Ako to myslite že je do 25?
@viktoria4747 to je citlivosť testu. Zachytí od 25mui/ml hcg. Väčšina tých paličkovým má citlivosť 10mui/ml, čiže čím menšie číslo, tým je test citlivejší.
@viktoria4747 podla mna tehotna nie si. Nevieme kolko dni je to od styku ale ak by slo o tehotenstvo tak ciarka na teste by silnela KAZDY den o nieco... Ak tri dni mas rovnake ciarky nebude to dobre.
Tak dnes som dostala mz… Skúšala som si robiť test pred tým než som dostala a výsledok bol taký že som tam stále mala dve paličky takže tie testy sú na nič 🙂 Ale ďakujem pekne každému za rady 😊
@viktoria4747 stale je tu moznost ze si tehotna bola ale neudrzalo sa. Tzv. Biochemicke tehotenstvo ktore ma mnoho zien a ani o tom nevedia lebo sa netesuju
@viktoria4747 neboli to ovulačne testy? Používala som testy od livsane, boli fialové a boli to ovulačne testy
@zuzsat No dúfam že nie ☹️
@anonym00000 Nie neboli, boli to normálne tehotenské
@viktoria4747 preco dufas ze nie? Ak si mala pozitivne testy a prisla ti normalna ms tak na 99% to tak bolo a stava sa to bezne ako pisem mnoho zien o tom ani nevie ze boli tehotne

Tak dnes som si robila opäť test a takýto je výsledok, myslite že môžem byť? Dnes som ak zvracala…