icon

Odlišné prejavy tehotenstva po missed ab.

evuska135
27. dec 2019

Baby som tehotna po MA, no mam ine priznaky ako ked som potratila,ako ste sa citili vy pri dalsom uspesnom tehu ? Strasne sa bojim, v kuse sledujem prejavy 🤔

lubka261
Autor odpoveď zmazal
evuska135
autor
27. dec 2019

@lubka261 toto ze ja som vobec ani nekrvacala, preto clovek stale tvrdne co bude a ci je vsetko ok 😕

ruzasipova
27. dec 2019

@evuska135 Bala som sa celych 9 mesiacov, ale strasne bala. Ale co sa tyka priznakov..bola som tehotna 3x a zakazdym priznaky boli ine.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
evuska135
autor
27. dec 2019

@ruzasipova ja mam zatim podobne ako pri prvom uspesnom tehu, tak dufam ze to bude dobre

evuska135
autor
27. dec 2019

@lubka261 ja mam vseobecne stale vytok, takze je to o nervy, jedine stastie ze mam jedno dieta doma a to my obcas zamestnava mysel

bimbina
2. jan 2020

@evuska135 ja som v prvom mala zrkadliste oči, čo sa aj ukončilo . A teraz na začiatku okrem pŕs a menštruácie žiaden príznak . Netreba sa sledovať , keď to bude mat prist prijde to . U mna to prišlo hneď po jednom vynechanom cykle , a to ani neviem sama ako . A možno práve preto to vyšlo , že už som na to nemyslela . 🙂

evuska135
autor
3. jan 2020

@bimbina ja som mala pri missed hned naliate prsia, teraz ma len bolia trocha, no zacalo mi byt konecne zle, tak aspon to lebo pri potrate mi nebolo vobec a preto hned ze ci je vsetko ok.
Verim ze bude vsetko ok a babo v poriadku🙏