icon

Otehotnela som hneď po kyretáži. Poradíte?

pokoloko
28. sep 2011

Ahojte zienky, s priatelom sa uz dlhsiu dobu snazime o babatko a naposledy som v 11tyzdni tehotenstva mala MA (missed abort).
Bola som na kyretazi a bolo mi povedane ze do 6 tyzdnov by sa mala dostavit menstruacia - nestalo sa tak, a dnes v 8mom tyzdni po kyretazi som si spravila test ktory vysiel okamzite pozitivny.
Mate niekto podobnu skusennost? Samozrejme sa pojdem ukazat doktorovi... len som chcela vediet ci si niekto niekedy nepresiel niecim podobnym, naozaj by som nechcela potrat zazivat znovu...
Bolo mi odporucane pockat 3 menstruacie kym sa budeme opat pokusat o babo.. no nejak sa to prihodilo o cosi skor...
poradite?

Strana
z2
okm221
27. aug 2024

@dianna3571 lebo ja som 2 týždne po kyrete a stále pozitívny test, vraj sa to vyčistí všetko až s prvou menštruáciou.. Ale neviem ci príde vôbec lebo ja chcem otehotnieť čím skôr to pôjde.. Takže som si kúpila bazalny teplomer a s tým si budem kontrolovať kedy je ovu... Lebo keďže mam zvýšené hcg tak aj ovulacny test zachytí, takže bude stále pozitívny..

dianna3571
27. aug 2024

@okm221 po pol roku som otehotnela

michaela329
27. aug 2024

@okm221 mne HCG kleslo na nulu až po prvej menštruácii. Po biochemickom a aj po MA v 16tt.

Strana
z2