Otehotnela som týždeň pred očakávanou menštruáciou?
Ahojte, otehotnela niektora z vas tyzden pred ocakavajucou menstruaciou? Pohl.styk sme mali 5-6 dni pred ocakavanou MS. Kedy bola ovulacia neviem, nesledovala som to. Namiesto menstruacie mam iba hnedy vytok, a velmi bolestive a citlive prsia. Toto sa mi stalo iba raz ked som otehotnela. No vtedy to neskoncili dobre.
Tazko povedat, mozes mavat velmi neskoru ovulaciu.... ja som otehu tri dni pred MS pri prakticky uplne pravidelnom cykle, ale ta uz neprisla teda... muselo sa to cele posunut...mozne je fakt vsetko, radsej si sprav test.
@anjelicek26 to by som ovulaciu musela mat niekedy az na 25 den cyklu 🤔. Tento mesiac som nemala ani ziadne menstruacne bolesti nic. A to mavam kazdy mesiac.
Ty si vtedy nemala ani spinenie nic? A mala si vtedy odsledovanu ovulaciu (testy, alebo potvrdenu lekarom)?
@anjelicek26 to by som ovulaciu musela mat niekedy az na 25 den cyklu 🤔. Tento mesiac som nemala ani ziadne menstruacne bolesti nic. A to mavam kazdy mesiac.
Ty si vtedy nemala ani spinenie nic? A mala si vtedy odsledovanu ovulaciu (testy, alebo potvrdenu lekarom)?
@anonym_autor ja som otehotnela desat dni pred.Mala uz ma rok.
Tazko povedat, mozes mavat velmi neskoru ovulaciu.... ja som otehu tri dni pred MS pri prakticky uplne pravidelnom cykle, ale ta uz neprisla teda... muselo sa to cele posunut...mozne je fakt vsetko, radsej si sprav test.
@anjelicek26 vcera som si spravila test, ale mala som doma iba 25tkovy. Ten bol negativny
@anonym_4cf830 tak vidim ze vsetko je mozne 😊
@anonym_4cf830 tak vidim ze vsetko je mozne 😊
@anonym_autor zivot si najde cestu ako sa hovorí.
@anonym_autor zivot si najde cestu ako sa hovorí.
@anonym_4cf830 ano je to tak 😊. A ty si mala vtedy este aj MS? Alebo uz vobec neprisla?
@anonym_4cf830 ano je to tak 😊. A ty si mala vtedy este aj MS? Alebo uz vobec neprisla?
@anonym_autor uz neprisla,ani som nespinila nic len ma boleli prsia.
@anjelicek26 vcera som si spravila test, ale mala som doma iba 25tkovy. Ten bol negativny
@anonym_autor vo výnimočných prípadoch môžeš otehotnieť aj počas menštruácie
@anonym_autor moja sestra otehotnela 2 dní pred očakávanou menštruáciou, ktorá už neprišla
@anonym_4cf830 to si mala pravidelný cyklus
@anonym_4cf830 to si mala pravidelný cyklus
@lenuss1992 od 28-33 dni
ludske telo je nevyspitatelne... pocas MS ma kamoska, dnes uz 30 rocnu dceru...