Otehotnenie bez pohlavného styku
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať
či sa dá otehotnieť bez pohlavného styku? Teda či prežijú spermie na vzduchu, na prstoch, ak áno ako dlho.
Stala sa mi dvakrát taká nepríjemná situácia, praktizovali sme “masturbáciu”, došlo k vyvrcholeniu na jeho brucho, hneď sme to poutierali a za necelých 5 až 8min mi vošiel prstami do pošvy. Sex samotný sme NEMALI, len masturbáciu.
Dá sa takto otehotnieť?
Dvakrát ako sa to stalo som užila núdzovú tabletku apreg do 9 hodin od kedy sa to stalo, vraj je to ako escapelle, je takisto účinná?
Ďakujem.
Mna vzdy pobavi, ako v takom pripade pisu baby, ze "stala sa nam neprijemna situacia". Vazne to bolo take neprijemne? Podla mna si vacsina sex uziva 🤷♀️
@diewcatqoo ja som chcela odpoved, ale vidím že tej sa nedočkám.
@iris201022 nie nedá
@iris201022 ale dockala si sa odpovede, ja som tii ju napisala, skus este raz precitat
Ja som od vás len chcela odpoveď, nie tu rozpútať koho je čo úloha, ale asi sa nedočkám.
Dakujem aj tak.
@iris201022 pred mesiacom si pisala toto
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/moze-to-byt-tehotenstvo-60/
Ono je to tak,existuje diagnoza ocd,alebo obsedantno kompulzivna porucha a ktomu patri aj otazka čo ak?Nemusi byť autorka hlupa,len je to prilišný strach a videnie aj v nemoznych veciach čo ak. Ale jasne ak to má takto tak radsej nesexovať,alebo nemasturbovať vo dvojici☺️.
Toto keď neskončí na Žltom Slonovi tak už nič 😅
Vyučovanie na školách byť môže..ale úprimne koľko detí bude aj počúvať,ci si z toho niečo zoberie a ci si vôbec poznámky aj precita . Jednoducho to beru ,ved to nic není.
Ale dôverný rozhovor s rodičom ma oveľa väčšiu váhu a to dieta aj počúva aj sa pýta q rodič mu na všetko bez cenzúry môže odpovedať (mam 2 dcery v pubertalnom veku ,takze naozaj to ide ).a hlavne to dieta ma istotu,že za tým rodičom môže kedykoľvek prísť a nemusí sa pýtať na fórach takéto veci ...
Toto je úloha rodiča. Vytvoriť si vzťah s dietatom a riešiť s nim aj sexuálnu výchovu. A toto chyba v rodinách. Preto tu máme taketo otázky.
Ono je to tak,existuje diagnoza ocd,alebo obsedantno kompulzivna porucha a ktomu patri aj otazka čo ak?Nemusi byť autorka hlupa,len je to prilišný strach a videnie aj v nemoznych veciach čo ak. Ale jasne ak to má takto tak radsej nesexovať,alebo nemasturbovať vo dvojici☺️.
@milka41 ano mám strach, preto som sa opytala, no nečakala som že sa tu zbehne toľko “milých” pani a dievčat, ktoré namiesto serióznej odpovede tu píšete o výchove a školách.
@milka41 ano mám strach, preto som sa opytala, no nečakala som že sa tu zbehne toľko “milých” pani a dievčat, ktoré namiesto serióznej odpovede tu píšete o výchove a školách.
@iris201022 no keby máš spermie na prstoch a zavedies do pošvy tak určite možnosť je.. Však sú už dostupné rôzne sety na samooplodnenie, že sa dá ejakulat do striekačky a strekne dnu.. Ale keď sa poutieral tak nieje možnosť však ono na vzduchu kapu.. Nabudúce sa choďte radšej ešte po umývať... A na tvojom mieste by som tu tabletku neuzivala len tak lebo je to najväčšie svinstvo co môžeš do seba sať a telo sa ti po tom môže spamätávat aj rok, je to hormonálny koktejl.. Ak si ešte mladá tak veľký pozor na to
Tie hodiny sexualnej vychovy by mali v skole posilnit a nie rusit. Potom coraz viac ludi veri neposkvrnenemu pocatiu.
@iris201022 takto... naozaj by bolo fajn nastudovat si zakladne veci pred tym, nez sa zacne s akymikolvek aktivitami... takto sa otehotniet neda... prosim zopakuj si ucivo biologie... druha vec a o dost zavaznejsia... nudzova tabletka sa neuziva ako cukriky... prosim aj to si nastuduj.... preto sa vola nudzova, ze sa pouzije po zlyhani akejkolvek formy antikoncepcie... nie pri masturbovani pre boha ziveho
@iris201022 pravdaze sa da otehotniet ved Maria tiez otehotnela bez pohlavneho styku
@iris201022 pravdaze sa da otehotniet ved Maria tiez otehotnela bez pohlavneho styku
@iris201022 preco tvrdis, ze sa nedockas odpovede ked ich tu mas kopec? Nevies citat? Nie, neotehotnies z toho. Nudzova antikoncepcia niesu cukriky, nejedz to zbytocne. Take lieky si daj ked sa partner "omylom" urobi do teba v case tvojej ovulacie, co sa snad nestane.
@iris201022 preco tvrdis, ze sa nedockas odpovede ked ich tu mas kopec? Nevies citat? Nie, neotehotnies z toho. Nudzova antikoncepcia niesu cukriky, nejedz to zbytocne. Take lieky si daj ked sa partner "omylom" urobi do teba v case tvojej ovulacie, co sa snad nestane.
@elli333 ďakujem, takže môžem byt kľudná?
@iris201022 Milá slečna, dostala si odpovede, aké ti patria. Položíš takúto otázku a čakáš, že dostaneš odpoveďou, nie nebudeš tehotná? Koľko máš rokov, že už si 2 užila tabletku po? Máš aj rozum alebo si sprostá ako tágo? Najlepšia ochrana pred otehotnením je nesexovať. A uštedri nás od tvojich trápnych príbehov, čo ste robili a ako a či môžeš byť tehotná. Tu sú ľudia, ktorí majú aj skutočné problémy. Ty nemáš problém, ty si len sprostá. Teraz budeš ďalších 10-20 rokov každý mesiac užívať tabletku po? Vieš ty vôbec, čo v tej tabletke je? Zamysli sa troska, čo si do tela dávaš. Si opatrná na zlých miestach.
@iris201022 tu máš odpoved z AI. Vaša otázka je veľmi častá a rozumiem, že situácia môže byť stresujúca. Odpoveď rozdelím na dve časti: možnosť otehotnenia bez pohlavného styku a životnosť spermií na vzduchu či na prstoch.
Možnosť otehotnenia bez pohlavného styku
• Na otehotnenie je potrebné, aby sa spermie dostali do pošvy a následne k vajíčku, čo sa najčastejšie deje pri pohlavnom styku alebo priamom kontakte ejakulátu s pošvou.
• Teoreticky je možné otehotnieť aj bez pohlavného styku, ak sa čerstvý ejakulát alebo spermie dostanú do pošvy iným spôsobom (napríklad prstami). Táto šanca je však veľmi nízka, najmä ak spermie neboli do pošvy prenesené hneď po ejakulácii.
Životnosť spermií na vzduchu a na prstoch
• Spermie mimo tela (na vzduchu, na pokožke, na prstoch) prežívajú len veľmi krátko – väčšinou len niekoľko minút, kým ejakulačná tekutina nevyschne. Po vyschnutí ejakulátu spermie veľmi rýchlo hynú a strácajú schopnosť oplodniť vajíčko.
• Ak by sa aj malé množstvo čerstvého ejakulátu dostalo na prsty a tie by boli rýchlo vložené do pošvy (v priebehu niekoľkých minút), teoretická šanca na otehotnenie existuje, ale je extrémne nízka. Po utretí a uplynutí 5 až 8 minút je pravdepodobnosť, že by spermie prežili a boli schopné oplodniť vajíčko, prakticky nulová.
Záver a odporúčanie
• V popísanej situácii (masturbácia, ejakulácia na brucho, utretie, až po 5–8 minútach prsty v pošve) je šanca na otehotnenie extrémne nízka až nulová, pretože spermie na vzduchu a po utretí veľmi rýchlo hynú.
• Ak by ste však mali akékoľvek pochybnosti alebo by sa menštruácia oneskorila o viac ako 5 dní, odporúča sa urobiť tehotenský test alebo sa poradiť s gynekológom.
Zhrnutie: Otehotnenie bez pohlavného styku je za bežných okolností veľmi nepravdepodobné, najmä ak spermie neboli čerstvé a neboli okamžite prenesené do pošvy. Vo vašom prípade je riziko prakticky nulové.
@iris201022 Milá slečna, dostala si odpovede, aké ti patria. Položíš takúto otázku a čakáš, že dostaneš odpoveďou, nie nebudeš tehotná? Koľko máš rokov, že už si 2 užila tabletku po? Máš aj rozum alebo si sprostá ako tágo? Najlepšia ochrana pred otehotnením je nesexovať. A uštedri nás od tvojich trápnych príbehov, čo ste robili a ako a či môžeš byť tehotná. Tu sú ľudia, ktorí majú aj skutočné problémy. Ty nemáš problém, ty si len sprostá. Teraz budeš ďalších 10-20 rokov každý mesiac užívať tabletku po? Vieš ty vôbec, čo v tej tabletke je? Zamysli sa troska, čo si do tela dávaš. Si opatrná na zlých miestach.
@cholitko Ja som sa slušne opytala, neviem kde je napisane že treba hneď v odpovediach urážať a podobne.
Ja som chcela len odpoved či môžem otehotnieť alebo nie.
Vás možno udivuje moja otázka a mňa udivuje koľko “milých” ľudí existuje..
Nikoho z vás nenapadlo, že sa asi nemám koho opýtať? Inak by som to sem ani nedávala ale už ľutujem že som sa vôbec opytala..
@cholitko Ja som sa slušne opytala, neviem kde je napisane že treba hneď v odpovediach urážať a podobne.
Ja som chcela len odpoved či môžem otehotnieť alebo nie.
Vás možno udivuje moja otázka a mňa udivuje koľko “milých” ľudí existuje..
Nikoho z vás nenapadlo, že sa asi nemám koho opýtať? Inak by som to sem ani nedávala ale už ľutujem že som sa vôbec opytala..
@iris201022 slušne si sa spýtala. Slušne som ti odpovedala. Snáď si z toho aj niečo zoberieš, alebo ty radšej berieš tabletky po a podobne svinstvá? Ak sa bojíš odpovede, tak nabudúce sa radšej takéto otázky na MK nepýtaj.
@iris201022 slušne si sa spýtala. Slušne som ti odpovedala. Snáď si z toho aj niečo zoberieš, alebo ty radšej berieš tabletky po a podobne svinstvá? Ak sa bojíš odpovede, tak nabudúce sa radšej takéto otázky na MK nepýtaj.
@cholitko slušne? Že ma dourážaš to bolo slušne?
Stacilo mi odpovedať, ano, nie.
Nie mi písať že som sprostá a podobne..
@iris201022 Nie. Nestačilo odpovedať áno nie. To sa ani nedá. Tehotná však určite nebudeš.
@iris201022 prepáč, že som ti napísala, že si sprostá. Mrzí ma to.
@iris201022 Nie. Nestačilo odpovedať áno nie. To sa ani nedá. Tehotná však určite nebudeš.
@cholitko Ja som sa tu slušne opytala, nemám sa s kým o tom rozprávať, zľakla som sa, preto som aj užila tabletky po.
Ďakujem.
@cholitko Ja som sa tu slušne opytala, nemám sa s kým o tom rozprávať, zľakla som sa, preto som aj užila tabletky po.
Ďakujem.
@iris201022 uz si sa objednala ku gynekologovi na predpis antikoncepcie?
uplne zbytocne brane tabletky po, ved si kupte kondomy

Mna vzdy pobavi, ako v takom pripade pisu baby, ze "stala sa nam neprijemna situacia". Vazne to bolo take neprijemne? Podla mna si vacsina sex uziva 🤷♀️