Otehotnenie po vysadení antikoncepcie. Poraďte
Baby, potrebujem od vas poradit, alebo povedat, ci mate niektora podobnu skusenost.... Vysadila som antikoncepciu, posledny menzes som mala 21.-27.augusta, potom som bola u gynekologa a on mi povedal, ze v dnoch cca 4.-7.septembra mam ovulaciu, ze by sa malo podarit babatko, ale ja som si par dni nato robila test a bol negativny. Dnes je 15.september a mna boli brucho ako keby som mala dostat menzes, aj prsia ma pobolievaju, a dnes rano som mala aj hnedy vytok s naznakom krvy, ale od vtedy nic, ale brucho ma stale boli. Co to moze byt???? zacina sa mi zasa menzes??? to nejak skoro nie? tehotna asi byt nemozem, kedze som mala taky vytok, vsak??? dakujem za rady.
@zuzkag2 super to sa velmi tesim, ze partner je pri tebe a veci riesite pekne spolu .... magicky oktober je nas, nie je to bolestive, mame este 6 zmrazenych embryi... tak sance su velke... ze teraz sa to podari... som psychicky v pohodicke a to je najdolezitejsie... ale nie vzdy to tak bolo, preto sme si dali od juna aj takuto pauzu, lebo mi to islo trosku na psychiku a na hlavu...
@ni_pe testovat je dobre az prvy den vynechania ocakavanej menstruacie. Dovtedy sa zbytocne tymto vsetkym stresujes. Ak takto budes pokracovat, teda pravdepodobne to bude stale horsie, kedze uz prvy mesiac si sa psychicky zrutila, krasne si mozes bloknut telo a mat problem byt tehotna. Daj sa do pohody alebo pokracuj a bude to o to tazsie. Uz nie si male dieta, ktore sa zruti, ked nedostane lizatko hned a zaraz. Chce to klud, usmev a pozitivne myslenie. Problemy budes riesit, az budes nejake skutocne mat. Vela stastia.
@ni_pe ahoj moja,mám podobný problém ako ty...až na malé detaily,nie som po užívaní HAK a ani nešpiním...som 6 DPO a už pár dní ma bolí v podbrušku,mám nevolnosti,občas ma zabolia prsia,vela pijem a cikám..neviem,ako si to mám vysvetliť, či to súvisí s prebiehajúcou ovuláciou / kedže som pri ovulácii nikdy nemala niekolkodňové bolesti v podbrušku,také ako pred menštruáciou /,alebo to môže byť uhniezdovanie vajíčka / čo sa ale toho týka, vôbec nešpiním /..tak naozaj neviem,na test je ešte priskoro.....snažím sa do toho všetkého "nepoložiť", aby som sa zase nesklamala....snažím sa nevšímať sa tak,ale ked to podbruško zabolí alebo tie nevolnosti sú viacmenej celý deň a aj po každom jedle,nedá sa nevšimnúť si to.... ☹
ahojte baby, chcem sa spytat, dnes som uz 42 DC a nic. ani menstruacia, ani pozitivne testy. je mozne, ze by to este vyslo, kedze som tento cyklus mala dvakrat ovulacny hlien (15 DC a 27 DC)? bolesti v podbrusku mam uz asi 10 dni a stale nic, inak mavam cyklus 30-31 dnovy. take predlzenie sa mi stalo prvy raz. testy ale neukazuju ani ducha ciarky.
@pici tak aj to je vec, ktoru obdivujem, ze si si dokazala povedat, ze si date pauzu, aby si bola v psychickej pohode. ale asi za to dlhe obdobie, co sa snazite si si uz fakt vyskusala, ze zla psychika je fakt nieco, co neposobi na potencionalne tehu dobre. 6 embrii je uzasne cislo, verim, ze sa podari, aby sa jedno z nich poriadne uhniezdilo. zlatko, moc ti budem drzat palce.
@zuzkag2 mali sme 13 , zasoby sa pomaly ale isto minaju a to som chcela ostatne darovat a spravit niekomu radost... no... vyzera to tak, ze ich mozno aj vsetky minieme... :D ano potrebovala som vypnut od toho ze rano lieky, na obed lieky, vecer lieky, stale lekar/ lebo sa bojim ze sa mi urobia cysty/ stale stresik, stale nadej ze mozno by to islo aj prirodzene ... proste toho bolo fakt vela, a po prvom vklade som sa hnala strasne do druheho a uprimne, ak by nasledne treti nevysiel, uz by to nebola taka srandicka... tak som volila radsej relax, regeneraciu od hormonov a trosku vybocenie z tychto ritualov.. a verim ze to prinesie ovocie
@ni_pe ja som bral HAK 9 rokov..s 2 vymenami za inu znacku...po vysadeni mi prisiel menzes asi na 5 tyzden..cize akoze mi tyzden meskal, kedze pri mrche bol kazdych 28 dni..aj ked den pred tym ako so mala mrchu dostat som mala dost silne bolesti a ukazkove priznaky tehu 😀 ,,proste aky priznak som si nasla, ze je pri tehu, okamzite som ho mala 😀 😀 😀 😀 ..no a sla som k dokimu a ten mi povedal, ze moje vajecniky tvrdo spia a ze sa ani maternica na nic nechysta..no a na druhy den mrcha...sice slabsia..lebo sliznica nenarastla az tak vysoko
cize to ze Dr povedal, ze mas mat ovu o 4 dni neznamena, ze si v tedy ovu mala..kludne ten vytok mohol byt az priznakom ovu, pripadne uhniezdnovania vajicka..ze test vysiel negat..bud si testla skoro, alebo nie si tehu, alebo zly test
ja som otehu po polroka po vysadeni HAK a druhe babo sme pocasli pocas dojcenia a ma uz 2 mesiace
cize hlavu hore..aj po HAK sa da otehu
ale...nesmes byt sklamana ak to nevyjde na prvy pokus...telo sa ti este len zotavuje a raz to pride..neboj 😉
@ni_pe ahoj neviem no ale ako možeš mať dva týždne skor bolesti ked mne to vychádza že si 25dc? to je v podstate ok nie. ja ked som vynechala hak tak som menzes dostala na 15den a spinila som 15dní,no to už som bola pod kontrolou lekára. a k tomu žeby si mala byť neplodná....ja som otehotnela na 8mesiac od vysadenia hak su pripady že niektorá vysadí a nestihne ani menzes dostať a je tehotná no to nemusí byť tvoj pripad takže nestresuj s neplodnosťou a snažilkuj. podla mna to je začinajuca mrcha, bud rada že si v poriadku nabehla a možeš pracovať na mimču držim palce 🙂
@manamani1 ano lebo hlien ma vela podob a pre ovulaciu je typicky taky priesvitny, tahavy, ako bielko z vajicka. da sa natiahnut medzi prstami az niekolko cm; Skus pozriet na nete opis. Ziadnu teplotu, testy ani nic podobne so nerobila. Ale vravim u mna to bolo asi velmi lahke. 🙂 🙂 🙂
@simi251 lahke ako myslis kvoli tomu hlienu? aj ja ho mávam.len teraz to bolo nie v stredu cyklu,kedze som mala az 43.dnovy,a ja som myslela ze som tehotna a jedna sa o uhniezdovanie vajicka 🙂 ,a bola to práve tá ovulácia už takto keď si spomínam,aj keď dobre neskoro,a nie v 14. deň cyklu🙂)))
@manamani1 Lahke som tym myslela to, ze sa to podarilo tak skoro; viem ze nie vsetky zeny maju take stastie. uvedomujem si to. 🙂 A ovulacia nebyva vzdy v strede cyklu. niekde som citala ze je to skor tak 12 az 14 dni pred menzesom. Co je u niekoho v strede cyklu ale napriklad u teba to bolo asi na 29 alebo 30. den. ZE? Ked cely cyklus mal 43. Inak nie som v tomto az taka skusena kedze sme sa nemuseli snazit dlho. Len som si co to pocitala na nete. 🙂
@pici hlavne aby ti vydrzala psychicka pohodka, uz je to len par tyzdnov, ja by som bola na tvojom mieste uz nazhavena 🙂 mna vytaca cakat od ovu do ms, ci pride, ci nie...ale jednoznacne je lepsie sa tomu ani v mysli radsej nevenovat, a mysliet na nieco ine. sa mi to dnes potvrdilo, lebo som sa tu hrabala v temach, a nasla som nieco, co ma moc nepotesilo, a samozrejme si hned myslim, ze sa to tyka aj mna... tak si dam asi zakaz chodit na MK. som kozicka, co uz so mnou 😎
@pici zlatko, citala som o bolestivych prsiach od ovulky...tento mesiac ma strasne bolia, asi tak 4DPO sa to zacalo, teraz som 8DPO a stale bolia...a ja som si vycitla, ze za to moze aj zvyseny prolaktin ( a kedze na HP este len idem, neviem ako som na tom)...dodnes do rana som si naivne myslela, ze to moze byt priznak tehu, ale teraz uz mam zas strach si to mysliet. Vies co, ja by som si kolkokrat dala aj facku, za to, ze sliedim,a nie som trpezliva. testovat vsak nechcem, je to este skoro.
Zuzik, ja uz som nazhavena s tebou, neviem sa dockat...🙂
@mimka11111 no uvidime co to bude, snad babatko, ale tak co narobime, musime len cakat, ja sa len toho bojim, ze sa nam to nikdy s priatelom nepodari, nakolko je 3 tyzdne z mesiaca v zahranici a tyzden je doma, cize velmi malo casu mame na robenia babatka a co ak prave vtedy nemam ovulaciu? tym padom nebudeme mat nikdy babo??? ☹
ahojte, aj ja sa chcem pridat k vam 🙂 10.9 som dobrala posladnu HAK, uzivala som ju cca 6 rokov logest a posledne styri mesiace lunyta - gyn mi ju vymenila ze logest mi nerobil dobre (kila sli hore, naladovost....) zaroven sme 10.9 mali s drahym aj svadbu a chceli by sme sa zacat snazilkovat. 14.9 som dostala ms - teda len taku slabu vzdy som mala s HAK max tri dni a s HAK lunyta len take akoze spinenie. zacala som brat tabletky femibion 800 - aby sa telo sikovnejsie prebralo, mno a kedze sme mladomanzelia tak vlastne "snazilkujeme" kazdy den 😀 buducu sobotu odchadzame na honeymoon tak uvidime ci sa zadari... chcela som sa spytat, ak by som mala mat nadalej cyklus 28 tak vlastne by som plodne dni mala mat na dovolenke okolo 25-30.9 - dobre ratam? este sa len ucim ratat ovu dni a tak - samozrejme odsledujem si citlive prsia, hlien a bolest v krizoch to su u mna prejavy ms a tiez ovu, pred uzivanim HAK som mavala max sklz ms tyzden, tak verim ze sa telo nastartuje 🙂 vsetkym drzim palceky
ahojte baby ja mam zase inu skusenost po vysadeni HAK mi sme sa ani nejak nesnazili o dasie bábo a prave preto som bola v soku ked mi vysiel pozitivny test a na sone výsledok čakate dvojičky :D
apropo otehotnela som 9 mesiacov povysadeni HAK,takže prajem vela uspechov
Baby, meska mi 3 dni MS, mam urobit test? bojim sa, ze bude negativny....
Ahojte všetky snažilky, poraďte prosím, ako sa počíta ovulácia, či mám sa radšej spoľahnúť na ovu testy? Neviem či som nejaká ´´iná´´, ale nemávam žiadne príznaky 🙂
@ni_pe ahoj aj si robila test? neboj...tak ci tak budes musiet otestovat🙂

@jajuuus zlatinko moje... ved vies ze aj ja teba... vela si pomahame a o to predsa ide :D