icon

Otehotnenie po vysadení antikoncepcie. Poraďte

ni_pe
15. sep 2011

Baby, potrebujem od vas poradit, alebo povedat, ci mate niektora podobnu skusenost.... Vysadila som antikoncepciu, posledny menzes som mala 21.-27.augusta, potom som bola u gynekologa a on mi povedal, ze v dnoch cca 4.-7.septembra mam ovulaciu, ze by sa malo podarit babatko, ale ja som si par dni nato robila test a bol negativny. Dnes je 15.september a mna boli brucho ako keby som mala dostat menzes, aj prsia ma pobolievaju, a dnes rano som mala aj hnedy vytok s naznakom krvy, ale od vtedy nic, ale brucho ma stale boli. Co to moze byt???? zacina sa mi zasa menzes??? to nejak skoro nie? tehotna asi byt nemozem, kedze som mala taky vytok, vsak??? dakujem za rady.

Strana
z4
ni_pe
autor
22. sep 2011

@snubenci08 este nie, bojim sa.... pockam do konca mesiaca a uvidim, drz palceky nech to vyjde 🙂 velmi tuzime po babanku

snubenci08
22. sep 2011

@ni_pe to vydrzis tak dlho cakat🙂??? drzim drzim

ni_pe
autor
23. sep 2011

urobila som si test, pozitivny 🙂 to je ta pozitivna sprava, ale negativna je, ze som mala velmi velke bolesti brucha a utekala som ku gynekologovi, povedal mi, ze som v 5tt, ale mam riziko potratu...dal mi lieky Duphaston..... bojim sa, ale verim....

merryann
23. sep 2011

ahojte baby tak az teraz som docitala vsetky prispevky fuu chcem sa vas spytat lebo uz mi asi sibe..vysadila som antikoncepciu a od tej doby som mala menzes asi jeden krat a uz 3 mesiace nic... boli ma podbrusko mam citlive prsia mavam obcasnu nevolnost a tesy mi ukazuju negativ pri prvej dcete som nemala 6mesiacov menzes po vysadeni taketo iste priznaky samozreje aj spavost co aj teraz ale test mi ukazal pozitiv a teraz som uz na nerw k lekarovi idem v pondelok ...len by ma zaujimalo co si o tom myslite dakujem

Strana
z4