Otehotnenie počas menštrácie - je to možné?
@mirabela13 no ak mas vtedy ovu tak ano. Inak kym nemas komentar v druhej diskusii tak ju vies zmazat aj sama. 🙂
ano je to možné , dokonca ked baby maju problém tak gyn doporučuju aj toto skusit napr ,
to su len také zavádzacie kecy že ak si telo poznáš a presne chodí ako hodiky menzes a podobne dristy tak sa vieš chránit a bla bla len aby si antikoncepciu nebrala
takže ano dá sa aj pred aj počas aj ked sa tu nájdu k. fanatičky ktoré do krvi budu tvrdit že nie atd
ja som prvé otehotnela v prvy den menzesu to viem na 100%,menzes som dostala v podstate hodinu po suloži 😂
Počas menštruácie nie je možné mať ovuláciu teda ani otehotnieť. Jedine tesne pred a po menzese a to len v prípade, že ovulácia prebehla zrovna v tom čase. V pripade pohlavneho styku v tom obdobi to možne je - keďže spermie v idealnych podmienkach pár dní dokážu prežiť.
Je to mozne, ovulacia moze byt vyvolana kedykolvek, lebo to vajicko dozrelo predtym , ale to neznamena, ze druhe nie je na cakacej listine a sex nevyvola okamzitu ovulaciu. Potom je to otazka 2 dni kedy sa co dostane kde a spoji. Ja som otehotnela dva dni po ms. Este som tak trosku spinila ked sme mali sex. Otehotnenie je iba spravna chvila pre dve bunky
@mirabela13 Je to možné, ja som príkladom 😂😇
Áno ja mám doma 4 ročný dokaz

@mirabela13 no možné je všetko