icon

Plodový vačok v 6. týždni

sue831
10. júl 2013

Ahojte baby. Bola som na kontrole u lekára, nakoľko som v 6tt a povedal mi že vidieť iba plodový vačok. Akciu / bitie srdiečka / a zltkový vačok a pod. nic nevide. HCG mam 2670. no možem byť aj v 5tt neviem to presne. Stále špinim, a velmi sa bojím, pretože veľmi by som si želala aby sa nam s manželom podarilo mať babatko. Mala s vas niektorá podobný problem? Dakujem za akukoľvek radu 🙂

Strana
z2
sue83
13. júl 2013

@zuzanka.h a aké si mala hcg vysoke? ako dlho si špinila. ja sa priznam radsej spontanne potratiť ako kyret :(

nelly912
13. júl 2013

@sue83 no, kým sme sa znova pokúšali o bábo tak cca dva tri mesiace ale podarilo sa to až asi o rok....
A potratila som druhýkrát....tentokrát preto že som nevedela že mám trombofíliu a nebola mi nasadená liečba - injekcie fraxiparínu.... po tom sme sa znova snažili a nič a to už som mala nervy a šla som si za svojím.....myslím tým všakovaké vyšetrenia....a zistili mi trombofíliu.....
Tak keď som otehotnela už v poradí štvrtýkrát ... ale to som už robila testy ako na páse....a zistila som to chvalabohu v druhom týždni ...a hneď na hematológiu a injekcie......a tak sa nám podarila naša Nelinka....už rok a pol a všetko je ok......

nelly912
13. júl 2013

@sue83 a čo sa týka kyretu.....v narkóze....a zobudíš sa ...nemala som bolesti ale pocit akoby zapli mixér v tebe.....môj dojem, možno to niekto znáša lepšie. No niekedy je kyret nutný, lebo švagriná potratila spontánne a nejak sa celkom nevyčistila a stále potom špinila a mala problémy....takto je isté že vyberú všetko čo tam nemá byť......ale na druhej strane ...príroda je príroda....je to také prirodzenejšie ak to ide spontánne....neviem.....je to zlé tak či tak...

lienka2407
13. júl 2013

@zabka132 a narodilo sa 1.aprila?

januschka10
13. júl 2013

@sue83 hodnota hcg bola v 6t 19500 a presne o tyzden 30000. ja zijem v IT, neviem ake su tabulky tu a ake na SK. V kazdom pripade som mala mat omnoho vyssiu tu druhu hodnotu,kedze to bolo presne o 7 dni. isla som na kontrolu, pretoze uz to vsetko naznacovalo tomu,ze v gestacnom vacku nikdy nebude babo. ale ono tam bolo. lekar povedal,ze to bola plana panika. no ale nebola, na vcerajsom sone uz babo nezilo, narastlo este kusik a potom mu prestalo bit srdce. preto musim na kyretaz. povedal,ze mozno sa to spusti same cez vikend, ja uz dufam,ze to takto bude do pondelka a ze potom mi zakrok spravi on. chcem to mat uz za sebou.

januschka10
13. júl 2013

@sue83 chapem ze sa bojis,lebo aj ja sa bojim. a to som rodila cisarskym, sice nie v plnej narkoze,ale tiez operacia. triasla som sa tak,ze som im tam skoro padla zo stola. teraz sa bojim asi este viac. vsetkeho. ako to bude prebiehat, kedy ma uspia, ci to pojde rychlo, ci sa potom rychlo zobudim, ci nebude nejaka komplikacia...atd. atd. Ale mam xy kamosiek co na tom boli rovnako.

zabka132
13. júl 2013

@lienka2407 termin bol 25.3. ...ale nakoniec bolo z toho prvoaprilovciatko 🙂

zabka132
13. júl 2013

juj, drzim vam palceky, nech je to vsetko ok...

lienka2407
14. júl 2013

@zabka132 tak to je super ten datum je akysi magicky 🙂 a srandovny samozrejme 🙂

zuzanka.h
21. júl 2013

@sue83 ja uz si to nejak nepamatam, ale asi okolo 1600

maria.vinea
31. júl 2013

Sue83 - mala di spinenie alebo silne krvacanie ako menzes? som v podobnej situacii a v piatok mam ist na dalsi odber krvi, na usg nebolo vidno nic no tehotenske testy pozitivne.

misiatko11
Autor odpoveď zmazal
tina2213
9. mar 2021

@zabka132 ahoj viem ze je to už dávno, ale mam presne problém ako ty a chcem sa spýtať či si vtedy mala ms pravidelnú keďže si pravdepodobne otehotnela neskôr ako v strede cyklu keďže bolo menšie o týždeň. Ďakujem

Strana
z2