icon

Po koľkých dňoch je najlepšie robiť tehotenský test?

leniia
13. jún 2011

Prvý test som si robila po 5 dnoch ten mi ukázal že niesom ale stále mi meškaju

Strana
z2
mi99
31. aug 2016

@evittam no len som velmi nedockava,ale pod bruchom ma picha a pri chodzi pobolieva nie stale a vsimla som si ze pod bruskom mam akoby nafuknute co som nemala zacinam sa aj bat ci to nie je nieco ine :(

evittam
1. sep 2016

@mi99 Tak už rob ako chceš. To bola len rada.

mi99
1. sep 2016

@evittam dakujem pekne 😉

sandra151
Autor odpoveď zmazal
jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
jasminkaj
Autor odpoveď zmazal
radlenka2302
14. júl 2017

Ahojte, viem, že je to divné,chcem sa Vás ale opýtať, keď ste si robili prúžkový test a ukázal Vám, že je negatívny, neskúšali ste ho otvoriť? Ja som to skúšala, čiarka bola až pod tým zárezom. Nemyslím tú hlavnú, čo sa hneď ukáže, ale tá druhá, čo ukazuje, že je test pozitívny. Myslela som, že tá čiarka by mala byť vedľa tej hlavnej a nie až pod tým zárezom

ina666
14. aug 2017

ahoj baby chcela bi som sa spytat ci moze si spravit tehu tess ci je este skoro mali sme sex na plodne dni jeden bol 5 a druhy 6 us preslo 8 dni som nedockava a mesturacui bi som mala byt 22 tak o tizden ukazalo by mi to us ukazat ci som tehu alebo ne

petruldo
14. aug 2017

@ina666 no veď si ho sprav, ak ti to urobí radosť. najlepšie si je robiť test najskôr 1 deň po termíne menštruácie. to buď budú 2 koľajnice alebo nič. a nie špekulovať a tušiť čiarku ktorá tam ani nieje 8 dní pred termínom

ina666
14. aug 2017

@petruldo dik za odpis ale bojim sa ze bude nagatyvni tes asi si pockam do mrsky lebo sa mi casesie tovi hlava a dviha sa mi zaludok ako na zvacane ale niezvracam a slabe bokesty mam pod vrusko a vajecnik nieviem ci to moze byt tehu priznaky alebo pride mrska co si misliz ty vopred ty dakujem

petruldo
14. aug 2017

@ina666 žiaľ vešteckú guľu nevlastním

sandra151
14. aug 2017

@jasminkaj tak ani dovolenka nezabrala :(

Strana
z2