Po koľkých dňoch je najlepšie robiť tehotenský test?
Prvý test som si robila po 5 dnoch ten mi ukázal že niesom ale stále mi meškaju
Ahojte, viem, že je to divné,chcem sa Vás ale opýtať, keď ste si robili prúžkový test a ukázal Vám, že je negatívny, neskúšali ste ho otvoriť? Ja som to skúšala, čiarka bola až pod tým zárezom. Nemyslím tú hlavnú, čo sa hneď ukáže, ale tá druhá, čo ukazuje, že je test pozitívny. Myslela som, že tá čiarka by mala byť vedľa tej hlavnej a nie až pod tým zárezom
ahoj baby chcela bi som sa spytat ci moze si spravit tehu tess ci je este skoro mali sme sex na plodne dni jeden bol 5 a druhy 6 us preslo 8 dni som nedockava a mesturacui bi som mala byt 22 tak o tizden ukazalo by mi to us ukazat ci som tehu alebo ne
@petruldo dik za odpis ale bojim sa ze bude nagatyvni tes asi si pockam do mrsky lebo sa mi casesie tovi hlava a dviha sa mi zaludok ako na zvacane ale niezvracam a slabe bokesty mam pod vrusko a vajecnik nieviem ci to moze byt tehu priznaky alebo pride mrska co si misliz ty vopred ty dakujem

@evittam no len som velmi nedockava,ale pod bruchom ma picha a pri chodzi pobolieva nie stale a vsimla som si ze pod bruskom mam akoby nafuknute co som nemala zacinam sa aj bat ci to nie je nieco ine :(