dievčatá, prosím Vás...ako dlho by som mala byť tehotná, aby som mohla použiť tehotenský test? Lebo nám to pred 2 dnami trošku ušlo a som nedočkavá...chcem to vedieť...ale tak skoro sa to asi nedá zistiť, však? 😒
@danulicek jojo, velmi, velmi ti to prajem! Poznam tu tuzbu... 😉
pytala osm sa preto, lebo mnohe koky na zaciatku tehu maju krvacanie podobne MS. Len to trva kratsie a byva to slabsie.. A ppotom sokovane zistili, ze su tehu uz 2alebo 3 mesiac...
Mam kamosku, ktorej sa to stalo a ma nadhernu babulku. a moja mama zistila az na konci 3 mesiaca(!!), ze je so mnou tehu, lebo dotstala 3xMS! sila, co?
Ahojte kocky. Vysiel niektorej z Vas pozitivny tehotensky test este pred vynechanim MS? A samozrejme ze ste boli aj naozaj tehotne. Aky test ste pouzilI? Dakujem
@martinka13 mne vysiel na Mamateste duch uz 22 DC (8 DPO) - bol taky silny ze ho kocky tu z MK videli aj na fotke
😀 ale taky naozajstny bledofialovy pasik mi vysiel az 25 DC (11 DPO) a poriadne kolajnice 28 DC (14DPO)
@vavrenka Ahoj, neviem, či sa namňa pamätáš.....ale zatial žiadna mrcha, takisté slabé bolesti v prsníkoch(34. DC)....teda 4.2 som robaila zase test..... bola tam taká slabá duša, že ani som tomu neverila!!! 9.2(po obede). zase nový test 😅 a tam už boli slabé, ale dobre vidno, // čiarky........neviem či sa mám tešiť, alebo nie?! zajtra ráno zase urobím test....som strašne zvedavá, čo mi ukáže 😅 Držte mi palce 😕 🙂
Dakujem za odpoved Nie som tu uplne zbehla takze DPO bude asi den po oblodneni, len neviem co je DC 😒
@martinka13 aj ja som tu nová 😉 DC - Deň Cyklu 🙂
@martinka13 DPO je den po ovulke 🙂
@akinorev87 pamatam, mas zaujimavy nick 😉, nuz vyzera to, ze sa ti stehotnieva 😀, daj urcite vediet!!!
@vavrenka Ahoj! díky 😉 no ano vyzerá to tak.....aj dnes ráno také isté slabé // čiarky 😠 prečo nie je tá čiarka silnejšia??? alebo to nevadí či vadí???? 😖
@akinorev87 cirak by ti mala trosku zosilniet za 48h, nie za 24 😉 a samozrejme idealne je pouzivat ten isty typ testu.
na fotecke je ciarocka pekne viditelna 😉, mas este test s predvcerajska alebo nejaky este starsi?
ak hej, hod ho sem, nech pozrieme a porovname..
A zase neviem čo robiť.... 3. februára som si urobila test, bol pozitívny... za ním dalšie 3 negatívne, minulý týždeň v utorok opäť negatívny a včera ráno tam bol taký cekom pekný duch, dnes ráno na dvoch testoch rôznych značiek tiež duchovia... To čo má byť??? Boli ste už niektorá takto?
@annie626 , cize ovulku si mala pred 18 dnami, hej? a MS ( 😀 , dobre si si tipla) ti meska 3.den, cize si 32 DC? 😉
testik mas jednoznacne pozitivny! a kolky DPO si si robila prvy testik? a tie ostatne boli ten isty druh?
Ma to zaujima, ale nuz, vysledny efekt je, ze si tehotna 🙂 🙂 🙂
babule kedy myslite, ze by som si mohla urobit twehu test ked som mala ovulku minuly pondelok, 7.1.? som nedockavaaaa 😀
@michellina v piatok 😉
@piacere jaaaaj az v piatok? 😀
@vavrenka Ešte sa mi to tak zvláštne číta že som tehotná 😀 ale je to úžasné!!!! Prvý test mi vyšiel pozitívny už 7 DPO, ale potom všetko negatívne! Aj minulý utorok. A včera to začalo vyzerať pozitívne, ráno ďalšie dva pozitívne testy, ale s takým jemnulinkým duchom a o desiatej som si dnes ešte urobila aj tento a výsledok je na obrázku 🙂ˇ
Čo myslíš, kedy mám ísť k lekárovi? Už som počula že sa netreba ponáhľať...
@michellina podla mna - 17.2. to budes 10 dni po ovulke, ak budes testovat mamatestom s citlivostou 10, tak by malo volaco ukazat 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@danulicek dakujem no ja som si kupila ovulacne testy este som si ich doteraz nerobila, no a je pozitivny takze asi to bude sposobene ovulaciou,len som nevedela cim to bude lebo doteraz som ovulaciu ani necitila takze uvidime 🙂ale kazdopadne dakujem a drzim aj tebe palceky nech to vyjde🙂